Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Διαβάστε εδώ τη σχέση Χριστιανισμού και ασθενειών .

                                                               Ippokratis
Φαντάζεστε την απερίγραπτη θλίψη των συγγενών τους, κατά την μακραίωνη εποχή της δαιμονολογικής χριστιανοκρατίας; Οι δύσμοιροι επιληπτικοί, όχι μόνο δεν μπορούσαν να ελπίζουν σε γιατρούς και φάρμακα για να βοηθηθούν αλλά οι συγγενείς τους έπρεπε να κρύβουν και συχνά να φυλακίζουν το "δαιμονισμένο" τους παιδί για να αποφύγουν τη χλεύη και τον σαρκασμό των δαιμονολόγων γειτόνων τους!
Αλήθεια, όσοι θεωρούν καλό και αγαθό εκείνο το "θαύμα" εξορκισμού του επιληπτικού απ’ τον Χριστό... ας μας απαντήσουν: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Σχόλιο δικό μου: Επιμένω όπως και σε όλα του χριστιανισμού ότι το 99% των Ελλήνων είναι Χριστιανοί  γιατί δεν γνωρίζουν τίποτα για τον Χριστιανισμό, γνωρίζουν μόνο τη θολή επικάλυψη που μας μαθαίνουν με υποτιθέμενες αγάπες και άγιους Βασίλειδες, κανονικά όλοι οι ιερωμένοι τους και μάλιστα που τους πληρώνουμε, όταν είναι άρρωστοι να μην πηγαίνουν στα Δαιμονισμένα  νοσοκομεία του Ιπποκράτη που τόσο έχουν πολεμήσει αλλά στην Τήνο γονατιστοί, αν και εγώ θα τους συμβούλευα να προτιμήσουν τα νοσοκομεία αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό κάνουν, άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη κάτι πιο υποκριτικό από τον χριστιανισμό.
                                             Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                              Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.