Δείτε εδώ τις Συμβουλές για ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. του Πρ.Στεφάνου Κ.Αναγνωστοπούλου , συμπλήρωσα και εγώ μερικές ακόμα.





Διαβάστε εδώ τις 20 συμβουλές για ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

Σχόλιο δικό μου : Ας γράψω άλλες 20 γιατί γ α να τις γράψω όλες θα μου πάρει εβδομάδες  :

21) Έρχονται οι Τούρκοι για να αλώσουν την πόλη  ; μείνε στα μοναστήρια και μην πολεμήσεις .

22) Είσαι κατακτημένος από τον Τούρκο ;  μην εξεγείρεστε 

23) Ξεσηκώνονται οι Ελληνες του 21 ; αφόρισε επανάσταση , αφόρισε   Μπουμπουλίνα , αφόρισε και φυλάκισε Κολοκοτρώνη  .

24 ) βλέπεις Ελληνικούς Ναούς ; Ξέχασε την ταπείνωση   και γκρέμισε αυτούς .

25) Βλέπεις Έλληνες  να κάνουν Ελληνικές Ιεροπραξίες ; Ξέχασε την ταπείνωση  και  στείλτε τους  στην Σκυθόπολη .

26) Βλέπεις βιβλιοθήκες που έχουν βιβλία διαφορετικά από την Αγία γραφή ; Ξέχασε την ταπείνωση και βάλτους φωτιά .

27) Βλέπεις φιλόσοφους ; Ξέχασε την ταπείνωση  και βρίσε  τους (Κυριακή ορθοδοξίας και όχι μόνο )  ή σκότωσε τους (ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ )

28) Βλέπεις γυναίκα όμορφη ή που έχει το θράσος να είναι ασκέπαστη ή να μιλάει μπροστά σε άνδρες ή να ντύνετε όμορφα ή να ασχολείται με επιστήμες ; Ξέχασε την ταπείνωση  και βάλε την  στη πυρά  .

29) Βρίσκεις ερείπια Ελληνικού ναού ; Ξέχασε την ταπείνωση  βρες μια εικόνα εκεί κοντά και ακολούθησε το θαύμα και χτίσε εκκλησία πάνω στον Ελληνικό Ναό .

30) Οι Έλληνες δεν αλλάζουν θρησκεία όσο και να τους βασανίζεις ; Ξέχασε την ταπείνωση και καθιέρωσε τον νηπιοβαπτισμό και βάλε εγγυητή τον Νονό ότι ο μικρός δεν θα αλλάξει θρησκεία αλλιώς θα τιμωρήσεις και αυτόν .
31) Βλέπεις νέους να ερωτεύονται και όχι να προξενεύονται  ; Ξέχασε την ταπείνωση και ταπείνωσε τους .

32) Βλέπεις νέους να αθλούνται ; Ξέχασε την ταπείνωση και κατάργησε  τους Ολυμπιακούς αγώνες .

33) Βλέπεις κάποιον να προσπαθεί να σκεφτεί ελεύθερα και όχι με το πίστευε και μη ερεύνα ; Ξέχνα την ταπείνωση και κλείσε όλες τις φιλοσοφικές σχολές .

34) Βλέπεις άτομα να ασχολούνται με το θέατρο ; Ξέχνα την ταπείνωση  κλείσε όλα τα θέατρα και χαρακτήρισε πόρνες και μοιχούς όσους ασχολούνται με το θέατρο   .

35) Βλέπεις Ελληνες να δοξάζουν τους θεούς τους χωρίς να προσκυνούν χωρίς να φιλούν και χωρίς να σκύβουν καν αλλά με όρθια τα χέρια εύχονται ; Ξεχνάς την ταπείνωση και διαβάλεις την παιδεία μας   μαθαίνοντας στα παιδιά μας ότι οι πρόγονοι τους ήταν ειδωλολάτρες και ότι προσκυνούσαν είδωλα και την ίδια στιγμή τους μαθαίνεις να προσκυνούν είδωλα (εικόνες ) και γενικά να προσκυνούν .

37)Βλέπεις το μεγαλείο του Ελληνισμού ; Ξεχνάς την ταπείνωση και διαδίδεις ότι έκαναν ανθρωποθυσίες  .( η μεγαλύτερη ένδειξη μίσους )

38) Λες ότι οι παραπάνω αποφάσεις ήταν των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου και όχι της εκκλησίας ; Ξεχνάς την ταπείνωση και τους κάνεις ΑΓΙΟΥΣ .

39) Σε ενοχλούν οι παραπάνω επιπλέον 20 ταπεινώσεις ;; Φυσικά δεν πιστεύεις τίποτα αλλά διαλέγεις το εύκολο ότι  εγώ είμαι του Σατανά .  

40) Ημουν 40 χρόνια Χριστιανός , έχω κάνει κατηχητικά και ήμουν ενεργός και μπορώ να πω ότι όταν πρώτο κοιτάξεις το ΦΩΣ σε τσούζει πολύ και προτιμάς να κοιτάξεις πάλι στο σκοτάδι για να μην πονάνε τα μάτια σου και γιαυτό είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν θα πιστέψετε τίποτα από τα παραπάνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό παρά να σας συμβουλέψω να διαβάσετε την παρακάτω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΒΟΛΗ που φυσικά και δεν μας μαθαίνουν στο σχολείο ( ενώ από  Ιουδαικές άλλο τίποτα) .

http://iliastpromitheas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_9.html

Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να
είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική
 βία τον ρατσισμό ,
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία .)
 ,
Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
 καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ