Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Πρόσκληση για της 04 - Μαΐου σε όλους τους Κρητικούς που ακόμα υπάρχουν οι Έλληνες θεοί μέσα στην καρδιά τους.


Την Κυριακή 04 Μαϊου στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στις 12:00 π.μ. καλούνται οι Κρήτες  που στην καρδιά τους ακόμα υπάρχουν οι Έλληνες  θεοί να έρθουν για να συζητήσουμε για την δημιουργία ομάδας Κρητών  συστρατευόμενης με το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών www.ysee.gr  , ( ότι πιο νόμιμο και επίσημο έχει αυτή τη στιγμή η Ελληνική Εθνική Θρησκεία στην Ελλάδα από το 1996).


 

Για να τιμήσουμε ξανά Θεούς και Προγόνους, για να ξαναμυρίσει ο στύρακας στη Ιερή Γή του Κρηταγενή Δία.

 

Ένα σημαντικό σχόλιο ο Ελληνικός πολιτισμός που πολλοί θέλουν να διαχωρίσουν από την Ελληνική Εθνική θρησκεία αλλά δεν γίνετε γιατί είναι το ίδιο πράγμα προάγει την Ελεύθερη έκφραση (φιλοσοφία ) και δεν δογματίζει άρα δεν έχει καμία σχέση με πολιτικά δόγματα (καταλαβαίνετε τι εννοώ)  , πολλοί προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν δημιουργώντας ψεύτικες ομάδες Δωδεκαθειστών   και επινόησαν  αυτό τον όρο γιατί δεν θέλουν  να ακούγετε η λέξη Ελληνική στον προσδιορισμό της θρησκείας  των προγόνων μας .

 

Θα συναντηθούμε έξω από τον Αρχαιολογικό χώρο και μετά εντός για μια συζήτηση μεταξύ μας  μια γνωριμία και ανταλλαγή  απόψεων .

 

Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα  και θα είναι απλά μια ανταλλαγή απόψεων .

 

Παρακαλώ για να δηλώσετε  αν θα παραβρεθείτε αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση εκεί που γράφει ΣΧΟΛΙΑ ή αν είστε ο πρώτος στο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ , Σημειώστε το όνομα σας ή ψευδώνυμο σας και  αν έχετε κάποιο blog και αναφέρετε ένα απο τα παρακάτω :


–ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ  --- ΙΣΩΣ ---- ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .

 

Απλά για να γνωρίζουμε πόσοι περίπου θα παραβρεθούν .

 


και στο facebook ΕΔΩ : https://www.facebook.com/events/641447669260008/?source=3&source_newsfeed_story_type=regular


Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
8 σχόλια:

 1. ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΥΓΕ
  ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
  ΞΕΝΙΟΣ ΖΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΑΚΗΣ !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγγνώμη δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για όσους θα έρθουν την Κυριακή στην Κνωσσό, σημείο συνάντησης θα είναι έξω από το κατάστημα Labyrinth store απέναντι από το περίπτερο που βρίσκεται έξω από τον αρχαιολογικό χώρο στις 12:00 π.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. όποιος θέλει βέβαια μπορεί να συμμετέχει και χωρίς να έχει αναφέρει ότι θα συμμετέχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάλεσμα προς όλους για συνάντηση Ελλήνων Εθνικών Κρήτης 29 Ιουνίου , διαβάστε πληροφορίες .  Συνάντηση Ελλήνων Εθνικών Κρήτης .Εκτός από τα ιδρυτικά μέλη των Ελλήνων Εθνικών Κρήτης , ο οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να αισθανθεί ή που αισθάνεται Έλληνας και θέλει να παρευρεθεί την Ημέρα Ήλιου (Κυριακή ) Νουμήνια μηνός ΕΚΑΤΟΜΒΑΙΩΝ (29 ΙΟΥΝΙΟΥ ) στη συνάντηση των Ελλήνων Εθνικών Κρήτης να μου στείλει email στο iliastge@gmail.com με την ένδειξη Συνάντηση 29 Ιουνίου με τουλάχιστον το όνομα του και ένα τηλέφωνο ή μια προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης , είναι όλοι αυτοί ευπρόσδεκτοι οι οποίοι έχουν κατανοήσει ότι Ο Ελληνισμός είναι μια έννοια συνώνυμη με την ελευθερία , την ελευθερία της σκέψης (φιλοσοφία και όχι πίστευε και μη ερεύνα) , την ελευθερία της άποψης (δημοκρατία και όχι φασιστικά δόγματα) , και την ελευθερία της ψυχής (όχι εγκλωβισμένη σε κόλαση ή παράδεισο )και επιπλέων νιώθει ότι η ταυτότητα του Έλληνα προσδιορίζετε και εκφράζετε μέσα από την τιμή και λατρεία των Ελλήνων θεών και προγόνων μας .
  Εκτός από την δήλωση συμμετοχής ο οποιοσδήποτε μπορεί αν θέλει να με ρωτήσει οτιδήποτε μέσο email ή να κάνει αίτηση για να γίνει μέλος της ομάδας facebook μας ώστε να ενημερωθεί και να καταλάβει αν ο Ελληνικός κόσμος μας του ταιριάζει : https://www.facebook.com/groups/620710938022453/.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τι κριμα να μην ειμαι εκει να ακουσω τα παραμυθια του υσεε για τον φωκα την κλεαγετη και τουσ κρητεσ εθνικουσ που ζουσανε ανταμα με τουσ μουσουλμανοτσ αραβοσαρακινουσ και ομου ως αδερφια πολεμαγανε τουσ ''''''αλλοθρησκουσ και αλλοεθνεις'''' ρωμιους......
  φιλε προμηθεα.....πολυ χοντρα τα ψεματα του υσεε [ τησ ηγεσιασ του δηλαδη, οι απλοι οπαδοι δεν φταινε] και ολα αντιχριστιανικα......μα ολα;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.