Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Κίνημα γυναικών κυκλοφορεί και αγωνίζεται για το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνόστηθες, δείτε τις:

                                                             Sexy woman naked. Alpha matted

                

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορούν, μόνο κάτι αφύσικο και άρρωστο ενοχλείτε από την θέα της δημιουργίας, δηλαδή του ανθρώπινου σώματος μας.                                                             Ας τρεπόμαστε ίσως για την αδιαφορίας μας προς τούτο τον κόσμο και όχι για το σώμα που έτσι και αλλιώς δεν επιλέξαμε αλλά η φύση μας δώρισε.
Δυστυχώς γνωρίζουμε τι φταίει αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε γιατί χαλάει αυτό που μας μαθαίνουν ως σωστό και λάθος από τότε που γεννιόμαστε.                                                                 Την ντροπή για το σώμα την έχει φέρει αποκλειστικά σε αυτόν τον πλανήτη η ιστορία του Ιουδαίου θεού και όλα τα παρακλάδια λατρείας του.                                                                                             Για να είμαστε ηθικοί πρέπει πρώτα να αναζητήσουμε τι είναι ηθική, γιατί ίσως απλά να ξέρουμε ως ηθική αυτό που μας μαθαίνουν ως ηθική.
Ας ξυπνήσουμε πια, ο μεσαίωνας του Χριστιανισμού τέλειωσε(Λέμε τώρα) με την Αναγέννηση του Ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη.
Είναι αυτό που απαντώ όταν κάποιες φορές με ρωτάνε γιατί δεν είμαι Χριστιανός , μα γιατί σέβομαι τις γυναίκες!
Φυσικά πάντα παίζει, αυτές που ξεκίνησαν αυτήν την εκστρατεία να είναι και χριστιανές και να το κάνουν όλο αυτό για ένα μοντέρνο και χωρίς έννοια επαναστατικό λόγο.
                               

                                                         Ευχαριστώ που με διαβάζετε!
                                                              Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.