Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Κρητική επανάσταση μέσω ταχυδρομείου.

Με τα σχόλια σας μπορείτε να δώσετε επιπλέον πληροφορίες ή τις απόψεις σας για αυτήν την είδηση .ΠΗΓΗ

Μικρός σχολιασμός της είδησης από μένα :


Κάποιοι πάλι αγράμματοι  ή μάλλον συγνώμη αυτοί σίγουρα δεν είναι αγράμματοι αλλά εκτελούν σχέδια ξένων δυνάμεων για διάσπαση της Ελλάδος , απλά   νομίζουν ότι στην Κρήτη είμαστε αγράμματοι , ξέρουμε ιστορία , ξέρουμε ότι ποτέ η Κρήτη δεν  ήταν αυτόνομο κράτος , ότι ο διαχωρισμός κρητικών με Ελλήνων είναι κάτι παραπάνω από γελοίος , υπήρξε κάποτε μια συμφωνία των συμμάχων ως μεταβατικό στάδιο μέχρι να φύγει ο τουρκικός ζυγός από την Κρήτη , μέχρι να γίνει η προσωρινή δήθεν ανεξαρτησία οι Αγγλοι διοικούσαν το Ηράκλειο , οι Ρώσοι το Ρέθυμνο , οι Γάλλοι το Λασίθι ,και οι Ιταλοί τα Χανιά .
Στην ουσία  η τυπική αυτή ανεξαρτησία από τους συμμάχους  με την συνεχή παρουσία των 4 διεθνών δυνάμεων  διάρκεσε μόλις 15 χρόνια .
Και από τους 188 πληρεξούσιους του νησιού οι 50 ήταν τουρκικών συμφερόντων και αυτό το τμήμα αντιπροσωπεύει στην σημαία το πάνω αριστερά αστέρι , το  τουρκικό   πληρεξούσιο του νησιού .
Εγώ λοιπόν από τα ιστορικά γεγονότα βλέπω ότι ποτέ η Κρήτη δεν ήταν ανεξάρτητη και η προσωρινή ανεξαρτησία ήταν για να βοηθηθούν  οι ΕΛΛΗΝΕΣ του νησιού να ελευθερωθούν από τους Τούρκους , και απορώ πώς εμφανίζουν κάποιοι  αυτήν την παράξενη σημαία με το τουρκικό αστέρι , και με αυτό το πράγμα προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους κατοίκους της Κρήτης , λες και είμαστε αγράμματοι και δεν γνωρίζουμε Ιστορία .  

--------------------------------------
ολα τα blogs που ασχολούνται με τα πατρώα εθνικά θέματα και μόνο.
http://ethnika-patroa.blogspot.gr/


Το σχόλιο μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και  ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας , μπορεί να είναι όλα λανθασμένα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.