Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιογράφος δοκίμασε και διάβασε κείμενα σε περαστικούς από τη βίβλο, λέγοντας τους ότι είναι από το Κοράνιο, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ.
The Holy Quran Experiment.
Δημοσιεύτηκε από Ο Άγιος Εξωγήινος ο Γαλαξιούχος στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015
Στο παρακάτω διαβάστε μεταφρασμένα κάποια από τα σχόλια ΕΔΩ των ερωτηθέντων, εμένα μου άρεσε αυτό: <<Είναι θέμα προκατάληψης. Προσπαθώ πάντα να μην είμαι προκατειλημμένος αλλά τελικά είμαι ήδη>>.

Το βίντεο αυτό, δείχνει το κύριο πρόβλημα της χώρας μας, το οποίο δεν είναι ότι πιστεύουμε σε μια θρησκεία η οποία είναι αντίθετη με οποιαδήποτε Ελληνική αξία, αλλά το σοβαρό μας πρόβλημα είναι ότι έχουμε φτιάξει μια φανταστική Ορθοδοξία στο μυαλό μας, η οποία είναι άκρως αντίθετη με την γνήσια, και επειδή η φανταστική που έχουμε στο μυαλό μας μας επιτρέπει να ζούμε πιο χαλαρά, γιατί δεν θα αντέχαμε να ζήσουμε ούτε δύο μέρες με τους κανόνες της γνήσιας.

Και επειδή δεν έχουμε διαβάσει την γνήσια και δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτήν, την ταυτίζουμε με την φανταστική και έτσι την υποστηρίζουμε και μάλιστα φανατικά, νομίζοντας ότι απλά είναι αγάπες και λουλούδια.

Θα τολμούσατε να διαβάσετε τη βίβλο με φιλοσοφική και ελεύθερη ματιά; Θα τολμούσατε να την αντιληφθείτε; Αν έχετε σκοπό να το κάνετε να είστε έτοιμοι για το σοκ της ζωή σας.

Διαβάστε εδώ μια άλλη ανάρτηση μου:
Ορθόδοξοι αυτής της χώρας διαβάστε επιτέλους τα ιερά κείμενα σας με λογική και όχι με παπαγαλίστικη ευλάβεια,δείτε γιατί. http://iliastpromitheas.blogspot.gr/2015/10/blog-post_4.html

                                                         Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                           Κείμενο Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.