Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Δείτε τι απαγόρευσαν οι τζιχαντιστές γιατί τους θύμιζε Ελληνίδα Θεά:

                                                         Goddess of victory Nike on sphere.


Οι Τζιχαντιστές που θα φοράνε ρούχα της αμερικάνικης μάρκας θα έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμα, μαστίγωμα ή ακόμα και φυλάκιση. Οι λόγοι που οι Τζιχαντιστές κήρυξαν την απαγόρευση της ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Σχόλιο δικό μου: Το όλο σχέδιο είναι τεράστιο και στόχος του είναι ο Ελληνισμός.                               Η πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί μας οδηγεί στο να καταλαβαίνουμε ότι οι αντίπαλοι αυτής της ιστορίας είναι άλλοι αλλά οι αντίπαλοι πάντα είναι ο Ελληνισμός με την κάθε μορφή Ολοκληρωτισμού.   Τα κάπως αστεία παραδείγματα μίσους όπως με την παραπάνω απαγόρευση  απλά επιβεβαιώνουν ότι κάποιες στιγμές δεν μπορούν να συγκρατήσουν το μίσος τους και το πραγματικό σχέδιο βγαίνει στην επιφάνεια.

                                                       Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                   Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Εδώ υπογράφουμε για τον Ελληνισμό.
http://chfismata.blogspot.gr/

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.