Διαβάστε την απαγόρευση του πατριαρχείου το 1819 παρακαλώ για το τι ονόματα θα δίνουν οι Έλληνες στα παιδιά τους , για΄τι βρε παιδιά τι γινόταν εκείνη την περίοδο , τι φοβόταν η εκκλησία που και καλά ήταν υπέρ της επανάστασης αν και την είχε αφορίσει .

My name is ..
  

Το ακόλουθο «πατριωτικό» κείμενο, ανήκει στον πατριάρχη Γρηγόριο Ε' και αποτελεί... τμήμα πατριαρχικής εγκυκλίου, η οποία εξεδόθη εν έτη 1819. 
Τί αφορά αυτή η εγκύκλιος; Ουσιαστικά απαγορεύει τους Έλληνες 
«ευλογημένους επαρχιώτας», να ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Μικρός σχολιασμός από μένα :

Τώρα το έχουν λύσει αυτό με πιο έξυπνο τρόπο , ξεφύτρωσαν ξαφνικά Άγιος Αχιλλέας , Αγιος Οδυσσέας , Αγιος Σωκράτης   αλλά το βασικότερο που μας δείχνει αυτή η απαγόρευση ήταν ότι πριν δεν είχαν τέτοια προβλήματα παρά μεμονωμένα γιατί είχαν εντελώς υπνωτίσει τον Ελληνα με τα χριστιανικά κείμενα και τον κρατούσαν σε πλήρη σκοτάδι γύρω απο την ελληνική καταγωγή του και η απαγόρευση το 1819 μας δείχνει το αναγεννησιακό κίνητρο της επανάστασης για την απελευθέρωση από τους Τούρκους αλλά και από τους Ρωμαίους  που με την καθιέρωση της θρησκείας του χριστιανισμού έφερε το σκοτάδι και το θάνατο στους Ελληνες εθνικούς πρώτα ως ανατολική αυτοκρατορία και στην συνέχεια με τους συνεργάτες τους Τούρκους .  

                                        Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Δείτε εδώ όλα τα blogs που ασχολούνται μόνο με εθνικά πατρώα θέματα .

http://adf.ly/pPw0m


 Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία 
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να 
είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική
 βία τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται ,
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία .)
 ,
Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο 
ισχύει για όλα τα θέματα .
 καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ