Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Ποια είναι η άποψη μου για τους άθεους ; Ως Ελλην της Ελληνικής εθνικής θρησκείας που είμαι.

Space Engine
Άθεοι, η νέα μόδα ή ο ποιος ευχάριστος έλεγχος γιατί  πλέον στον σύγχρονο άνθρωπο αρχίζει και δεν πουλάνε τα κλειστά δόγματα του Ιουδαίου θεού.

Η άποψη μου είναι ότι ο αθεϊσμός είναι μια αντίδραση  προς τον παραλογισμό των θρησκειών του Ιουδαίου θεού αλλά δυστυχώς παίζουν το παιχνίδι τους  χωρίς  να το ξέρουν.

1) Οι θρησκείες του Ιουδαίου θεού μισούν τα έθνη και προτρέπουν για την κατάργησή τους και μας λένε για το ένα και μόνο λαό  του Ισραήλ ή το λαό εν χριστό. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Βίβλο όταν αναφέρονται  σε εθνικούς εννοούν τους ειδωλολάτρες  (έτσι λένε τους Ελληνες ). Αν ανοίξετε ένα βιβλίο γενικής θεολογίας θα διαβάσετε ότι οι θρησκείες χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:
τις φυσικές (εξελικτικές) και τις αποκαλυπτικές.

 Οι πρώτες είναι αυτές που εξελίσσονται μαζί με τον πολιτισμό ενός έθνους και άρα είναι κομμάτι της πολιτισμικής τους ταυτότητας (ο πολυθεϊσμός των Ελλήνων είναι αυτό που εξέλιξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ).

Ο Δεύτερες είναι οι αποκαλυπτικές , δηλαδή εμφανίζετε ένας τύπος και λέει ότι του φανερώθηκε ο θεός και αυτά που του είπε τα έγραψε σε ένα βιβλίο και ακαριαία αυτό το βιβλίο έγινε θεϊκό και πρέπει να  ακολουθείτε από τους πιστούς.

Ποια είναι η συμμετοχή των Άθεων σε αυτό;  Με το να μην δέχονται καμία φυσική θρησκεία  έστω ως τιμή και σεβασμό σε αυτά που μας παρέδωσαν οι προγονοί μας, συμμετέχουν στην σιγά σιγά εξαφάνιση των εθνών. Τώρα θα μου πεις δεν είναι καλύτερο παρά τον φανατισμό των θρησκειών του Ιουδαίου θεού, ναι σίγουρα ένας άθεος δεν θα σε σκοτώσει λόγο θρησκείας αλλά απλά είναι πιο επιρρεπής σε στυλ εορτών παγκοσμιοποίησης (Ο άγιος Βασίλης της κόκα κόλα που έμμεσα πάλι τον Χριστιανισμό προβάλει και καλλιεργεί την δήθεν αγάπη του).

2) Στης θρησκείες του Ιουδαιου θεού λένε ότι δεν είμαστε μέρη αυτού του σύμπαντος αλλά δημιούργημα ενός θεού έξω από αυτό το σύμπαν.

Στην θρησκεία που μας άφησαν οι προγονοί μας (ναι ζει ακόμα ) υπάρχει το ΟΝΤΩΣ ΟΝ που όλοι ήμαστε μέρη του ακόμα και οι θεοί των Ελλήνων οι οποίοι είναι μέσα στο ΟΝΤΩΣ ΟΝ και όχι έξω και δημιουργοί του (αυτό εξηγούσε ο Σωκράτης και όχι τον Ιουδαίο θεό που μας μαθαίνουν στα σχολεία  ).

Σε αυτό το σημείο να πω ότι υπάρχει κομμάτι των άθεων που πιστεύουν σε κάτι τέτοιο αλλά χωρίς να δέχονται την Ελληνικότητα και άρα την παράδοση των προγόνων μας,  αλλά είναι για αυτούς μια στείρα φιλοσοφική άποψη.
Ουσιαστικά δεν πιστεύουν στην ύπαρξη ψυχής όπως και οι πιστοί του Ιουδαίου θεού αν και αυτοί νομίζουν ότι πιστεύουν και θα το εξηγήσω παρακάτω .

3) Ψυχή, στην Ιστορία του Ιουδαίου θεού, η ψυχή δεν είναι αθάνατη και ούτε και ελεύθερη φυσικά, δίνετε από τον θεό όταν γεννιόμαστε και κρίνετε από αυτόν στην δευτέρα παρουσία και θα ζήσει αιώνια φυλακισμένη σε κόλαση ή παράδεισο, και μάλιστα όπως είμαστε τώρα, μιλάνε για ανάσταση νεκρών και όχι βέβαια για την ψυχή ως ύπαρξη αλλά κάτι σαν μπαταρία του σώματος.

Στην θρησκεία των προγόνων μας η ψυχή είναι αθάνατη  και ελεύθερη,  υπήρχε πριν και θα υπάρχει  και αργότερα χωρίς δέσμευση κόλασης και παραδείσου  και χωρίς  κανέναν για να την κρίνει, όλοι είμαστε ένα και ζυμωνόμαστε και εξελισσόμαστε, και έχουμε εγώ, που είναι η ψυχή μας είναι το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, (μάθε τι είσαι) , δεν είναι  τυχαίο ότι πάνω εκεί ήταν σχεδόν όλη η διδασκαλία του Σωκράτη.
Όταν λοιπόν δεν δέχεσαι ότι υπάρχει κάτι ανώτερο είναι σαν μην αποδέχεσαι την ύπαρξη της αληθινής σου ύπαρξης. Αν και πάλι υπάρχουν άθεοι που πάνω κάτω έχουν  τέτοιες σκέψεις αλλά δεν τις δέχονται ως κληρονομιά των προγόνων μας, άρα πάλι απορρίπτουν έθιμα του έθνους τους και άρα πάλι πάνε με το μέρος της παγκοσμιοποίησης και την κατάργηση των εθνών όπως προστάζει ο  Ιουδαίος θεός.
Έτσι σε γενικές γραμμές θα είμαστε αν γίνουμε όλοι άθεοι, δηλαδή δεν ασχολούμαι με πολλά πολλά  γεννιέμαι τρώω πίνω έχω δουλειά έχω μια επιστήμη και εντάξει έχω και κάποιες αναζητήσεις αλλά το σημαντικότερο με αυτό το γενικό είναι η κατάργηση της εθνικής ιστορίας. Άρα κάνετε το σχέδιο του εχθρούς σας, του Ιουδαίου θεού. Και στρέφεστε εναντίον του Ελληνισμού που είναι ο μεγάλος εχθρός του (τι σας λέω τώρα , εδώ οι περισσότεροι Ελληνες με αυτά που μας μαθαίνουν νομίζουν ότι ο χριστιανισμός είναι συνέχεια του Ελληνισμού ). Και Ελληνισμος δεν είναι ένα συγκεκριμένο περίγραμμα  εδάφους και ανθρώποι ενός συγκεκριμένου DNA , Ελληνισμός είναι
η Ελευθερία όπως αυτή εξέλιξαν και δημιούργησαν οι προγονοί μας και συνεχίζουν ακόμα και τώρα.

Ένα από τα πιο επικίνδυνα είναι να περάσει ο αθεϊσμός στο στρατό που υποτίθεται υπερασπίζετε το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων, είναι ακριβώς παράλογο όσο και το ο στρατός μας που υπερασπίζετε το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων ενώ είναι χριστιανικός , δηλαδή της θρησκείας που απαρνιέται τα ΕΘΝΗ.

Το κείμενο είναι προσωπικό και ίσως να μην εκφράζει την Ελληνική Εθνική Θρησκεία , αν θέλετε να μάθετε για αυτήν επισκεφτείτε τον ιστότοπο της WWW.YSEE.GR


Η Παρακάτω φωτογραφία νομίζετε ότι σας εκφράζει αλλά εκφράζει και εμάς ,τους  Έλληνες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.


                              Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                         Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου