Ο άγιος Νικόλαος καταστρέφει αυτά που πηγαίνουν και θαυμάζουν στα μουσεία και που τους κάνουν περήφανους που είναι Έλληνες. Παραλογισμός ή απόδειξη ότι η πλύση εγκεφάλου έχει κάνει καλά την δουλειά της;

                                                           
Κατά αρχάς, αν και πολλοί θα εκπλαγούν, το όνομα Νικόλαος είναι Ελληνικότατο και όχι χριστιανικό.
Δεν το ανακαλύψαμε από τον άγιο της Ορθοδοξίας τον 3 αιώνα μ.α.χ.χ.

Τι θέλω να πω. Μόνο αυτός που έχει κάνει ονοματοδοσία με την Ελληνική Εθνική Θρησκεία(Αναγνωρισμένη από 2017) ή ίσως και με πολιτική ονοματοδοσία, δεν τιμά τον Άγιο Νικόλαο με τον όνομα που θα δώσει στο παιδί του αλλά τους Έλληνες προγόνους του.
Όσο για αυτούς που κάνουν ορθόδοξη βάπτιση εννοείτε ότι τιμούν τον Άγιο Νικόλαο και ΜΟΝΟ (δικαίωμα τους).
Για τον Ορθόδοξο άγιο ξέρουμε, όσοι ξέρουμε, τα κατορθώματα του.
Μόνο οι Τζιχαντιστές τον ανταγωνίζονται.

Πολλές φορές η χρόνια πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί μας κάνει να μην καταλαβαίνουμε αυτό που βλέπουμε. Στην παρακάτω αριστερή εικόνα που όλοι μας έχουμε δει πάρα πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε αυτό που πραγματικά βλέπουμε.

Και όμως κοιτάξτε την ξανά, προδίδει την αλήθεια που μας κρύβουν.
Την αλήθεια για την σχέση Ελληνισμού και χριστιανισμού.
Ο άγιος Νικόλαος καταστρέφει αυτά που πηγαίνουν και θαυμάζουν στα μουσεία και που τους κάνουν περήφανους που είναι Έλληνες. Παραλογισμός ή απόδειξη ότι η πλύση εγκεφάλου έχει κάνει καλά την δουλειά της;

Το Νικόλαος είναι γνήσιο Ελληνικό όνομα και δεν χρειάζεται κανέναν λάτρη της Ιουδαϊκής ιστορίας.

 Ένας από τους πιο γνωστούς Νικόλαους, στην αρχαιότητα, ήταν ο Νικόλαος της Σπάρτης όπου ο γιος του ήταν ένας από  τους άνδρες που δέχτηκαν εθελοντικά να δώσουν την ζωή τους για την τιμή της Σπάρτης και προσφέρθηκαν στον Ξέρξη ως εξιλέωση για τους αγγελιοφόρους που είχαν σκοτώσει οι Σπαρτιάτες. Ο οποίος μαζί με τον Σπερθία του Ανηρίστου ελευθερώθηκαν από τον Ξέρξη διότι, αν και δεν το προσκύνησαν, εντυπωσίασαν με την γενναιότητας τους.
Δεν υπάρχει, ότι και αν μας μαθαίνει η Ορθόδοξη και όχι Ελληνική παιδεία μας, κανένα κείμενο που να περιγράφει ότι οι Έλληνες προσκύνησαν ποτέ θεό ή άνθρωπο.
Προσκύνημα και Έλληνας δεν πάνε μαζί.

Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε μάθει να λέμε ότι η σημαντικότερη γιορτή μας είναι όταν γιορτάζουμε το ορθόδοξο όνομα μας και όχι τα γενέθλια μας.

Οι προγονοί  μας ως ατομική γιορτή γιόρταζαν φυσικά μόνο τα γενέθλια, δηλαδή την γένεση  του ανθρώπου και φυσικά η Ορθοδοξία είναι αντίθετη με τα γενέθλια(αφού είναι Ελληνικό έθιμο), διαβάστε τους κανόνες τις ορθοδοξίας, νομίζω ότι είναι ο τελευταίος αυτός που κυνηγά τα γενέθλια.

Με αυτά τα περιοδικά έκαναν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας την δεκαετία του 70-80, ώστε να μισήσουν καθετί Ελληνικό.
Και εμένα του ίδιου μου είχαν δώσει όταν ήμουν μικρός, στο <<πολιτιστικό>> κέντρο της ενορίας μας στα Χανιά.
Πόσο φυσιολογικό μου φαινόταν τότε και πόσο γελοίο μου φαίνεται τώρα το ότι ονομαζόταν πολιτιστικό. Άκου εκεί πολιτιστικό!!!!!

Δείτε στην παρακάτω σελίδα του περιοδικού την μεγαλύτερη προπαγάνδα που υπάρχει στον πλανήτη.
Δείτε το τρόπο που μας κάνουν να μισούμε την ίδια της ταυτότητα μας.

Προστατέψετε την αντίληψη και την κρίση των παιδιών σας.
Όχι άλλο μίσος προς την Ελλάδα από την αίρεση του Ιουδαϊσμού.


Και κάτι άλλο.
Εντάξει δεν θα μας τρελάνουν εντελώς.
Δεν είναι ο αγιος Νικόλαος ο προστάτης των ναυτικών. Τουλάχιστον για τους Ελληνες.
Λίγο Έλληνας να είναι κάποιος και γνωρίζει ποιος είναι.

                                                                            Ευχαριστώ!
                                                                            ΠΛΗΘΩΝ




Σχόλια

  1. Για τα εκατομμυρια των μωαμεθανων ισλαμιστων εισβολεων στην Ελλαδα, βγαζεις το #σκασμο #παλιοπουτανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο θα διαγραφεί γιατί είναι υβριστικό. Μπορείς να ξανά γράψεις αυτό που θέλεις, όμορφα. Η συμπεριφορά σου προδίδει πολλά πράγματα. Φυσικά και θα γράψω περισσότερα πράγματα για την Ορθοδοξία παρά για τον αδερφό της τον Ισλαμισμό. Ο δεύτερος τουλάχιστον δεν λέει υποκριτικά ότι είναι Ελληνικός. Η πρώτη ακόμα έχει τους ναούς της πάνω στους ναούς των Ελλήνων. Η πρώτη μας διαβάλλει τώρα και 17 αιώνες. Μια χαρά πήγαιναν χέρι χέρι στην τουρκοκρατία με τον αδερφό της το ισλάμ. Δεν είμαι εγκλωβισμένος σε ΙΔΙΑ δίπολα. Αριστερός - Δεξιός, Ορθόδοξος μουσουλμάνος και άλλα διάφορα. Προσπάθησε με σοβαρότητα να μάθεις ή να μου μάθεις. Ο Έλληνας Άνθρωπος ξεχωρίζει από το Ελληνικό αξιακό του σύστημα. Χωρίς τις Ελληνικές αρετές Έλληνας δεν γίνεσαι. Η μαγκιά όχι μόνο δεν φτάνει για να σε κάνει Έλληνα αλλά σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο για το τι είναι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν βρίζεις άλλους και βρίζεις μόνο εμένα δεν θα το σβήσω.
    Θα το αφήσω εκεί να βλέπει ο κόσμος αυτό που μας έχει κάνει η Ορθοδοξία. Πως κάποιος με το όνομα του Αχιλλέα υπερασπίζεται αυτό που προσπάθησε να καταστρέψει και να εξαφανίσει τον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ γιατί τόσο καιρό σκεφτόμουν ν' αλλάξω το όνομά μου,από Νικόλαος ,σε Νικόδημος, διότι δεν γνώριζα για την αρχαία καταγωγή του. Φυσικά και το Νικόδημος έχει κλέψει η ορθόδοξη θρησκεία, αλλά τουλάχιστον είχα γνώση αυτού (νίκη του δήμου). Τώρα μπορώ να κρατήσω το Νικόλαος, ευτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω. Όσο η ληξιαρχική γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή τίποτα, το όνομα είναι προς τιμήν του Αγίου και όχι προς τιμή κάποιου Έλληνα. Εδώ έχουν εφεύρει άγιο Αχιλλέα, Οδυσσέα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να καλύψουν τα πάντα. Δυστυχώς από μόνο του το όνομα δεν φτάνει. Αλλά είναι σημαντικό φίλε μου που έχεις καταλάβει τι τρέχει στη Ρωμανία που ευτυχώς τουλάχιστον λέγεται Ελλάδα και όχι Ρωμανία. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε Πλήθων 🤗
    δεν είναι αρκετά και ικανά τα λόγια για να εκφράσουν τις ευχαριστίες για το πολύτιμο έργο που εκτελείτε και προπάντων την διάδοσή του στα πέρατα της γης μέσω του διαδικτύου.
    Είστε λύχνος φωτός επί το μόδιον στον κεσκοτισμένο αναληθή και παρηκμασμένο κόσμο μας. 💫
    Είθε το αστέρι σας⭐ να λάμπει και να καταυγάζει τις διάνοιές μας για πολλά ακόμα χρόνια!☀️
    Υγεία, ευρωστία και μακροημέρευση σας εύχομαι εκ καρδίας!❤ Έρρωσθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ;;;. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ...
    Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα. Συμφωνούμε απόλυτα ΝΙΚΟΚΛΗΣ. Έτσι είναι. Δεν νομίζω ότι γράφω κάτι άλλο. Τα γενέθλια γιορτάζει μόνο ο Έλληνας. Ακόμα και τους νεκρούς μας τους μνημονεύουμε την ημερομηνία των γενεθλίων τους και όχι την ημέρα που πέθαναν. Η ανάρτηση δεν λέει κάτι για εορτασμό αλλά μόνο για το αν είναι Ελληνικό το όνομα Νικόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την αλλαγή του θρησκεύματος σε Έλληνας εθνικός δίνει βεβαιώσεις το υσεε που είναι αναγνωρισμένο από το κράτος σαν ένας από τους φορείς της ελληνικής θρησκείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσον αφορά τα ονόματα..και τις γιορτές των χριστιανών αγίων...
    Πολλά έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια....Π.χ.την 1η Σεπτεμβρίου
    όπου υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος 40 γυναικείων αρχαίων ελληνκών ονομάτων ανάμεσά τους και θεαινών!Σε παλιότερα ημερολόγια δεν υπήρχαν.
    Από κει να καταλάβεις τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.