Βιβλίο για παιδιά που εξηγεί την ερωτική πράξη του 1975 θα τρόμαζε την όρθοδοξοκρατούμενη Ελλάδα του 2015, δείτε:

                                                     Naked topless African-American woman with condom

Ενα από τα πράγματα που θα έπρεπε να μαθαίνουν τα παιδιά, είναι το πως γίνονται τα παιδιά αλλά και πως παίρνουμε προφυλάξεις από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και απο τα σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα.

Δείτε  το βιβλίο ΕΔΩ

Πάντως το μόνο τρομακτικό που θα συναντούσε, για εμένα, ένα παιδί που θα διάβαζε το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το ιατρικό εργαλείο που κρατάει ο Ιατρός.

Βέβαια θα το πάω παραπέρα και πολύ παραπέρα, έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις αλλά και έχω διαβάσει σε κείμενα, το πόσο θέλει να προστατέψει η Ορθοδοξία την κοινωνία από τον κακό τον δρόμο των πολλών εκτρώσεων ή και χειρότερων, όπως νεαρές μητέρες που σκοτώνουν ή προσπαθούν να σκοτώσουν τα νεογέννητα βρέφη τους ή μητέρες που εγκαταλείπουν τα μωρά τους.
θέλει να μας πει ότι αυτά τα αίσχη δεν γίνονται με ευθύνη της υποτιθέμενης ηθικής της Ορθοδοξίας και για να αποφύγουν τα κορίτσια την Ορθόδοξη κοινωνική κατακραυγή; Ποιος δουλεύει ποιόν;

Δεν φτάνει που νιώθουν πόρνες γιατί έκαναν οτιδήποτε ερωτικό εκτός γάμου, αν και η προφύλαξη απαγορεύετε και εντός γάμου σύμφωνα με την Ορθοδοξία, ως λέει η Αγία τους γραφή αλλά με την εγκυμοσύνη θα φανεί και στην κοινωνία ότι είναι όλα τα παραπάνω.
 Φυσικά φταίει και ότι τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν μάθει τίποτα από σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πάρα μόνο ότι θα παντρευτούν με προξενιό και θα μάθουν οτιδήποτε για την πράξη μερικές μέρες πριν την πρώτη νύχτα του γάμου.
Παράδειγμα την Παναγία που την πάντρεψαν 11 χρονών με τον 70χρονο Ιωσήφ.
Διαβάστε παρακάτω ποιον έχουμε για προστάτη της Ελληνικής παιδείας που άλλοτε έβγαζε φιλόσοφους και τώρα βγάζει απόγονους του Αβραάμ.

<<Δεν χρειάζεται διδασκαλία εις τα του γάμου. Είναι αυτάρκης διδάσκαλος η φύση. Ακριβώς όπως δεν χρειάζεται να μάθουμε πώς θα φάμε, και πώς θα πιούμε και πώς θα κοιμηθούμε. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Γενεές γενεών ανθρώπων έκαναν γάμους και οικογένειες, και μάλιστα ευτυχισμένες και σταθερές, χωρίς σεξουαλι­κή διαπαιδαγώγηση, η οποία αποτελεί μία ακόμη τορπίλη στα θε­μέλια της παιδείας και της οικογενείας. Τελικώς πιστεύει ο άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος ότι ο γάμος σε νεαρή ηλικία είναι από τα προσφορότερα μέσα όχι μόνον για την αντιμετώπιση του προβλή­ματος της σεξουαλικής επιθυμίας αλλά και για την ευτυχία μέσα στο γάμο.>>
http://www.diakonima.gr/2009/06/06/%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι οι Χριστιανοί ορθόδοξοι που δεν ξεπερνούν τις 100.000 στην Ελλάδα αλλά οι ευθύνες είναι στους αδιάφορους και τους δήθεν χριστιανούς  που έχουν δημιουργήσει ένα άλλον Χριστιανισμό και πιστεύουν σε αγάπες και αγίους Βασίλειδες, για εμένα αυτοί ευθύνονται γιατί ενώ ζουν μη χριστιανικά και υποστηρίζουν μη χριστιανικά  πράγματα, υπογράφουν σε κάθε τους κίνηση και υποστηρίζουν τον γνήσιο χριστιανισμό που στην ουσία δεν θέλουν αλλά και δεν γνωρίζουν.

Ξυπνήστε, η παρακάτω είναι γνήσια Χριστιανή και όχι εσείς, με το να την σχολιάζετε απλά συνεχίζετε να δημιουργείτε τον ψεύτικο χριστιανισμό που πιστεύετε αλλά συγχρόνως υποστηρίζετε σε κάθε τι τον παρακάτω αληθινό Χριστιανισμό που με καμάρι διαδίδει η κυρία στο βίντεο και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ . αυτή τουλάχιστον ξέρει τι είναι !



Το παρακάτω είναι πιο ενδιαφέρον, αφού χριστιανοί βρίζουν πραγματικό χριστιανό που κηρύσσει τον γνήσιο χριστιανισμό και τον βρίζουν γιατί νομίζουν ότι ο χριστιανισμός  είναι κάτι άλλο:

http://iliastpromitheas.blogspot.gr/2015/04/vice.html



Ο Ελληνισμός είναι η μόνη λύση και φυσικά ο πληθυντικός (εσείς τι είστε;) δεν πήγαινε επιθετικά σε κανέναν άνθρωπο αλλά ήταν μια σπίθα που έστειλα και που ίσως ανάψει κάτι σε κάποιους και φύγουν από τον λήθαργο, δηλαδή προωθώ τον Ελληνισμό όπως η παραπάνω κυρία προωθεί τον Χριστιανισμό και μπράβο της, εσείς τι κάνετε;


 Εγω είμαι απόγονος του Δευκαλίωνα και του Ελληνα και η παραπάνω κυρία του Αβραάμ, εσείς τελικά ποιανού είστε  απόγονοι;
Αφιερωμένα εξαιρετικά τα λόγια του παρακάτω τραγουδιού σε όλους που δεν έχουν ταυτότητα και άρα πατρίδα, και εγώ 40 χρόνια δεν είχα:

                                                       Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                      Κείμενο Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  

Σχόλια