Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Οκτώ άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης (21/08) από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

επικίνδυνο κορίτσι
© Φωτογράφος: IbanMontero | Πρακτορείο: Dreamstime.com

Διαβάστε εδώ την είδηση.

Μικρός σχολιασμός της είδησης από μένα :

Έχω πει πάρα πολλές φορές την γνώμη μου για την χρυσή αυγή και δεν θα το κάνω τώρα απλά θα γράψω ένα σχόλιο από το ΥΣΕΕ που έρχεται  γάντι , δεν μας ξεγελάτε πλέον , οι αθάνατες  Ελληνικές ψυχές ξύπνησαν .  Να αναφέρω και μια άλλη πλάνη σας τον Δωδεκαθεισμό  αυτό ο όρος δεν είχε υπάρξει ποτέ είναι δικό σας δημιούργημα για να διασπάσετε και να υποβαθμίσετε την Ελληνική εθνική θρησκεία . 

Άκουσε τώρα Κασιδιάρη πως έχουν τα πράγματα:
Εδώ και αρκετό καιρό, η τυραννεύουσα και λεηλατούσα την πατρίδα μας Εκκλησία, έχει οργανώσει μία ολόκληρη εκστρατεία συσχετισμού της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας με ναζισμούς και ρατσισμούς. Πολύ παλιότερα είχε προσπαθήσει κάτι ανάλογο με άλλους μπαμπούλες, όπως λ.χ. σατανισμό.
Σε αυτή την αισχρή προσπάθεια συκοφάντησης της προαιώνιας Θρησκείας αυτού του τόπου, συμμετέχουν με καλή αμοιβή αρκετοί τάχα «προοδευτικοί» κύριοι. Είναι υπερβολικά πολλά τα λεφτά που πέφτουν στα τραπέζια. Μόνο το ένα δέκατο από τα 200.000.000 ευρώ που από τον κρατικό προϋπολογισμό δίνει ετησίως το υπόδουλο στους θεοκράτες κράτος για να ενισχύσει το πνιγμένο στα πλούτη «Άγιο» Όρος, φθάνουν για να αγοράσουν όλα τα λιγούρια φερέφωνα που χρειάζεται η εκστρατεία της σπίλωσης των Ελλήνων.
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΣΕΕ.


Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.