Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Το γνωρίζετε ότι εμφανίστηκε όραμα άγιος στη βουλή στη ψηφοφορία της 11 Ιουλίου 2015 δείτε το γεγονός από δελτίο ειδήσεων:

Prophet Vision

Στο έθνος που δημιουργήθηκε η Φιλοσοφία και το ανοιχτό μυαλό. Και που με αυτά τα δύο οι Ελληνες έδωσαν όλες τις αξίες στο σημερινό άνθρωπο('Άσχετα αν αυτός τα έχει διαλύσει). Όπως την  δημοκρατία, δικαιοσύνη και άλλα πολλά. Οι βουλευτές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου ψηφίζουν σύμφωνα με το τι τους λέει ο πνευματικός τους(Όχι δεν εννοούν κανένα φιλόσοφο ή διανοούμενο αλλά κάποιον καλόγερο που γνωρίζει καλά από Ιουδαική μυθολογία).
Τα άτοπα αμέτρητα: Αυτά γίνονται από άτομα με πανεπιστημιακή μόρφωση. Η δημοκρατία που εκπροσωπεί ως βουλευτίνα είναι σατανική σύμφωνα με την θρησκεία της. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για τους χριστιανούς δεν ήσαν παρά “Πολίτευμα του Διαβόλου” (civitas diaboli κατά τον Ευσέβειο Καισαρείας)>> ΠΗΓΗ

Τέλος πάντων δείτε το βίντεο και δείτε σε τι σημείο έχει φέρει αυτή η θρησκεία τον Ελληνισμό:
Πόσοι δεν θα γέλασαν με όλα αυτά αλλά θα τα μετέδωσαν κιόλας ως ένα ακόμα θαύμα αυτής της θρησκείας. Βέβαια υπάρχει και πιο δραματικό από αυτή τη μερίδα των ανθρώπων. Είναι αυτοί που ενώ γελάνε με όλα αυτά συνεχίζουν να υποστηρίζουν αυτή τη θρησκεία που έχει καταστρέψει οτιδήποτε Ελληνικό.Ψηφίστε για να ελευθερωθεί η Ελληνική Παιδεία  και η ελεύθερη σκέψη από την θρησκευτική κατήχηση και τον προσηλυτισμό .
http://ipografoume.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html


                                 Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                              Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.