Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τον εξορκισμό που μας έχουν κάνει και πιθανώς δεν το ξέρουμε. Δεν θα το πιστεύετε.

Hand on fire
© Photographer: Inna Yurkevych | Agency: Dreamstime.com
Τι θα λέγαμε σε κάποιον αν μας έλεγε ότι το παιδί μας είναι του Σατανά;
Φαντάζομαι πολλά.
 Έλα όμως που δεν λέμε τίποτα και ας μας το λένε.
Δείτε παρακάτω από Ορθόδοξα Σάιτ, για την περιγραφή της βάφτισης:
 <<Στη συνέχεια ο ιερέας διατάσσει με το όνομα του Θεού τον διάβολο να φύγει μακριά από τον άνθρωπο τούτο που θα γίνει σε λίγο Χριστιανός. Ας μην ξεχνούμε πως δεν υπάρχει ουδέτερη κατάσταση, όπως ίσως θα μας βόλευε. Ή θα είμαστε κοντά στον Θεό η στον διάβολο.>>http://www.impantokratoros.gr/00F966E2.el.aspx.
<<Διαβάζομε εξορκισμούς, δηλαδή «τρομερές και θαυμαστές επικλήσεις» (όπως λέει ο αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος) διαφοροποίησης, από την κακή δύναμη του δαιμονικού κόσμου. Δεν κάνουμε διάλογο με τον διάβολο. Δυναμικά του «στρέφουμε τα νώτα» απαρνούμενοι τις υποδείξεις του.
http://anastasiosk.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7.html

Νομίζω ότι είναι περιττό να περιγράψω τι νομίζει για το παιδί μας η εκκλησία όσο είναι αβάπτιστο. Λέτε για αυτό να μην τα θάβει;

Σατανάς για την Ορθοδοξία είναι ο Ελληνισμός. Στην Αραμαϊκή γλώσσα, που είναι μια διάλεκτος της εβραϊκής σημαίνει ο Εχθρός. Από την ακολουθία του βαπτίσματος: «…Απόστησον απ΄ αυτού ή αυτής, την παλαιά εκείνην πλάνην». Την πλάνη των Ελλήνων εννοεί. Η Βάφτιση ήταν η υποχρεωτική τελετή που έπρεπε να γίνει από όλους τους Ελληνες την εποχή του Βυζαντίου αλλιώς έχαναν τα πάντα, ναι και την ζωή τους. Τόσο ήθελαν να αλλάξουν την θρησκεία τους , όπως μας λένε σήμερα. Είναι το πιο επιθετικό τελετουργικό εναντίον του Ελληνισμού που υπάρχει. Μέσα στη χώρα που λέγετε Ελλάδα, τελείτε μια τελετή που αυτός που την δέχεται, απαρνιέται τον Ελληνισμό και γίνετε Χριστιανός.

Με το τέρας που έχουν δημιουργήσει με το όνομα Σατανάς, περιγράφουν τον Ελληνισμό.
Δεν θα σας το πουν. Αν και πάντα υπάρχουν και γνήσιοι ιερωμένοι που θα το παραδεχτούν με περηφάνια.

Να το περιγράψω λίγο διαφορετικά. Οι Έλληνες λένε ότι θείο είναι αυτό που είναι γύρω μας. Η φύση και όλα όσα απαρτίζουν αυτήν. Οι Ελληνες θεοί είναι προσωποποίηση αυτής. Η φύση δημιουργεί από μόνη της. Το ΟΛΟΝ δηλαδή που προσπάθησε να εξηγήσει ο Σωκράτης είναι η φύση με την άπειρη έννοια της. Όλοι είμαστε ΕΝΑ και όχι ότι μας δημιούργησε ο ένας. Πολλοί χριστιανοί σήμερα νομίζουν ότι αυτή η φύση που δημιουργεί είναι ο θεός των Χριστιανών με μια ποιο φιλοσοφική ματιά.
Γελιέστε οικτρά.  Για τους Ελληνες Φιλόσοφους που εξηγούσαν αυτό το με τη φύση, υπάρχει συγκεκριμένος αναθεματισμός την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Οι Ελληνες δηλαδή λένε ότι τα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, και είναι αυτοδημιούργητα. Ενώ ο Χριστιανισμός μας λέει ότι από το μηδέν έφτιαξε τον κόσμο ο θεός τους. Ο παρακάτω αναθεματισμός που ψέλνεται την κυριακή της Ορθοδοξίας κατά των Ελλήνων είναι αφιερωμένος σε όσους νομίζουν ότι όλη αυτή τη φύση που βλέπουν γύρω τους, είναι κάτι Χριστιανικό.
<<    3ος Αναθεματισμός

Τοῖς μετὰ τῶν ἄλλων μυθικῶν πλασμάτων, ἐφ᾿ ἑαυτῶν καὶ τὴν καθ᾿ ἡμᾶς κλίσιν μεταπλάττουσι, καὶ τὰς πλατωνικὰς ἰδέας ὡς ἀληθεῖς δεχομένοις καὶ ὡς αὐθυπόστατον τὴν ὕλην παρὰ τῶν ἰδίων μορφοῦσθαι λέγουσι, καὶ προφανῶς διαβάλλουσι τὸ αὐτεξούσιον τοῦ Δημιουργοῦ, τοῦ ἀπὸ τοῦ μὴ ὄντος εἰς τὸ εἶναι παραγαγόντος τὰ πάντα, καὶ ὡς ποιητοῦ πᾶσιν ἀρχὴν καὶ τέλος ἐπιτιθέντος ἐξουσιαστικῶς καὶ δεσποτικῶς ἀνάθεμα τρίς.

Σε όσους μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, με δική τους πρωτοβουλία, διαστρεβλώνουν τις δικές μας πεποιθήσεις και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και λέγουν ότι η ύλη, ούσα αυθύπαρκτη, μορφοποιείται από τις ίδιες ιδέες, και προφανώς αμφισβητούν το αυτεξούσιο του Δημιουργού, ο οποίος από την ανυπαρξία έφερε στην ύπαρξη τα πάντα και ως ποιητής έθεσε σε όλα αρχή και τέλος με τη δύναμη του εξουσιαστή και δεσπότη, τρεις φορές ανάθεμα.  >>

Η φύση που είναι γύρω μας είναι κάτι Ελληνικό, δηλαδή κάτι Σατανικό σύμφωνα με τον Χριστιανισμό. Θέλουν να μας προτείνουν να απαρνηθούμε την φύση και να δεχτούμε το υπέρ φυσικό του Γιαχβέ. Και μόνο που κάνουν τον διαχωρισμό ύλης και  πνεύματος  μας δείχνουν την στείρα και ακαλλιέργητη βάση που είχαν όλοι αυτοί που δημιούργησαν την Ιστορία του Ιουδαίου θεού.
Autumn, baptism falls
© Photographer: Stevengaertner | Agency: Dreamstime.com
Οι Έλληνες όταν λέμε φύση δεν ευνοούμε την ύλη αλλά ΟΛΑ, το ΕΝΑ, το ΟΝΤΩΣ ΟΝ. Μισούν την φιλοσοφία που οι Ελληνες δημιούργησαν, για αυτό δεν μπορούν να κάνουν μια απλή μαθηματική σκέψη. Έχει όρια η φύση; Τα έχουμε βρει; Ακόμα και η ψυχή μια φύση που δεν ξέρουμε ακόμα πως να την περιγράψουμε και να την αντιληφθούμε δεν είναι; Αφού λοιπόν δεν έχει όρια η φύση, γιατί βγάζουμε άλλον όρο για να περιγράψουμε το υπερφυσικό;   Γιατί είμαστε μικροί, για αυτό το κάνουμε και όχι γιατί χωρίζονται όπως θέλουν να μας δείξουν. Μπορείτε να συνεχίσετε να απαρνιέστε αυτόν τον κόσμο για κάποιον άλλο φανταστικό αλλά εμείς ζούμε στο εδώ που είναι και μετά, ζούμε στο υλικό που είναι και πνευματικό.

Αν δεν βλέπετε διαφορές στην παραπάνω φωτογραφία χρειάζεστε τα τρία παρακάτω:
                                  Οφθαλμίατρο, ελεύθερη σκέψη, αληθινή ιστορία Ελληνισμού.
Ένα περιγραφικό βίντεο από την Απολλώνια Ελληνική κίνηση.


Να το τελειώσω με το παρακάτω νομίζω σχετικό βίντεο:                          Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                         Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.  

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου. 

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.