Όχι στον αγιασμό στα σχολεία .

ελευθερία
© Φωτογράφος: Jakub Gojda | Πρακτορείο: Dreamstime.com



Η αγνότερη αγάπη είναι να δώσεις στον άλλο την σπίθα ώστε να αρχίσει να σκέπτεται  μόνος του και ελεύθερα ( φιλοσοφία και Ελληνισμός ) και όχι να του μεταδίδεις αυτό που  πιστεύεις εσύ για σωστό γιατί σίγουρα εκτός των άλλων είναι και  εγωιστικό (θρησκευτικό δόγμα )κατα τάλα είναι θρησκείες της αγάπης υποτίθεται , και εγώ αγαπάω το καναρίνι μου αλλά δεν παύει να είναι στο κλουβί.

Το πιο φυσικό ρωτώντας ένα γονέα τι θα ήθελες για το παιδί σου να σκέπτεται  ελεύθερα ή να του μάθουμε το Δόγμα  που πιστεύουμε ότι είναι σωστό θα ήταν να απαντήσει ότι φυσικά και το θέλω ελεύθερο αλλά η Ορθοδοξία έχει διαβάλει τόσο τον Ελληνισμό που οι περισσότεροι στην Ελλάδα θα απαντήσουν   το δεύτερο γιατί έχουν ξεχάσει τι είναι ο πραγματικός έλληνας ( ελευθερία ).

Το δικαίωμα της πίστης στην εκκλησία και στο σπίτι του καθενός και όχι στα σχολεία μας .

Άντε  να διδάσκονται οι θρησκείες όπως διδάσκετε η Μυθολογία , δηλαδή  όπως διδάσκετε  η Ελληνική μυθολογία (κωδικοποιημένη ιστορία ) να διδάσκετε και η Ιουδαϊκή  Μυθολογία  ή και οποιαδήποτε άλλη μυθολογία , βέβαια υποτίθεται αφού είμαστε στην Ελλάδα θα έπρεπε να διδάσκετε περισσότερο η Ελληνική . 

Πατήστε εδώ για να διαβάστε την έννοια  του Προσηλυτισμού και τι λέει το σύνταγμα μας για αυτό .


Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή 
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.


Σχόλια