θαυμάστε ένα εκκλησιαστικό βίντεο που παραδέχεται αυτά που λέμε, ο τρόπος που τα παρουσιάζει όλα αυτά στους πιστούς μας δείχνει την μηδενική αντίληψη που έχει πλέον ο νεο Ελληνας¨.



                            


Αυτή η ζεστασιά της ομιλίας και ο τρόπος που τα λέει είναι πλέον για εμένα που έχω απελευθερωθεί ανατριχιαστικά και τρομακτικά.

Αυτό το δόλιο μέσω της ευγένειας που βλέπω και ο φυσιολογικός τρόπος που στρέφεται κατά των εθνικών (Αυτών που αγαπούν το έθνος τους και όχι την παγκοσμιοποίηση του Χριστού) με ανατριχιάζει πραγματικά.

Ευτυχώς ήμουν 40 χρόνια Χριστιανός και γνωρίζω ακριβώς αυτό το ζεστό που πιθανότατα αισθάνονται αυτοί που ακούν την ομιλία.

Νομίζω ότι τα επίπεδα της πλύσης εγκεφάλου που έχει κάνει αυτή η θρησκεία στον Ελλήνα έχει περάσει σε αστρονομικά επίπεδα.

Η σιγουριά που περιγράφει τον άλλον που περνούσε και έπεφταν οι Ναοί των Ελλήνων (ωχ συγνώμη των ειδωλολατρών ήθελα να πω) με φοβίζει και η αποδοχή από τον κόσμο που την ακούει με απελπίζει.

Πάντως έμαθα και κάποια πράγματα:

Άλλο όπως λέει είναι το να καταστρέφεις έναν Ελληνικό ναό και άλλο να τον καταστρέφεις και να χτίζεις πάνω εκκλησία, η διαφορά είναι εμφανέστατη, τι να πω!

Στα πάντα ταυτίζουν τον Ελληνισμό με τα δαιμόνια.

Μήπως τελικά σύμφωνα και με την Ορθοδοξία, αντί της λέξης ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενα τους να λέγετε ΔΑΙΜΟΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
αφού για αυτούς ο Ελληνισμός είναι κάτι δαιμονικό, δεν το λέω εγώ, αυτοί το λένε.

Μήπως δεν το κάνουν φανερά γιατί θα χαλάσουν την σούπα που υπνωτίζει τους Ελληνες.

Αν δεν φοβάστε δείτε το παρακάτω βίντεο:

 
         


                                                           Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                              Πλήθων Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ



Σχόλια