Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Δείτε πως έκαναν αποτρίχωση στο αιδοίο τους οι αρχαίες Ελλήνιδες.
Πραγματικά αξίζει να αγοράσει κανείς το βιβλίο του Χανς Λιχτ  Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχει πάρα μα πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες και αποδεικνύει ότι δεν ήταν τυχαίο ότι είχαν μια ολόκληρη θεά μέσα στους 12 βασικότερους για να τιμήσουν τον Έρωτα, την Θεά  Αφροδίτη.

Δείχνει επίσης ότι όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να παντρέψουν την Ορθοδοξία με τον Ελληνισμό ή το ακόμα χειρότερο, ότι ο χριστιανισμός είναι εξέλιξη του Ελληνισμού.

Γι α να δούμε εδώ την εξέλιξη.
Στην Ελλάδα οι προγονές μας περιποιούνταν το αιδοίο τους και πρώτες σκέφτηκαν το Βραζιλιάνικο που λέμε σήμερα, δηλαδή το άτριχο αιδοίο και το στρίνγκ βέβαια, γιατί απολάμβαναν τον έρωτα και δείτε εδώ την εξέλιξη που θέλουν να μας πείσουν ότι έφερε ο χριστιανισμός.

Μπορείς να κάνεις έρωτα συγκεκριμένες μέρες του χρόνου.

Μόνο με την ιεραποστολική πράξη και ντυμένοι, απλά κατεβάζουμε λίγο τα παντελόνια και σηκώνουμε λίγο τα φορέματα. Το δραματικό στη παραπάνω πρόταση είναι ότι δεν ειρωνεύομαι.

Προφυλάξεις δεν επιτρέπονται, το κάνετε μόνο για τεκνοποίηση. Γιατί μπορεί να σας σκοτώσει ο θεός σας όπως σκότωσε τον Αυνάν(Από αυτόν βγήκε και ο αυνανισμός). Ούτε εδώ σας ειρωνεύομαι, απλά παίρνω στα σοβαρά την θρησκεία σας και σας την περιγράφω.
  
Και γιατί μπαίνω σε αυτό τον κόπο και σας περιγράφω την θρησκεία σας ενώ δεν την υποστηρίζω;
Μα γιατί το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι γνήσιοι χριστιανοί Ορθόδοξοι(Που υπάρχει και περίπτωση να είναι λιγότεροι και από τους Έλληνες Εθνικούς), τους σέβομαι αυτούς γιατί γνωρίζουν την θρησκεία τους και πιστεύουν σε αυτήν, τι να κάνουμε τώρα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι για την πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας που αν και δεν θέλουν να ζουν χριστιανικά, τους έχουν πείσει ότι ότι είναι χριστιανοί και υποστηρίζουν ακόμα και φανατικά την Ορθοδοξία.

Σε εσάς που σας έχουν πείσει ότι είστε χριστιανοί αλλά νιώσατε έστω και ελάχιστα θετικά αισθήματα από την πάνω φωτογραφία με τον έρωτα των δύο νέων, να το ψάξετε ξανά αν είστε χριστιανοί.
Με τις παρακάτω πρέπει να συμφωνείται.                                                                Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                                   Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.