Ο προφήτης Ηλίας, της Ιουδαϊκής μυθολογίας, φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με τον Ελληνισμό. Διαβάστε:

                                                       Wooden paddle
Το όνομα Ηλίας, στην εβραϊκή, σημαίνει θεός μου είναι ο Γιαχβέ, ο Ιαχβέ, ο Γιάχ, ο Ιεχωβά.

Σίγουρα έχετε ακούσει την προπαγανδιστική ιστορία που περνά από γενιά σε γενιά χωρίς να γνωρίζουν αυτοί που τη λένε ότι είναι αντιγραφή,
Η ιστορία που λέει ότι ο Προφήτης ρώτησε τον θεό των ιουδαίων μια μέρα, «που θα μου χτίζουν οι άνθρωποι εκκλησίες για να με τιμούν»;
Και του είπε ο θεός « θα πάρεις ένα κουπί και θα το κουβαλάς πάντα μαζί σου και θα αρχίσεις να ανεβαίνεις ψηλά στα βουνά και θα ρωτάς τον κόσμο τι είναι αυτό που κρατάς. Όταν φτάσεις τόσο ψηλά που οι άνθρωποι δεν θα γνωρίζουν τι είναι και θα σου λένε άλλα πράγματα, όπως μπαστούνι, φτυάρι κ.α. Σε αυτά τα ύψη λοιπόν θα τους λες να χτίζουν τις εκκλησίες σου ».
Σίγουρα έχετε ακούσει την ιστορία αυτή, έτσι ή περίπου έτσι, σε όλη την Ελλάδα.

Βλέπουμε λοιπόν εδώ τι διαβολή έπεφτε και πέφτει από την Ορθοδοξία για να σβήσει ακόμα και σε λεπτομέρειες τον Ελληνισμό, διαβάστε το παρακάτω από την ιστορία του Οδυσσέα(φυσικά δεν το μαθαίνουμε στο σχολείο).

Όταν ο Οδυσσέας πήγε στον Αδη για να συναντήσει τον Τειρεσία, ώστε να μπορέσει να μάθει τι να κάνει για να γλιτώσει από τον θυμό του Θεού Ποσειδώνα, ο Τειρεσίας του απάντησε πως όταν θα φτάσει στην Ιθάκη και εξοντώσει τους μνηστήρες, θα πρέπει για να εξιλεωθεί από τον Ποσειδώνα να πάρει στον ώμο του ένα κουπί και να περιπλανάται στα μεσόγεια μέχρι να βρεθούν άνθρωποι που να μην γνωρίζουν το κουπί και τα καράβια.          
Θα αποδείξει λοιπόν ο Οδυσσέας ότι βρήκε τέτοιο μέρος μόνο όταν στο αντίκρισμα του κουπιού οι κάτοικοι του έλεγαν ότι είναι πλατύ φτυάρι.
Εκεί ο Οδυσσέας έστησε το κουπί στο χώμα και έχτισε ναό στον Ποσειδώνα.
Σας θυμίζει κάτι;


Δείτε και την προσπάθεια ταύτισης του με τον Απόλλωνα.

                                              Η αντιγραφή του άρματος και του φωτός .


Το κοράκι που είναι σύμβολο της προφητικής. δείτε το με τον Απόλλωνα. 
Και εντελώς τυχαία, λέμε τώρα, δείτε το και με τον τάχα προφήτη που έχει καταπατήσει όλα τα περήφανα βουνά της Ελλάδας και ειδικά τα μυαλά των προπαγανδισμένων νεοελλήνων.

Θα τελειώσω με την παρακάτω φωτογραφία του φίλου KONSTANTIN που τα λέει πραγματικά όλα.



Σχόλια