Απαντήστε από που είναι αυτή η φωτογραφία και κερδίστε....

Austrian Parliament in Vienna


Αλήθεια, μόνο αυτό θα κερδίσετε, την παρακάτω:

Έτσι θα έπρεπε να είναι το Ελληνικό κοινοβούλιο, αν πας Βιέννη νομίζεις ότι είσαι στην Ελλάδα. Όχι στην Ελλάδα όπως είναι τώρα αλλά στην Ελλάδα όπως θα έπρεπε να είναι. Όλοι αντιγράφουν Ελλάδα και εμείς εδώ δοξάζουμε μυθικά πρόσωπα από την Ιουδαϊκή μυθολογία. Γιατί απορώ; Η εκκλησία όταν ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους ήθελε να ονομαστούμε ρωμανία, η χώρα των ρωμιών. Γιατί αναπολεί την ορθοδοξοκρατούμενη ανατολική ρωμαική αυτοκρατορία που το όνομα ΕΛΛΗΝ απαγορευόταν με την ποινή του θανάτου. Οι ήρωες μας εκτός από το να μας ελευθερώσουν από τους τούρκους, έκαναν και κάτι εκπληκτικό, που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος της αξίας του, σήμερα.

Ονόμασαν τη χώρα Ελλάδα και τους κατοίκους Ελληνες, από το γιο του Δευκαλίωνα, τον Ελληνα. Το ότι ονομαστήκαμε με όνομα από την Ελληνική ιστοριομυθολογία μας και από αυτόν που μετά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα δημιούργησε τους Ελληνες, τον Ελληνα. Είναι κάτι που δεν μπορούν όσο και αν δεν το δείχνουν να χωνέψουν οι υποστηρικτές της Ιουδαικής Ιστορίας. Ξέρεις τι είναι αυτό που μισείς όσο τίποτα να δίνετε ως όνομα στη χώρα που πρέπει αν υπάρχεις ως θρησκεία(Ορθοδοξία) και να πρέπει να δείχνεις ότι το δέχεσαι κιόλας.  Ο πόνος είναι μεγάλος.
Αν και ήρθε ο καιρός που ο Ελληνας θα γίνει Έλληνας αλλά όχι μόνο στο όνομα.

Δείτε τους παρακάτω και τι σοκ θα έπαιρναν αν έβλεπαν τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ το 1821  να δίνουν αυτό το όνομα στη χώρα που θα είχε ως θρησκεία την Ορθοδοξία. Τώρα το ότι η ορθοδοξία ήταν ενάντια στην επανάσταση είναι περιττό καν να το δικαιολογήσω. Πάρτε μερικούς οπτικούς προβληματισμούς με τις παρακάτω εικόνες.

       






 
 Και θα κλείσω αυτήν την ανάρτηση με τις δύο παρακάτω εικόνες, που τα γραφόμενα τους θα αλλάξουν την Ελλάδα όπως την γνωρίζουμε, ίσως καταφέρουμε να γίνει σαν την φωτογραφία από τη Βιέννη.



                                         Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                       Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.  

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου. 

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια