Οι ελεγκτές της ψυχής στον Μονοθεϊσμό.

Air traffic controller
Τώρα θα μου πει κάποιος, τι σε νοιάζει εσένα και ασχολείσαι με τα παραμύθια που πουλά ο μονοθεϊσμός; 
Σαφώς δεν θα έπρεπε αλλά μου δίνει το δικαίωμα η ίδια αυτή η θρησκεία διότι με διαβάλλει από τότε που γεννήθηκα, ελέγχει την παιδεία μας, βρίζει τον Ελληνισμό και το σημαντικότερο αποκρύπτει από όλους την αληθινή σχέση του με τον Ελληνισμό και τα εγκλήματα που έκανε εις βάρος του. Αν και εκτός αυτών διατηρώ το δικαίωμα ως ελεύθερος άνθρωπος να κρίνω τον οποιονδήποτε θεσμό.

Η Ιουδαϊκή αίρεση του Ιουδαϊσμού έχει την ελευθερία, αν και ποτέ δεν πίστεψε σε αυτήν, να διαδίδει το παραμύθι της. Τον σε στενά πλαίσια φανταστικό κόσμος της. Έναν κόσμο που ζουν μέσα του κάτι ανθρωπάκια τα οποία ελέγχονται για το τι πράττουν από τον ίδιο τον θεός τους ή από ανώτερους υποτελείς του. 
Αν δεν είχε κάνει τόση ζημιά, με τη βία, θα με ενοχλούσε αυτό το παραμύθι όσο με ενοχλεί η κοκκινοσκουφίτσα.
Αυτά όμως λέγονται σοβαρά και υποβαθμίζουν ανθρώπους που σύμφωνα με την καταγωγή τους, με το όνομα τους θα έπρεπε να διαπρέπουν στην φιλοσοφία, στις επιστήμες, στις τέχνες στην μεταλαμπάδευση της Ελληνικής κοσμοθεωρίας που τίποτα στην πραγματικότητα δεν πεθαίνει, εκτός της κάθε προσωρινής μας υπόστασης, τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν δεσμεύεται σε παραδείσους και κολάσεις. Τον σύμπαν της ελεύθερης ψυχής. Της Αρετής χωρίς την υπόσχεση για ανταμοιβή. Ο Ελληνας δεν προσπαθεί να είναι ενάρετος για κάποια επιβράβευση. 
Αυτό το κλειστό μονοθεϊστικό σύστημα της απειλής ότι αν δεν πας σύμφωνα με την δικιά του ηθική θα βρεθείς να βράζεις αιώνια στην κόλαση δεν έχει δώσει τίποτα στον πλανήτη, τους τελευταίους 17 αιώνες. Εκτός από μεσαίωνες και σκοταδισμό.
Ο Ελληνισμός τώρα χωρίς καμιά απειλή στο σύστημα του έδωσε όλες τις δυτικές αξίες, την φιλοσοφία, το θέατρο, τους αθλητικούς αγώνες, τη μουσική, την Ιατρική, τις τέχνες, την ελεύθερη σκέψη. Μπορώ να γράψω 100.
Το ακραία προσβλητικό δεν είναι ότι τα παραπάνω με τα τελώνια λέγονται από μονοθεϊστές αλλά ότι τα πιστεύουν άτομα που θέλουν εκτός από Χριστιανοί να λέγονται και Ελληνες και να αντιπροσωπεύουν όλες τις παραπάνω αξίες που δημιούργησαν οι Ελληνες. 

                                                                         ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
                                                           ΠΛΗΘΩΝ Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια

  1. μπράβο σας εξαιρετικό άρθρο άλλα με όλες αυτές τις υποτιθέμενες χριστιανικές δοκιμασίες δεν πιστεύω ότι θα πάει κάποιος στον παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να ήξερα αφού υποτίθεται ότι με σοφία μας ποίησε πως γίνετε να πάμε οι περισσότεροι στην κόλαση , απέτυχε ο θεός τους ;

    και προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν θα πάει σε παράδεισο η κόλαση .

    Καλημέρα φίλε μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο' ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ' Κ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΑΘΕΟ ΝΕΥΡ/ΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΔΥΚΟΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Κ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ [ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ] ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανταστικοί τελικά οι Εβραίοι. Μπόρεσε η μυθολογία τους να ανακαλύψει το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο και το διέδωσαν με την θρησκεία τους και τις αιρέσεις της. Τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ.
    Οι Ελληνες κοιμόντουσαν τελικά.
    Η απογοήτευση μου μεγαλώνει όσο περνάει ο χρόνος για την κατάσταση που έχει φέρει αυτή η θρησκεία τον άνθρωπο.
    Αλλά μου δίνει και περισσότερη δύναμη στο να μπορέσω να συνεχίσω τον καθαρό, έντιμο αγώνα ΜΟΥ. ΜΑΣ. Είναι μεγάλο το ΜΑΣ πια.
    Ο δεύτερος μεσαίωνας προετοιμάζεται μαζί με τον ανατολικό αδερφό του Χριστιανισμού. Έχει έρθει η τελική προσπάθεια ελέγχου των ήδη υποταγμένων ανθρώπων. Δεν βγάζω το συμπέρασμα από τους Ιούς και 5G αλλά από αυτά που βγαίνουν από το στόμα τους.
    Δεν ξέρω αν πάλι νικήσουν. Ένα είναι σίγουρο. Το ελληνικό πνεύμα έχει και πάλι φανερή παρουσία μέσω της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και δεν θα πραγματοποιηθεί εύκολα ο σκοτεινός σκοπός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Έλληνας φίλε μου είναι, σχεδόν, ΠΛΗΡΩΣ, υποταγμένος, μέσω Χριστιανισμού και ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ, στον Εβραϊσμό (Αβραάμ και το σπέρμα του).

    Η προσπάθεια αναβίωσης της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας, είναι μάταιη και μάλλον θα αποτύχει, ΕΚΤΟΣ αν

    Χρησιμοποιηθεί σαν ακόμη ένα σκαλοπάτι εξέλιξης του Ελληνικού πολιτισμού. Ενός πολιτισμού που η ανέλιξη του διακόπηκε και καταστράφηκε από εμάς τους ίδιους.

    Ο Ελληνικός πολιτισμός, ήταν πλήρως δεμένος και πλεγμένος με την Ελληνική θρησκεία. Ο Σωκράτης μιλούσε για καινά δαιμόνια γι'αυτό και θανατώθηκε από στενοκέφαλους, φανατικούς της εποχής.
    Ο Σωκράτης όμως δεν ήταν ο οποιοσδήποτε τυχαίος. Με τα λεγόμενα του μας έδωσε το μήνυμα. Η Ελληνική θρησκεία βρισκόταν σε ένα σημείο ανέλιξης, το επόμενο στάδιο της οποίας ήταν η αναγνώριση της θεότητας του ανθρώπου.

    Αυτός ήταν πιστεύω και είναι η τελική κατάληξη της ανθρώπινης έρευνας για την ανακάλυψη του Θεού, του πραγματικού και αληθινού Θεού.

    "Μάθε τι αξίζεις άνθρωπε και γίνε θεός του εαυτου σου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.