Διαβάστε γιατί είναι ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Χριστιανικά κατσίκια που διαβάζουν ένα βιβλίο
© Φωτογράφος: Roberto Giovannini | Πρακτορείο: Dreamstime.com

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ


Μικρός σχολιασμός της είδησης από μένα :


Δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο από αυτό  το εκπληκτικό κείμενο του Βασδέκης Ν. Σταύρος , φτάνει να γράψω μια μόνο παράγραφος από το κείμενο του :
Να δείτε, καλοί μου άνθρωποι, με τι είδους και τι βαθμού εθνική υπερηφάνεια, διδάσκουν οι δάσκαλοι και οι δασκάλες, στα αθώα παιδάκια, την μέγιστη των ιστορικών αναληθειών, που λέει ότι οι αρχαίοι παππούδες μας ήταν ειδωλολάτρες που πίστευαν σε ψεύτικους θεούς, ενώ οι μόνοι άνθρωποι που πίστευαν στον έναν και μοναδικό θεό, τον Γιαχβέ, ήταν οι Εβραίοι!!!
 www.athriskos.gr

ένα άλλο που συνειδητοποιώ καθώς γράφω αυτά είναι ο φόβος που νιώθω και που μας έχουν δημιουργήσει , ότι η μέγιστη ρατσιστική κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να αναφέρεις τη λέξη Εβραίοι   , έχετε καταλάβει  βέβαια ότι υπάρχει ρατσισμός στους ρατσισμούς δηλαδή να μην λέμε  ρατσιστικά λόγια αλλά ειδικά  για τους  εβραίους  με τίποτα , δηλαδή αν το κάνεις για κάτι  άλλο εντάξει μπορεί και να μην προσεχθεί αλλά αν το κάνεις με τη λέξη εβραίοι είναι τρομερό (να ο ρατσισμός) .

Έτσι  και αλλιώς για εμένα ρατσισμός είναι μόνο όταν αναφέρεσαι και πράττεις κατά ατόμων και όχι μίας πολιτισμικής έννοιας που απλά τότε για εμένα είναι  η άποψη σου που έχεις κάθε δικαίωμα να την λες.

Και βέβαια δεν θέλω να πω ότι υπάρχει δόλος εκ μέρος των δασκάλων απλά είναι και αυτοί θύματα του ΟρθοδοξοΙουδαικού συστήματος της Ελλάδος , αν και είμαι σίγουρος  πως υπάρχουν και Δάσκαλοι που ξέρουν σίγουρα καλύτερα από εμένα τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ.


Κείμενο Ηλίας Τ . ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

    Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή 
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. 


Σχόλια