Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Διαβάστε γιατί είναι η πιο απίστευτη υποκρισία το ότι ο Χριστιανισμός γιορτάζει τον έρωτα.

Αυτή τη φορά δεν θα παραθέσω κείμενα από τα ιερά τους βιβλία, θα ήταν εύκολο, αλλά θα δώσω απορίες για να τις ψάξει ο κάθε ενδιαφερόμενος, μας λέει λοιπόν ο χριστιανισμός(Δεν ξέρω ψάξτε το): 

1) Η οποιαδήποτε ερωτική εμπειρία πριν τον θρησκευτικό γάμο είναι πορνεία! 

2) Αν έχετε κάνει πολιτικό γάμο πάλι πορνεία θεωρείτε(Νομίζατε ότι την γλιτώσατε)!

3) Απαγορεύετε η αντισύλληψη, δεν πρέπει να κάνεις έρωτα για ευχαρίστηση αλλά μόνο για τεκνοποίηση άσχετα αν είσαι παντρεμένος ή όχι , αν και το προφυλακτικό πρόσφατα οι καθολικοί το επέτρεψαν οι Ορθοδοξία ακόμα. 

4) Ούτε το σπέρμα εκτός κόλπου, τον Αυνάν για αυτό το λόγο τον σκότωσε ο θεούλης (Γιαχβε)

5) Για αυτοϊκανοποίηση βέβαια ούτε λόγος

6) Ο Χριστιανισμός στην ουσία σου λέει ότι αυτό που νιώθεις για το αντίθετο φύλο, ¨ερωτευμένος¨ είναι απλά η επιθυμία σου για να τεκνοποιήσεις ως παντρεμένος και μόνο, τίποτα άλλο, αν μεταφράζεις αλλιώς τον έρωτα και νομίζεις ότι είσαι και χριστιανός απλά δεν γνωρίζεις τίποτα για τον χριστιανισμό. 

Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν σήμερα οι χριστιανοί γιορτάζουν τον έρωτα, παρακαλώ για δείξτε μου πως το κάνετε ακολουθώντας τους παραπάνω κανόνες. Δυστυχώς είναι αυτό που λέω ότι οι περισσότεροι Ελληνες είναι χριστιανοί  γιατί δεν γνωρίζουν τίποτα για τον χριστιανισμό ή και ακόμα χειρότερα γιατί έχουν βγάλει μια δικιά τους θεωρία για το πως είναι ο χριστιανισμός. Αν και το ποιο σωστό είναι, ότι τους το έχουν καλλιεργήσει και απλά νιώθουν καλά ζώντας σε ένα ψέμα μόνο και μόνο γιατί η πλύση εγκεφάλου που έχουν δεχτεί από τότε που έχουν γεννηθεί αποβάλλεται δύσκολα.(Παρακαλώ ψάξτε τα παραπάνω μπορεί να κάνω λάθος). 
Δείτε το παρακάτω:  Να το γράψω ξανά, αν δεν καταλάβατε τι σας προτείνουν,αν είστε ερωτευμένοι συμβουλευτείτε ψυχολόγο ή Ιερέα αλλά την ίδια στιγμή, σήμερα, γιορτάζει ο χριστιανισμός τον Έρωτα(ε ρε Ελλάδα της φιλοσοφίας που κατάντησες).

Εμείς οι Ελληνες δεν χρειαζόμαστε μεσάζοντες για να γιορτάσουμε τον έρωτα, τον γιο της Αφροδίτης. Άσε βέβαια που για τον χριστιανισμό είναι και καλά ειδωλολατρικός ο ΕΡΩΤΑΣ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ, άρα πως λένε ότι κάποιοι άγιοι είναι άγιοι του Έρωτα;    

Αν ψάχνετε για έρωτα στον Χριστιανισμό ψάχνετε για καρφίτσα σε άχυρα χωρίς καρφίτσα.

Και να μην γράψω γενικά για την γνώμη του Χριστιανισμού για την Γυναίκα. Ας το αφήσουμε για άλλη φορά. Στην δωδεκάδα των μαθητών του Χριστού πόσες γυναίκες ήταν; Ενώ στην βασική δωδεκάδα από τον πολυθεϊσμό των Ελλήνων πόσες ήταν οι γυναίκες; Ακριβώς στη μέση, 6.

Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει αλλά αυτό με την γιορτή των ερωτευμένων είναι υποκρισία από την μεριά του Χριστιανισμού.  
Αν και εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν τον γιορτάζει, απλά δεν έχει αφήσει κανένα θέμα χωρίς άγιο για ευνόητους λόγους.
Πάντως είναι τόσο παράλογο όσο με αυτό που γίνετε στην Βραζιλία. Ενώ στη Βραζιλία έχουν το μεγαλύτερο άγαλμα του Χριστού και είναι όλοι χριστιανοί, την ίδια στιγμή, στην ίδια χώρα διεξάγετε η μεγαλύτερη γιορτή για το καρναβάλι(Το οποίο έχει αφοριστεί και καταραστεί από την εκκλησία άπειρες φορές), και την ίδια στιγμή,ενώ η Βραζιλία είναι από τις πιο χριστιανικές χώρες είναι συγχρόνως και από τις πιο ερωτικές. Σαν να λέμε ότι στο Καραΐσκάκη γιορτάζουν τον Παναθηναϊκό και το αντίθετο.
Θα μου πουν, οι Ορθόδοξοι, αυτός ο άγιος που γιορτάζουμε σήμερα είναι καθολικός και όχι ορθόδοξος. Ναι αλλά αυτό δεν αλλάζει το μίσος για το σώμα, τη γυναίκα, τον έρωτα και από τον καθολικό αλλά και από τον ορθόδοξο.

                             
Μαθαίνουμε ότι από την πάνω φωτογραφία αυτός που γιορτάζει τον έρωτα, σήμερα, είναι ο δεξιά πόσο μπορούν να μας τρελάνουν;
Να δούμε μέχρι πότε η συνήθεια θα είναι ισχυρότερη από την λογική. Ξέρω μέχρι πότε, όσο η παιδεία μας παραμένει χριστιανική,αν και δεν είναι όσο θα ήθελαν, και όχι Ελληνική.
Την παρακάτω Ελληνική ιστορία την γνωρίζετε;
                                                                                                                                  Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                                        Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.