Η Σύγχρονη Υπατία , όλη η ιστορία της ΄΄Προμηθέα – Ολυμπία – Κυρήνη – Πυθία ΄΄

ΠΗΓΗ .Μικρός σχολιασμός της είδησης από μένα :Ονομάζεται Προμηθέα Ολυμπία Κυρήνη Πυθία. Στα 14 χρόνια της αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Μοντάνα στις ΗΠΑ - και έπεται συνέχεια
H Ελληνίδα παιδί - θαύμα
Τεσσάρων χρόνων ήταν χωρίς σπίτι. Στα έξι της μπήκε στο πανεπιστήμιο. Σήμερα ονειρεύεται να αποκτήσει πτυχία στη Βιοχημεία, στην επιστήμη των υπολογιστών, στη Στατιστική, στη Φυσική, στη Χημεία και τη ρομποτική νανοτεχνολογία
A. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Το παραπάνω κείμενο ήταν από γνωστή εφημερίδα της Ελλάδος  το 2007 πριν την ηρωική της ομιλία στην γιορτή των τριών ιεραρχών που αναστάτωσε την εκκλησία και της έκλεισαν τα μικρόφωνα για να μην ακουστούν άλλες αλήθειες , μετά από αυτό το γεγονός ξαφνικά και απότομα έφυγε από την δημοσιότητα και σήμερα σχεδόν κανείς δεν ξέρει για το ηρωικό αυτό κορίτσι .

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή 
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν.


Φιλοσοφω

Σχόλια

  1. κρυμμένη αλήθεια του αίσχους, που περιγράφεται παρακάτω.
    Πρέπει η ελληνική παιδεία μας να έχει την ιδία μαθητεία της ''Ολύμπιας Κυρηνη Πυθία.., ..με θάρρος είπε την αλήθεια μπροστά στους κκ παπάδες στο Chicago πριν χρόνια , είναι αναγκαίο παράδειγμα αυτό το παιδί Θαυμα , για όλους μας .
    είναι Πρέπων η ελληνική παιδεία να παραδειγματιστεί παράγοντας ελληνικό έργο για όλων το κόσμο που διψά για γνώση της ελληνικής γραμματείας τον 93 εκατομμύριων λέξεων που η κ Marianne McDonald : Δημιουργός του T L G ( tlg@uci.edu) δημιούργησε μετά από χρόνια εργασία της. κάτι που η κ Ρεπούση την έβαλε στον καλάθι τον άχρηστων σαν ‘’Νεκρή γλώσσα’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπατριώτη καλημέρα , το απίστευτο θάρρος της με κάνει και δακρύζω κάθε φορά που διαβάζω την Ιστορία της.

    Πολλές φορές ο πόνος είναι μικρότερος όταν έχεις απέναντι σου έναν συνειδητοποιημένο εχθρό του Ελληνισμού παρά τους υπνωτισμένους Έλληνες που πλέον πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι απόγονοι του Αβραάμ και του Ισαάκ .

    Σε συγχαίρω που ούτε μια φορά δεν χρησιμοποίησες την ανύπαρκτη φράση Αρχαία Ελληνικά , είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και είναι και Νεοελληνικά , θα τολμούσε κανένας πολιτικός να πει ότι πρέπει να καταργηθούν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;;; ενώ με το να πει κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών ακούγετε κάπως πιο ξένο στους Ορθόδοξα υπνωτισμένους Έλληνες .

    Η απομάκρυνση του Έλληνα μακριά από κάθε τι Ελληνικό γίνετε μεθοδικά και με πονηρούς τρόπους όπως το παραπάνω παράδειγμα με τα Αρχαία Ελληνικά .
    Μα δεν προσέχει κανείς Έλληνας ότι όταν αγοράζει ένα λεξικό για το παιδί του απέξω δεν γράφει Ελληνικό λεξικό αλλά γράφει Νεοελληνικό λεξικό , άρα τα γνήσια Ελληνικά ποια είναι;; μα αυτά που του μαθαίνουν ως Αρχαία ελληνικά .

    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μια μεγάλη απορία, μήπως γνωρίζει κανείς τι έγινε η προμηθέα; Δεν μπόρεσαν να βρω κάποια πρόσφατη πληροφορία σχετικά με αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.