Διαβάστε ποιος είναι ο προστάτης των παιδιών και βρεφών σύμφωνα με το Ελληνικό έθνος. Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε;

                                       
Σύμφωνα με τον πολιτισμό του έθνους μας, για άλλους δεν ξέρω, προστάτης των παιδιών είναι η αγάπη των γονέων τους, η μέριμνα της πολιτείας, η ιατρική και άλλα. 
Δηλαδή η θεά Αρτέμιδα.
Η θεά Άρτεμις φυσικά με έναν οντοτικό τρόπο και όχι προσωπικό(όπως σε άλλες θρησκείες) είναι και τα τρία πρώτα που ανέφερα, αγάπη γονέων, μέριμνα πολιτείας και Ιατρικής.

---Οι Αθάνατοι Θεοί, όπως τους συνέλαβε ο ελληνικός πολιτισμός, είναι παρόντες στο πλευρό των ανθρώπων την κάθε στιγμή του βίου τους· παρευρίσκονται με προσήνεια στα συμπόσια των θνητών και είναι παραστάτες τους παντοτινοί. Από το φερέσβιο χώμα όπου θάλλουν της ζωής οι βλαστοί έως τα ουράνια σώματα, τους αστέρες, τους πλανήτες και τους Ηλίους, τα ηλιακά συστήματα και τους γαλαξίες, ακούγεται η ιερά φωνή του Είναι να υμνεί, στην αιωνιότητα, τους Αθανάτους Φίλους μας.---ΠΗΓΗ

Αυτά λένε οι Έλληνες που ζουν και φέρονται με την πραγματική σημασία της Λέξης.
Τώρα για τους αγίους της αίρεσης του Ιουδαϊσμού που λέγεται Ορθοδοξία τι να πω;

Ας πω κάτι. Την άγια κάρα του λέει την έχουν σε κάποιο μοναστήρι, και ρωτάω εγώ ο άπιστος, πώς έχουν το λείψανο κάποιου που του δίνουν ημερομηνία γέννησης με προσέγγιση 100 χρόνων ΕΔΩ  από τον 4 μέχρι τον 5 αιώνα; Για τόσο ακρίβεια μιλάμε αλλά κατά άλλα είναι σίγουροι ότι η κάρα ανήκει σε εκείνον.

Το άλλο είναι πιο καλό βέβαια. Πώς κάποιον ερημίτη, που δεν είχε επαφή με γυναίκες, οικογένειες, παιδιά, τον έκαναν προστάτη των παιδιών και των εγκύων, πραγματικά θέλει μεγάλο προβληματισμό, για να μην πω κάτι άλλο.

Έχω και μια άλλη απορία για όλα αυτά τα οστά αγίων, τίμιων ξύλων, ζωνών παντουφλών, προφανώς θα έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστ που κάνουν οι αρχαιολόγοι, δηλαδή DNA ή ραδιοϊσότοπα ή είναι ενάντια στην πίστη τους;

Αν και υπάρχει και μια γενική απορία. 
Υπάρχουν στη Βίβλο «άγιοι», «προστάτες»; Μόνο προφήτες υπάρχουν και απόστολοι. Δεν εννοώ την λέξη άγιος, όπου προτρέπει η διήγηση της Βίβλου ότι πρέπει να γίνουμε όλοι, αλλά μιλώ για προστάτες αγίους, συγκεκριμένα άτομα δηλαδή που ο θεός τους, τους ανάθεσε συγκριμένες προστασίες

Το ότι για κάθε ιδέα, έννοια, αρετή υπήρχε και αντίστοιχή θεότητα είναι καθαρά Ελληνική αντίληψη, ανθρώπινη, μη χριστιανική. 
Ο εορτασμός αγίων δεν είναι μονοθεϊστικός, το αντίθετο μάλιστα. Κάτι ξέρουν οι άλλοι χριστιανοί, οι Ιεχωβάδες, που δεν τους γιορτάζουν. Είναι όπως την περιτομή, όπου αν και υπάρχει σαφή εντολή του θεού τους ότι όποιος δεν έχει κάνει περιτομή δεν μπορεί να μπει στην βασιλεία των Ουρανών, οι Χριστιανοί δεν κάνουν. 

Τώρα θα μου πεις τι με νοιάζει εμένα και ότι δεν είναι σωστό να σχολιάζω μία ξένη θρησκεία. Κανονικά δεν είναι σωστό να σχολιάζω μια ξένη θρησκεία και δεν θα το έκανα αν ήταν ελεύθερα τα θρησκευτικά  δικαιώματα στην χώρα μας, νομικά είναι ελεύθερα, αλλά όσο αυτή η θρησκεία διαβάλλει την παιδεία μας και γενικά ελέγχει τα πάντα, το έθνος μου, επιβάλεται να αμύνομαι και να προστατεύω την ελεύθερη έκφραση, σκέψη και γενικά τον πολιτισμό μας. Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ.



                                                                                             ΠΛΗΘΩΝ

Σχόλια

  1. Τόσο υπέροχα αναγκαίο να ενημερωθούν οι παραπλανημενοι Έλληνες όλα όσα διδάκτηκαν λάθος. Το βιβλίο σου Πλήθων πρέπει να μπει στην εκπαίδευση. Απλουστευμένη στο Δημοτικό ,ως το Πανεπιστήμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμή μου που το λες εσύ Ελένη αν και το θεωρώ λιγάκι υπερβολικό.
    Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ἀναρωτιέσαι; Τὸ ἴδιο πρόβλημα ποὺ ἔχει ὁ βρεγμένος μὲ τὴν βροχή, ἔχει καὶ ὁ ἤδη γελοῖος μὲ τὴν γελοιοποίηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.