Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Τα μνημεία που κατέστρεψαν οι τζιχαντιστές θα ξανά χτιστούν στην αρχική τους μορφή με την ειδική καταγραφή που είχαν κάνει από πριν ντόπιοι ήρωες του πολιτισμού με εξοπλισμό από δύο πανεπιστήμια.Δείτε:

Camera shutter aperture. 3D illustration
© Photographer: Aleksander Bedrin | Agency: Dreamstime.com

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, σημαίνει ότι υπάρχουν παντού άτομα με Ελληνισμό μέσα τους(Με τη ολιστική έννοια), και μάχονται ενάντια στο σκοτάδι.
Η απογοήτευση χωρίς βέβαια να μπορώ να το ξέρω στα σίγουρα είναι ότι το κράτος που είναι αντιπρόσωπος του μεγαλύτερου πολιτισμού στο πλανήτη δεν συμμετείχε(Ελπίζω να κάνω λάθος).
Διαβάστε πως γινόταν η όλη επιχείρηση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

                            Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                          Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.