Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται. Με τι..;

Ζάχαρη
© Φωτογράφος: Bchiku | Πρακτορείο: Dreamstime.com

Διαβάστε εδώ την είδηση.

Μικρός σχολιασμός της είδησης από μένα :

Δεν χρειάζεται μεγάλη φιλοσοφία , έχω ξαναγράψει για την ισορροπία που έλεγε ο Ιπποκράτης , δηλαδή την ισορροπία γλυκού , ξινού , αλμυρού και πικρού  όταν κάποιο από αυτά μπαίνει μέσα μας με υπερβολικές  ποσότητες   κάτι δεν θα πάει καλά   .

Όσο για την ζάχαρη τι να πω , δεν είναι παράξενο που το αντίθετο της δηλαδή το πικρό είναι της περισσότερες φορές και το φάρμακο του καρκίνου , π.χ κάποια που έχουν αναφερθεί πως θεραπεύουν  τον καρκίνο  : πικραμύγδαλα , αμύγδαλα, κουκούτσια από βερίκοκα ( όλα τους πικρά) , αλλά και ξινά : λεμόνι κ.α

Ένας  μικρός  προβληματισμός . πριν  την εμφάνιση της ζάχαρης  τι έκαναν τόσους αιώνες οι άνθρωποι ; δεν είχαν γλυκά και όμως είχαν , όλα μια συνήθεια είναι .

Η συνήθεια είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει , φανταστείτε ότι η συνήθεια που μας έχει δώσει η εκκλησία, μας έχει κάνει εμάς που ενώ είμαστε εντός της χώρας με τον μεγαλύτερο πολιτισμό που ζηλεύουν  όλοι , εμάς ξανά γράφω η συνήθεια μας έχει κάνει να νομίζουμε ότι είμαστε Ιουδαίοι και όχι Έλληνες , απίστευτης δύναμης η συνήθεια . 

Η συνήθεια λέγετε και διαβολή δηλαδή διαβάλλει σιγά σιγά και σταθερά , είναι αυτό που έχω γράψει αρκετές φορές , ο Διάβολος (την Διαβολή εννοώ και όχι το φανταστικό τέρας που έχουν κατασκευάσει για να φοβίζουν τους πιστούς ) είναι εκεί που ποτέ δεν πρόκειται να ψάξουν ή να φανταστούν οι Χριστιανοί αυτή της χώρας αν και τον έχουν ανακαλύψει αρκετοί και όλο και αυξάνονται . .  


Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή 
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.