Πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας ή πρόεδρος των ---; Δείτε την ανακοίνωση του ΥΣΕΕ.



Ανακοίνωση 305/19.10."2015"
Η δουλική υποταγή των πολιτικών ανδρών αυτού του άτυχου τόπου στην ορθόδοξη θεοκρατία είναι κάτι το προ πολλού εγνωσμένο και οπωσδήποτε προκαλεί αποστροφή και αηδία σε οποιονδήποτε πολίτη που δεν τυγχάνει οπαδός των θεοκρατών. Το πράγμα όμως, όταν ξεπερνάει τους κομματικούς ηγετίσκους και τα κυβερνητικά στελέχη και φθάνει στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από αηδιαστικό γίνεται ανατριχιαστικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κάθε Πρόεδρος της κάθε Δημοκρατίας (ακόμα και μιας "προεδρευομένης" και όχι "προεδρικής"), εφόσον δεν κοροϊδεύει καμμία από τις δύο λέξεις, οφείλει να ξέρει ότι επί της θητείας του παύει προσωρινά να είναι ο,τιδήποτε το μερικό προηγουμένως ήταν, και γίνεται ανώτατος πολιτειακός άρχων ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των πολιτών. Είναι κάτι το αυτονόητο, όχι όμως καθώς φαίνεται και στην Νεοελλάδα, όπου για άγνωστους λόγους, ο νυν Πρόεδρος ξεπερνάει όλους τους προγενεστέρους του σε εκδήλωση δουλικότητας προς την ορθόδοξη θεοκρατία, μεταβιβάζοντάς τους εμμέσως αλλά κατ' ουσίαν την αρχή.

Το τελευταίο κρούσμα ήταν η σημερινή δήλωση του κ. Παυλόπουλου ότι "το Σπήλαιο και η Φάτνη της Βηθλεέμ δεν συμβιβάζονται ιδίως με μια Μεσόγειο, που εξ ορισμού συμβολίζει ιστορικώς το Φως και την Ειρήνη, η οποία μετατρέπεται σε χωνευτήρι αθώων ψυχών. Μπροστά σ' αυτήν την άφατη τραγωδία ουδεμία ορθόδοξη συνείδηση μπορεί να κοιμάται ήσυχη".

Θυμίζουμε πρωτίστως στον κ. Πρόεδρο ότι στην χώρα όπου προεδρεύει δεν υπάρχουν μόνον οι ορθόδοξες συνειδήσεις, αλλά και πολλές άλλες, διαφόρων θρησκευτικών, πολιτικοκοινωνικών και βιοφιλοσοφικών αποχρώσεων. Και μετά, εάν θέλει, τον παροτρύνουμε να συγκρίνει ποιες συνειδήσεις είναι πιο φιλάλληλες, φιλάνθρωπες και υγιείς. Τουλάχιστον για να δικαιούται τον τίτλο του ανώτατου πολιτειακού άρχοντος των Ελλήνων και όχι μόνον των ορθοδόξων Ρωμιών, που, αποδεδειγμένα μετά την εξαντλητική καταμέτρηση που έγινε επί αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, δεν ξεπερνούν το 1/3 του συνολικού πληθυσμού.

Θα τον παροτρύναμε και σε άλλες χρήσιμες ενέργειες, όπως λ.χ. γιατί θεωρεί ότι πρέπει υποχρεωτικά να έχει ολόκληρο εικονοστάσι πίσω από το γραφείο του, τι σχέση πιστεύει ότι έχει η έννοια της Δημοκρατίας (του "πολιτεύματος του Διαβόλου" κατά τους Βυζαντινούς) με την χριστιανική διδασκαλία, σε ποιο σημείο των "ιερών" βιβλίων του Χριστιανισμού ή έστω μερικά της Ορθοδοξίας, γίνεται λόγος περί δημοκρατίας, πατρίδος, πολιτικής αρετής και άλλα τέτοια αναγκαία, όμως δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς ενδιαφερόμαστε να υπερασπισθούμε απλώς τα αυτονόητα και το δικαίωμα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και των Ελλήνων Εθνικών να υπάρχουν εν ισοτιμία και ισονομία στην προαιώνια πατρίδα τους. Τα υπόλοιπα ας τα διερευνήσει η "ορθόδοξη συνείδηση" του σεβαστού κ. Προέδρου.

 ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)
 www.ysee.gr