Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ!!ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

διάσημο ελληνικό άτομο π&omicron
© Φωτογράφος: Olivier Meerson | Πρακτορείο: Dreamstime.com

Οι έλληνες επιστρέφουν μαζικά στην Ελληνική κοσμοθεωρία και στην.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Μικρός σχολιασμός της ανάρτησης απο το ιστολόγιο Απολλώνια Ελληνική κίνηση  από μένα :

Δεν έχω να πω τίποτα , απλά ελπίζω οι Έλληνες ξυπνώντας από  τον λήθαργο της Ορθοδοξίας να αρχίσουν το διάβασμα των άπειρων Ελληνικών κειμένων που μας έχουν αφήσει οι προγονοί μας γιατί τι σημαντικό πρόβλημα  σε αυτή την χώρα ότι δεν ξέρουμε τίποτα για τους πρόγονους μας και το χειρότερο ακόμα είναι ότι νομίζουμε ότι ξέρουμε γιατί μας έχουν γεμίσει με ψέματα.

Το κράτος δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα γιατί ο εναγκαλισμός της εκκλησίας είναι ισχυρός , για αυτό το λόγο είμαι και υπέρ στο να μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί τελικά  μόνο  η Ευρώπη μπορεί να μας ελευθερώσει από την Ορθοδοξία , ειδικά από τα σχολεία μας  , το αν θα μείνουμε στο Ευρώ είναι μια άλλη κουβέντα , εγώ προσωπικά θέλω Ευρώπη αλλά με δραχμή (όπως είναι η Αγγλία) .

Μην παρεξηγηθώ ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει αλλά όχι και  αυτό το πράγμα που γίνετε στην Ελλάδα που είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με την επέμβαση της εκκλησίας που βρίζει τους πρόγονους της .

Και μην ξεχνάτε Έλληνας σημαίνει  Ελευθερία  φιλοσοφία καμία σχέση λοιπόν με φασισμούς για να μην μας ξεγελάνε , είναι απλό άλλο είναι η Ελευθερία και άλλο ο φασισμός δεν νομίζω να έχεις κάνεις αντίρρηση .   

Για δείτε αυτό βίντεο να δούμε ποιοι είναι Ειδωλολάτρες . 

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή 
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.