Οι Ελληνικοί Ναοί δεν έχουν καταστραφεί από φυσικά αίτια και με την πάροδο του χρόνου αλλά δείτε από τι!!!!!!

Greek ancient temple - Aphaia - Aegina



«Διατάσουμε,  όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων)όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της χριστιανικής θρησκείας αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφα­νιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου»
 Αυτοκράτορες : Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Επαρχο Πραιτωρίου. Νοέμβριος 435 μ.χ


ΠΗΓΗ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΨΑΡΑΣ-ΒΙΒΛΙΟ - Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-2000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ψηφίστε για να ελευθερωθεί η Ελληνική Παιδεία  και η ελεύθερη σκέψη από την θρησκευτική κατήχηση και τον προσηλυτισμό .ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ . 
http://adf.ly/cMYHm



Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία τον ρατσισμό ,
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών
 καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.





Σχόλια

  1. .....ο αυτοκρατορικός χριστιανισμός ,είναι η πρώτη υποβοηθούμενη με την δύναμη των όπλων θρησκεία ,η οποία εστράφει εναντίων πασών των υπαρχουσών θρησκειών σε εύρος χρόνου αιώνων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν λεει τα ιερα των ελληνων .. την λεξη ελληνων την βαλατε μονοι σας...και να υπηρχε δεν θα εννοουσε των ελληνων στην καταγωγη...αλλα στο θρησκευμα [ εκτος και αν ο ναοσ του σαραπη , η ο ναος του μιθρα , η ο ναος του οσιρι ειναι τιποτα ''''ελληνικοι''' ναοι ] ;;;...ωσ γνωστον τα χρονια πολυ πριν τον θεοδωσιο η λεξη ελλην δεν ειχε εθνικη αλλα θρησκευτικη σημασια....για τον λογο αυτον οι ελληνες το γενοσ κρατησανε την αρχαια ονομασια [ γραικος] τα χρονια εκεινα.....και παλι αυτο δειχνει οτι η ειδολολατρια ειχε παρακμασει πολυ πριν αυτουσ τουσ νομουσ..αυτοι ηταν απλωσ η επισημοποιηση...και αυτο αποδυκνυεται απο το οτι πρωτοι οι ρωμαιοι κατεσκαψαν ολεσ τισ εκκλησιεσ....ομωσ δεν χαθηκε ο χριστιανισμος.......τάς μὲν ἐκκλησίας εἰς ἔδαφος φέρειν, τάς δὲ γραφὰς ἀφανεῖς πυρὶ γενέσθαι, προστάττοντα καὶ τοὺς μὲν τιμῆς ἐπειλλημένους ἀτίμους, τοὺς δὲ ἐν οἰκετίαις, εἰ ἐπιμένοιεν ἐν τῇ τοῦ χριστιανισμοῦ προθέσει, ἐλευθερίας στερεῖσθαι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.