Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Η διαμάχη του Ελληνισμού με την ορθοδοξία !
Πολλοί είναι αυτοί που μου λένε, εντάξει  πίστευε όπου θέλεις και άσε ήσυχους και τους χριστιανούς να πιστεύουν όπου θέλουν. Αυτό που λένε ακούγετε πάρα πολύ σωστό και δίκαιο, και αυτό κάνω. Ο Ελληνικός πολιτισμός και όχι ο Χριστιανικός δημιούργησε το δικαίωμα του καθένα να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτό λοιπόν που εγώ απαντώ είναι ότι θα ασχολούμαι  με ότι έχει διαπράξει η ορθοδοξία στον Ελληνισμό και όχι τι κάνει ο κάθε άνθρωπος που είναι δικαίωμα του. Όσο η Ορθοδοξία έχει εγκατασταθεί και επηρεάζει τα παιδιά μας από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο, πώς είναι δυνατόν κανένα παιδί να μη ξέρει τον Δευκαλίωνα και όλα να ξέρουν τον Νώε αλλά και τα ψεύδη για το πώς άλλαξαν θρησκεία οι Έλληνες την περίοδο του Βυζαντίου και την αλήθεια για την εκκλησία και την πραγματική της θέση για την επανάσταση του 1821.

Θα ασχολούμαι  όσο  η ορθοδοξία έχει εγκατασταθεί σε κάθε στρατόπεδο και υποχρεώνει τον στρατό μας να κάνει αγήματα σε εκκλησίες, λείψανα και εικόνες  και όσο ο στρατός μας έχει για προστάτη του τον Άγιο Γεώργιο, τον μακελάρη των Ελλήνων και όταν ακούνε αυτό, πάντα δικαιολογούν  ότι ήταν απλά μακελάρης των ειδωλολατρών και όχι των Ελλήνων. Μα αφού τους Ελληνες λένε ειδωλολάτρες.

Θα ασχολούμαι  όσο η ορθοδοξία είναι μέσα στην πολιτική και παίρνει αποφάσεις, όσο είναι ανώτερη του Συντάγματος σε θέματα φορολογίας  και  θρησκευτικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πιστεύετε ότι είναι τυχαίο ότι αρκετά εύκολα δίνετε άδεια για λειτουργία οποιασδήποτε θρησκείας  εντός Ελλάδας εκτός της  Ελληνικής εθνικής θρησκείας  (ΥΣΕΕ) γιατί άραγε τι φοβάται;

Θα ασχολούμαι όσο στις εκκλησίες τους εντός Ελλάδος βρίζουν και αναθεματίζουν οτιδήποτε ελληνικό.

Θα ασχολούμαι όσο τα δικαστήρια μας έχουν πάντα μια εικόνα του χριστιανισμού πάνω από τα κεφάλια μας  και ειδικά όταν αυτά λειτουργούν μέσα στο έθνος που δημιούργησε την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία, που τόσο εναντιώθηκε σε αυτά η Ορθοδοξία.

Όσο στους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ υπάρχει απαγορεύσει για οποιαδήποτε δόμηση όλο και κάποια εκκλησία βλέπεις.

Και τέλος όσο δεν μεταφέρονται (Δεν λέω καταστρέφονται, δηλαδή όπως έκαναν  τότε στους ελληνικούς ναούς )  σε άλλη τοποθεσία οι εκκλησίες που έχουν χτιστεί πάνω σε αρχαίους Ναούς, Ελληνικούς Ναούς, για όλους δεν το περιμένω αλλά να ξεθάψουν μερικούς.
   
Όταν  λοιπόν γίνουν όλα αυτά και η εκκλησία ασχολείται μόνο με τις εκκλησίες τις  και  κάνει προσηλυτισμό μόνο μέχρι εκεί πού της επιτρέπουν τα ανθρώπινα  δικαιώματα και όχι να κάνει ότι θέλει σε παιδεία και γενικά παντού, τότε λοιπόν εγώ θα κλείσω αυτό το ιστολόγιο.

Αν δεν γίνουν όλα αυτά, εγώ απλά θα συνεχίζω να σχολιάζω και να προσπαθώ να φωτίσω την αλήθεια γύρω από τον Ελληνισμό και την ορθοδοξία και δεν πρόκειται  ποτέ έτσι και αλλιώς να προτρέψω κανέναν  για οτιδήποτε άλλο πέρα της μετάδοσης του Ελληνικού φωτός, γιατί πάντα ο διχασμός έκανε μεγάλο κακό στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ράψουμε το στόμα μας και να αφήσουμε την ορθοδοξία να συνεχίζει να ποτίζει με ψέμα τα ελληνόπουλα.Εδώ υπογράφουμε για τον Ελληνισμό.
http://chfismata.blogspot.gr/
                                                 Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                            Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.