Δείτε τον εξορκισμό που μας έχουν κάνει και πιθανώς δεν το ξέρουμε.

                                         
Τι θα λέγαμε σε κάποιον αν μας έλεγε ότι το παιδί μας είναι του Σατανά;
Φαντάζομαι πολλά.
 Έλα όμως που δεν λέμε τίποτα και ας μας το λένε.
Δείτε παρακάτω από Ορθόδοξα Σάιτ, για την περιγραφή της βάφτισης:
 <<Στη συνέχεια ο ιερέας διατάσσει με το όνομα του Θεού τον διάβολο να φύγει μακριά από τον άνθρωπο τούτο που θα γίνει σε λίγο Χριστιανός. Ας μην ξεχνούμε πως δεν υπάρχει ουδέτερη κατάσταση, όπως ίσως θα μας βόλευε. Ή θα είμαστε κοντά στον Θεό η στον διάβολο.>>http://www.impantokratoros.gr/00F966E2.el.aspx.
<<Διαβάζομε εξορκισμούς, δηλαδή «τρομερές και θαυμαστές επικλήσεις» (όπως λέει ο αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος) διαφοροποίησης, από την κακή δύναμη του δαιμονικού κόσμου. Δεν κάνουμε διάλογο με τον διάβολο. Δυναμικά του «στρέφουμε τα νώτα» απαρνούμενοι τις υποδείξεις του.
http://anastasiosk.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7.html

Νομίζω ότι είναι περιττό να περιγράψω τι νομίζει για το παιδί μας η εκκλησία όσο είναι αβάπτιστο. Λέτε για αυτό να μην τα θάβει;

Σατανάς για την Ορθοδοξία είναι ο Ελληνισμός. Στην Αραμαϊκή γλώσσα, που είναι μια διάλεκτος της εβραϊκής σημαίνει ο Εχθρός. Από την ακολουθία του βαπτίσματος: «…Απόστησον απ΄ αυτού ή αυτής, την παλαιά εκείνην πλάνην». Την πλάνη των Ελλήνων εννοεί. Η Βάφτιση ήταν η υποχρεωτική τελετή που έπρεπε να γίνει από όλους τους Ελληνες την εποχή του Βυζαντίου αλλιώς έχαναν τα πάντα, ναι και την ζωή τους. Τόσο ήθελαν να αλλάξουν την θρησκεία τους , όπως μας λένε σήμερα. Είναι το πιο επιθετικό τελετουργικό εναντίον του Ελληνισμού που υπάρχει. Μέσα στη χώρα που λέγετε Ελλάδα, τελείτε μια τελετή που αυτός που την δέχεται, απαρνιέται τον Ελληνισμό και γίνετε Χριστιανός.

Με το τέρας που έχουν δημιουργήσει με το όνομα Σατανάς, περιγράφουν τον Ελληνισμό.
Δεν θα σας το πουν. Αν και πάντα υπάρχουν και γνήσιοι ιερωμένοι που θα το παραδεχτούν με περηφάνια.

Να το περιγράψω λίγο διαφορετικά. Οι Έλληνες λένε ότι θείο είναι αυτό που είναι γύρω μας. Η φύση και όλα όσα απαρτίζουν αυτήν. Οι Ελληνες θεοί είναι προσωποποίηση αυτής. Η φύση δημιουργεί από μόνη της. Το ΟΛΟΝ δηλαδή που προσπάθησε να εξηγήσει ο Σωκράτης είναι η φύση με την άπειρη έννοια της. Όλοι είμαστε ΕΝΑ και όχι ότι μας δημιούργησε ο ένας. Πολλοί χριστιανοί σήμερα νομίζουν ότι αυτή η φύση που δημιουργεί είναι ο θεός των Χριστιανών με μια ποιο φιλοσοφική ματιά.
Γελιέστε οικτρά.  Για τους Ελληνες Φιλόσοφους που εξηγούσαν αυτό το με τη φύση, υπάρχει συγκεκριμένος αναθεματισμός την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Οι Ελληνες δηλαδή λένε ότι τα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, και είναι αυτοδημιούργητα. Ενώ ο Χριστιανισμός μας λέει ότι από το μηδέν έφτιαξε τον κόσμο ο θεός τους. Ο παρακάτω αναθεματισμός που ψέλνεται την κυριακή της Ορθοδοξίας κατά των Ελλήνων είναι αφιερωμένος σε όσους νομίζουν ότι όλη αυτή τη φύση που βλέπουν γύρω τους, είναι κάτι Χριστιανικό.
<<    3ος Αναθεματισμός

Τοῖς μετὰ τῶν ἄλλων μυθικῶν πλασμάτων, ἐφ᾿ ἑαυτῶν καὶ τὴν καθ᾿ ἡμᾶς κλίσιν μεταπλάττουσι, καὶ τὰς πλατωνικὰς ἰδέας ὡς ἀληθεῖς δεχομένοις καὶ ὡς αὐθυπόστατον τὴν ὕλην παρὰ τῶν ἰδίων μορφοῦσθαι λέγουσι, καὶ προφανῶς διαβάλλουσι τὸ αὐτεξούσιον τοῦ Δημιουργοῦ, τοῦ ἀπὸ τοῦ μὴ ὄντος εἰς τὸ εἶναι παραγαγόντος τὰ πάντα, καὶ ὡς ποιητοῦ πᾶσιν ἀρχὴν καὶ τέλος ἐπιτιθέντος ἐξουσιαστικῶς καὶ δεσποτικῶς ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, με δική τους πρωτοβουλία, διαστρεβλώνουν τις δικές μας πεποιθήσεις και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και λέγουν ότι η ύλη, ούσα αυθύπαρκτη, μορφοποιείται από τις ίδιες ιδέες, και προφανώς αμφισβητούν το αυτεξούσιο του Δημιουργού, ο οποίος από την ανυπαρξία έφερε στην ύπαρξη τα πάντα και ως ποιητής έθεσε σε όλα αρχή και τέλος με τη δύναμη του εξουσιαστή και δεσπότη, τρεις φορές ανάθεμα.  >>

Η φύση που είναι γύρω μας είναι κάτι Ελληνικό, δηλαδή κάτι Σατανικό σύμφωνα με τον Χριστιανισμό. Θέλουν να μας προτείνουν να απαρνηθούμε την φύση και να δεχτούμε το υπέρ φυσικό του Γιαχβέ. Και μόνο που κάνουν τον διαχωρισμό ύλης και  πνεύματος  μας δείχνουν την στείρα και ακαλλιέργητη βάση που είχαν όλοι αυτοί που δημιούργησαν την Ιστορία του Ιουδαίου θεού.

Οι Έλληνες όταν λέμε φύση δεν ευνοούμε την ύλη αλλά ΟΛΑ, το ΕΝΑ, το ΟΝΤΩΣ ΟΝ. Μισούν την φιλοσοφία που οι Ελληνες δημιούργησαν, για αυτό δεν μπορούν να κάνουν μια απλή μαθηματική σκέψη. Έχει όρια η φύση; Τα έχουμε βρει; Ακόμα και η ψυχή μια φύση που δεν ξέρουμε ακόμα πως να την περιγράψουμε και να την αντιληφθούμε δεν είναι; Αφού λοιπόν δεν έχει όρια η φύση, γιατί βγάζουμε άλλον όρο για να περιγράψουμε το υπερφυσικό;   Γιατί είμαστε μικροί, για αυτό το κάνουμε και όχι γιατί χωρίζονται όπως θέλουν να μας δείξουν. Μπορείτε να συνεχίσετε να απαρνιέστε αυτόν τον κόσμο για κάποιον άλλο φανταστικό αλλά εμείς ζούμε στο εδώ που είναι και μετά, ζούμε στο υλικό που είναι και πνευματικό.

Αν δεν βλέπετε διαφορές στην παραπάνω φωτογραφία χρειάζεστε τα τρία παρακάτω:
                                  Οφθαλμίατρο, ελεύθερη σκέψη, αληθινή ιστορία Ελληνισμού.


Να το τελειώσω με το παρακάτω νομίζω σχετικό βίντεο:



                          




Σχόλια

  1. η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην #Ελλάδα2021 και κατ'επέκταση στην #Ευρώπη χάθηκε τον 5°αιώνα γιατί δεν Νίκησαν Ποτέ οι Αιώνιες Ιδέες και Αξίες (Θερμοπύλες-Σαλαμίνα)

    —από το 1986 το γνωρίζω και το 2004 επιβεβαιώνωμαι πανηγυρικά με το ΑΘΗΝΑ2004 και την γεμάτη από Αλήθεια τελετή έναρξης του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.