Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Απάντηση στο θράσος που έχουν και λένε ότι οι Έλληνες έκαναν ανθρωποθυσίες.

                                                                      Ancient column

Διαβάστε κατά αρχάς τα δελφικά παραγγέλματα που ήταν σε θρησκευτικό χώρο, στο ναό του Απόλλων στους Δελφούς, προτρέπουν τα δελφικά θυσίες και προσκυνήματα; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Ένα από τα δελφικά:
Φόνου απέχου. Να μη φονεύεις.

Πριν αρχίσω να δώσω ένα βιντεάκι για να χαλαρώσουμε και στο οποίο φαίνεται ότι δεν μπήκε τυχαία στο σενάριο: 

Σημαντικό, να ακούσετε το τελευταίο βίντεο αυτής της ανάρτησης μετά το κείμενο.

Συγκρίνετε μια ολόκληρη κοινωνία που εξελισσόταν κάτι χιλιάδες χρόνια με το δόγμα του Ιουδαϊσμού και τις θρησκείες του (χριστιανισμός - μουσουλμανισμός ) και μας λέτε ότι έχετε βρει κείμενα με ανθρωποθυσίες.

Παλαβοί άνθρωποι, διαπλοκές, αισχρή πολιτική, θα υπάρχουν πάντα αλλά δεν μπορείτε να χρεώνετε την κάθε ανοησία, οποιουδήποτε, στην ιστορία, στον Ελληνικό πολιτισμό και την θρησκεία του γιατί τότε υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Χριστιανισμό.

Δηλαδή δεν γίνετε να λέμε, το ότι γινόταν από το 25000 π.σ.χ μέχρι και το βυζάντιο, το χρεώνουμε στον Ελληνικό πολιτισμό και θρησκεία, αν και πότε δεν ήταν διαχωρισμένα αλλά ως ένα σώμα εξελίσσονταν. Γιατί είναι σαν να λέτε ότι από το βυζάντιο και μετά και μέχρι και σήμερα, θα μπορούσε ένας μελλοντικός ιστορικός να την χαρακτηρίσει, ως χριστιανική περίοδο και το ότι έγινε σε όλη αυτή την περίοδο μας δείχνει τι είναι ο Χριστιανισμός.
Αυτό μας λέτε;

Πάμε τώρα να δούμε μερικές θυσίες που πραγματικά είναι υπεύθυνος ο χριστιανισμός.
Όσοι θανατώθηκαν στον ανατολικό και στο δυτικό μεσαίωνα και αφού θανατώθηκαν για θρησκευτικό λόγο, ανθρωποθυσία δεν ήταν;
Όλες οι υποτιθέμενες μάγισσες που κάηκαν; Γύρω στα 2.000.000 ήταν.
Φυσικά, αφού κάηκαν για θρησκευτικό λόγο (Στην ουσία τις εξάγνιζαν και έβγαζαν και καλά τον σατανά που ήταν μέσα τους) ήταν ανθρωποθυσία.

Όλοι οι Έλληνες εθνικοί που δεν θελαν να αλλάξουν την θρησκεία τους και σκοτώθηκαν ή βασανίστηκαν από το Ορθόδοξο Βυζάντιο δεν ήταν ανθρωποθυσία; Αφού για θρησκευτικό λόγο σκοτώθηκαν, αφού και καλά δαίμονες ήταν, άρα ήταν ανθρωποθυσία.
Το <<ο χάρος βγήκε παγανιά >> από που βγήκε; Από τους παγανιστές που σκότωναν οι χριστιανοί Βυζαντινοί για θρησκευτικούς λόγους, άρα ήταν ανθρωποθυσία.

Ότι έγινε στην Σκυθόπολη δεν ήταν ανθρωποθυσία; ΕΔΩ
Γύρω στα 20.000.000 θυσιάστηκαν, εκεί, στον θεό της παλαιάς διαθήκης.

Να μη πω για όλες τις σταυροφορίες.

Και αφού παίρνετε και χαρακτηρίζετε το ότι γινόταν τότε, ως ελληνικά παραπτώματα, να μιλήσω για την δικιά μας εποχή που χαρακτηρίζετε ως χριστιανική, ειδικά στην Ελλάδα που είναι πολύ θεοκρατούμενη χώρα, με όποια και αν την συγκρίνουμε, δεν θα ανοίξω το αστυνομικό δελτίο γενικώς, θα δώσω μερικά παραδείγματα που έχουν σχέση με θρησκεία:

Οι Γνωστοί σατανιστές που βγήκαν από τη φυλακή πρόσφατα, ανθρωποθυσία δεν έκαναν;
Τώρα βέβαια οι αφελείς θα πουν<< μα δεν ήταν χριστιανοί ήταν σατανιστές>>.
Να το δούμε ψύχραιμα, αίρεση του χριστιανισμού δεν είναι ο Σατανισμός; Σε ποιο παραμύθι πιστεύουν;
Μα στο ίδιο που πιστεύετε και εσείς, με την μόνη διαφορά ότι υποστηρίζουν τον κακό του παραμυθιού σας, με τον χριστό δεν μάθαμε και τον διάβολο; Υπήρχε πριν;
Αν δεν είχε δημιουργηθεί η θρησκεία σας θα ξέραμε για τον διάβολο; Όχι βέβαια. Ξεκάθαρα χρεώνετε αυτή και η ανθρωποθυσία στον θεός σας.

Το μεγάλο σφαγείο στην κερατέα, το ξεχάσατε, που καλόγριες θυσίασαν 150 κορίτσια  για να πάνε στο παράδεισο, φυσικά μετά τη δίκη ξεχάστηκε και εξαφανίστηκε το θέμα, διαβάστε εδώ:

<<Σε μια στιγμή ο εισαγγελέας Κωστόπουλος διακόπτει μάρτυρα κατηγορίας για να δώσει διέξοδο στην αγανάκτησή του.

Η Κερατέα είναι αίσχος δια την Ελλάδα, λέγει ο εισαγγελέας. Σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής μου. Σκεφτείτε ότι εκεί μέσα πέθαναν 150 φυματικά κορίτσια!
Ο μάρτυρας Σεραφείμ Σίλβεστρος κατάθεσε...

Εκεί πέθαναν η αδελφή του κι ο γαμπρός του φυματικοί. Τα δε τρία παιδάκια τους υπεβάλλοντο σε διάφορες κακοποιήσεις όπως το αγοράκι που εκρεμάσθη ανάποδα γυμνό πολλές φορές και τόδερναν μέχρις αναισθησίας. Όταν δε ζούσε ο πατέρας οι καλόγριες τον προέτρεπαν να μολύνει το παιδί του με φυματίωση γιατί αν ζούσε θα γινόταν κακός άνθρωπος. Τον συμβούλεψαν να μασάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Και όλα αυτά σε μια νομοταγής κοινωνία του σήμερα, φανταστείτε τι ανθρωποθυσίες γίνονταν στα μοναστήρια επί τουρκοκρατίας που δεν τα έλεγχε κανείς και που όλα άκμαζαν επι τουρκοκρατίας και όχι ανάποδα όπως μας μαθαίνουν, φανταστείτε τι γινόταν σε περιπτώσεις για να πάνε στον παράδεισο ή για να τους βγάλουν τα δαιμόνια. Μόνο όρεξη να έχεις κανείς για να ψάξει.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Η Ελληνική Εθνική θρησκεία είναι φυσική εξελικτική δεν έχει ιερά βιβλία και δογματικές εντολές, άρα όλα τα ελληνικά κείμενα της αρχαιότητας είναι προς μελέτη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σαν βίβλος για τον ελληνικό πολιτισμό και θρησκεία, δεν είμαστε αρχαιολάτρες είμαστε ελληνολάτρες και φυσικά ούτε δωδεκαθειστές, δεν είμαστε η αντιγραφή της θρησκεία των προγόνων μας αλλά το αποτέλεσμα της συνεχής εξέλιξής της, ενώ για τον Χριστιανισμό δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού είναι δόγμα και έχει θεόπνευστα  βιβλία και αφού είναι θεϊκά δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Όποιοι φιλοσοφείτε την θρησκεία σας και βγάζετε διαφορετικά αποτελέσματα ή όσοι βλέπουν από διαφορετικές πλευρές τα ιερά σας βιβλία, είστε στην κόλαση και δεν το έχετε καταλάβει αφού δεν μπορείτε να αλλάξετε τίποτα για΄τι υπάρχει η παρακάτω συγκεκριμένη εντολή:
«Αλλά και εάν εμείς ή Άγγελος εξ ουρανού σας κηρύττει άλλο Ευαγγέλιο παρά Εκείνο, το Οποίο εμείς σας κηρύξαμε (εμείς οι Άγιοι δηλαδή), ας είναι ανάθεμα (ας είναι αφορισμένος από το Σώμα της Εκκλησίας, αποκομμένος)» (Προς Γαλάτας Επιστολή Παύλου, Κεφάλαιο 1, Εδάφιο 8).Τα λόγια του Χριστού:
27 ΠΛΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΕΠ ΑΥΤΟΥΣ, ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΟΥ.(Λουκ. 12, 58-59)


Η προπαγάνδα που γίνετε εναντίων των Ελλήνων με έχει κουράσει, την έχω δεχτεί από τότε που πήγαινα στο και καλά πολιτιστικό κέντρο της ενορίας μας και μας έδιναν αυτά τα προπαγανδίστικα περιοδικά με τους άγιους σούπερ ήρωες που κατατρόπωναν τον Ελληνισμό, ακόμα πονάω όταν θυμάμαι το πόσο μου άρεσαν αυτοί οι σούπερ ήρωες,

τι τεράστια προπαγάνδα έχει δεχτεί αυτό το έθνος ώστε να μισήσει τους προγόνους του:
     
                       
Δείτε σχετικά βίντεο για τον παραλογισμό που λένε κάποιοι, ότι οι Ελληνες έκαναν ανθρωποθυσίες:
                                                     Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                     Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.