Το γνωρίζετε ότι εμφανίστηκε όραμα άγιος στη βουλή στη ψηφοφορία της 11 Ιουλίου 2015 δείτε το γεγονός από δελτίο ειδήσεων:

Prophet Vision

Στο έθνος που δημιουργήθηκε η Φιλοσοφία και το ανοιχτό μυαλό. Και που με αυτά τα δύο οι Ελληνες έδωσαν όλες τις αξίες στο σημερινό άνθρωπο('Άσχετα αν αυτός τα έχει διαλύσει). Όπως την  δημοκρατία, δικαιοσύνη και άλλα πολλά. Οι βουλευτές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου ψηφίζουν σύμφωνα με το τι τους λέει ο πνευματικός τους(Όχι δεν εννοούν κανένα φιλόσοφο ή διανοούμενο αλλά κάποιον καλόγερο που γνωρίζει καλά από Ιουδαική μυθολογία).

Τα άτοπα αμέτρητα: Αυτά γίνονται από άτομα με πανεπιστημιακή μόρφωση. Η δημοκρατία που εκπροσωπεί ως βουλευτίνα είναι σατανική σύμφωνα με την θρησκεία της. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για τους χριστιανούς δεν ήσαν παρά “Πολίτευμα του Διαβόλου” (civitas diaboli κατά τον Ευσέβειο Καισαρείας)>> ΠΗΓΗ

Τέλος πάντων δείτε το βίντεο και δείτε σε τι σημείο έχει φέρει αυτή η θρησκεία τον Ελληνισμό:




Πόσοι δεν θα γέλασαν με όλα αυτά αλλά θα τα μετέδωσαν κιόλας ως ένα ακόμα θαύμα αυτής της θρησκείας. Βέβαια υπάρχει και πιο δραματικό από αυτή τη μερίδα των ανθρώπων. Είναι αυτοί που ενώ γελάνε με όλα αυτά συνεχίζουν να υποστηρίζουν αυτή τη θρησκεία που έχει καταστρέψει οτιδήποτε Ελληνικό.