Αυτό δεν το περίμενα. Δείτε τι αποφάσισε το ΓΕΕΘΑ ότι μπορούν να βάζουν στις στολές τους το προσωπικό των ενόπλων. Απίστευτο!

Hellenic Air Force uniform. Ready to use

Όποιος θέλει λέει από το προσωπικό θα μπορεί να βάζει αντί για εθνόσημο αγίους της Ορθοδοξίας.
Διαβάστε την είδηση ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..
Αυτό μου μοιάζει με κομμάτι του παζλ από την θεωρία μου. Η θεωρία μου λέει ότι μετά από την μικρή ήτα του Χριστιανισμό με την αναγέννηση του Ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη,  κάνει τώρα μια μεγάλη αντεπίθεση με σκοπό να απλώσει το σκοτάδι πάλι στον πλανήτη.
Φυσικά τώρα χρησιμοποιεί το αδερφάκι του από την ανατολή (Σε ίδιο θεό και ιστορία πιστεύουν)που δεν έχει δεχτεί καμία αναγέννηση. όταν γράφω δεν έχει δεχτεί αναγέννηση δεν το εννοώ με την έννοια της βελτίωσης αλλά με την έννοια της συγκράτησης. Και ο Χριστιανισμός δεν έχει βελτιωθεί καθόλου αλλά μόνο έχει συγκρατηθεί. Έτσι και αλλιώς όταν τα βιβλία τους είναι θεϊκά, σημαίνει ότι δεν γίνεται να χρειάζονται βελτίωση.
Τον φέρνει λοιπόν στην Ευρώπη, ώστε με τα εγκλήματα να φανατίσει και να ξεσηκώσει τους χριστιανούς στην Ευρώπη που ήταν σε κατάρρευση. Τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι περισσότεροι γίνονταν άθεοι ή γυρνούσαν στις εθνικές τους παραδόσεις. Και οι άθεοι βέβαια όπως έχω γράψει και σε άλλη ανάρτηση είναι ένα προσχεδιασμένο σχέδιο για την περίπτωση που χάσουν.  http://iliastpromitheas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_7.html

Πως το εννοώ όταν λέω ότι και αυτό με τους αγίους στις στολές είναι ένα κομμάτι στο παζλ.
Σαν να συμμετέχει και ο στρατός μας με αυτό τον τρόπο στο προμελετημένο σχέδιο του ξυπνήματος της θρησκευτικής έχθρας. Δηλαδή κοιτάτε, χριστιανοί είμαστε.
Μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και όχι Ρωμανία. Ο στρατός μας προστατεύει το έθνος των Ελλήνων και ότι τον Χριστιανισμό.
Το αστείο πάντα με την θεωρία μου και αν ισχύει βέβαια, είναι ότι μαθαίνουν με προπαγάνδες ότι η Ορθοδοξία είναι ενάντια σε σχέδια κατάργησης των εθνών. Όσοι γνωρίζουν και είναι γνήσιοι χριστιανοί, ξέρουν ότι η πιο μισητή λέξη στη βίβλο, είναι η λέξη Εθνικός. Δεν γίνετε να είσαι Εθνικός και να είσαι και χριστιανός. Ή με τα έθνη θα είσαι ή Χριστιανός θα είσαι.

Να το τελειώσω εδώ με το κείμενο από μια ανάρτηση μου από το ιστόλογιο μου <Εδώ υπογράφουμε για τον Ελληνισμό.>

<Αφαιρέστε τον άγιο που αναφέρετε ως καθαιρέτης των Ελλήνων .

Αφαιρέστε τον άγιο που αναφέρετε ως καταστροφέας ελληνικών ναών και αγαλμάτων .

Αφαιρέστε τον Άγιο που καπηλεύεται την Ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που σκότωσε τον πύθωνα .

Αφαιρέστε τον άγιο της θρησκείας που απαρνιέται τις πατρίδες ως σύμβολο του στρατού μας, δηλαδή αυτού που υπερασπίζεται την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είναι ΑΤΟΠΟ.

Αφαιρέστε τον άγιο της θρησκείας που αφόρισε την Ελληνική επανάσταση του 1821 και όλους τους ήρωες τις .

Τιμημένοι υπερασπιστές των ΕΛΛΗΝΩΝ και απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου , πως αφήνετε να σας εκμεταλλεύεται έτσι μια θρησκεία;

Προτάσεις που μπορώ να κάνω ; Αμέτρητες : Θεά Αθηνά, θεός Ζεύς, θεός Άρης, Μέγας Αλέξανδρος , Αχιλλέας , Οδυσσέας , Ηρακλής , Θησέας , Περσέας , Αίαντας , Κολοκοτρώνης , Λεωνίδας , Θεμιστοκλής , με στοίχημα γράφω πάνω από 1000.>

                           Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                         Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
Οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια