Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία στην Κρήτη. Ιδαίων γη. Μάθετε για αυτήν.

Ο τόπος του ασυμβίβαστου και θαρραλέου λαού, θυμάται ξανά ποιος είναι.
Ο πολιτισμός των προγόνων μας ζει και πάλι στα φανερά. Η φιλοσοφία και η κοσμοθεωρία των Ελλήνων παίρνει σιγά σιγά τη θέση που τους ανήκουν. Στην Ιουδαϊκή ιστορία όλο και δημιουργούνται κενά από το τολμηρό και ελεύθερο μυαλό του Κρητικού.
Δεν είναι τυχαίο ότι Κρήτη έπεσε τελευταία στα χέρια του Θρησκευτικού επεκτατισμού του Βυζαντίου των Ρωμαίων.

Δείτε μας στο https://www.facebook.com/groups/620710938022453/

Μια μικρή διευκρίνηση για τους αδαείς: Είμαστε Έλληνες εθνικοί και όχι εθνικιστές. Γιατί οι αδαείς νομίζουν ότι είναι το ίδιο. Φυσικά στις δημόσιες ιεροπραξίες είναι προσκεκλημένοι οι πάντες. Το αναφέρω για όσους κατάλαβαν ότι ήταν ρατσιστική διευκρίνηση η παραπάνω. Το ανάφερα μόνο και μόνο γιατί ο πολύς κόσμος το θεωρεί το ίδιο, και αυτό οφείλετε στην επίθεση και στην προπαγάνδα που δέχεται η Ελληνική εθνική Θρησκεία στη χώρα μας από τότε που έκανε(1996) δημόσια την παρουσία της, γιατί στο αναγκαστικά εν κρυπτό υπήρχε πάντα. Μετά την απαγόρευση της από τους Ορθόδοξους αυτοκράτορες του Βυζαντίου, αλλά και με τους τόνους αίματος που χύθηκαν από τους Ελληνες προγόνους μας που δεν ήθελαν με τίποτα να απαρνηθούν τα Ελληνικά τους έθιμα για μια ιστορία από την Ιουδαία, πέρασε και ζούσε στην αφάνεια. Υπήρχαν περιστασιακές προσπάθειες επανεμφάνισης της στην επιφάνεια, που τις περισσότερες φορές τελείωναν με λουτρό αίματος. Μια από αυτές ήταν και η προσπάθεια του Πλήθων, που στην ουσία είχε ως αποτέλεσμα την αναγέννηση του Ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη.  Ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει η ΕΕΘ τώρα και 2000 χρόνια. Πάντα ζούσε μέσα στα άτομα που την διατήρησαν από γενιά σε γενιά, παίρνοντας κουράγιο με το:<< ΑΠΤΟΜΕΝ ΕΚ ΠΥΡΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΩΜΙΟΝ ΦΩΣ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΣΙΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΝ ΦΩΤΙΣΜΟΝ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ>>

Επισκεφτείτε την σελίδα του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας WWW.YSEE.GR

Κατεβάστε δωρεάν το: <ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΣ> ή διαβάστε το online. http://ysee.gr/download/YSEE-THEOLOGIA-KAI-PRAXIS.pdf

Το ΥΣΕΕ σήμερα: Είναι πανελλαδικά αλλά και σε Κύπρο και Νέα Υόρκη.ANT1 News 25 07 2014 αποκατάσταση της αλήθειας υπέρ ΥΣΕΕ


                             

                                               Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                          Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.