Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Η επανάσταση του 1821 έγινε για να ελευθερωθεί ο Ελληνισμός από την τουρκοκρατία και την Χριστιανοκρατία. Πόση αλήθεια αντέχετε; Διαβάσετε:

Οι τιμημένοι ήρωες του 1821 πάλεψαν και πέθαναν για την απελευθέρωση της Ελλάδος και όχι της Ρωμανίας. Σκεφτείτε λίγο. Το όνομα Ελλην ήταν απαγορευμένο και κυνηγημένο στο Ορθοδοξοκρατούμενο Βυζάντιο. Άρα εννοείτε ότι σε καμία περίπτωση η Ορθοδοξία δεν ήθελε την ονομασία Ελλάδα και Ελληνες. Το ότι αναφέρουν ότι ήθελαν την απελευθέρωση της Ελλάδος είναι για να μην χαλάσει η σούπα.
Μια φωτογραφία που θα βοηθήσει λίγο:
 Ο κύριος που τα αναφέρει αυτά, στην εικόνα, είναι ιεράρχης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας παιδείας, ποιος δουλεύει ποιόν;
Είναι δυνατόν να αναθεματίζουν την Ελληνική μυθολογία την κυριακή της Ορθοδοξίας και την ίδια στιγμή να δέχονται ότι ονομαζόμαστε Ελληνες από τον Ελληνα τον γιο του Δευκαλίωνα, από την μυθολογία μας;

Πάμε σε άλλη απορία. Τους αφορισμούς τους μαθαίνουμε στο σχολείο;

Αφορισμός της επανάστασης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Αφορισμός Μπουμπουλίνας  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Άρση Αφορισμού γιατί δεν έχει γίνει ποτέ; Λέτε να έχει σχέση η παρακάτω φωτογραφία

Μήπως η εκκλησία δεν ήταν κυνηγημένη επι τουρκοκρατίας; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Ξέρουμε τι έγραφε ο Π. Π. Γερμανός για την Επανάσταση; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..


                           

Αν δεν βλέπετε διαφορές στη παρακάτω φωτογραφία αλλά πάντρεμα με το όνομα Ελληνοορθοδοξία  χρειάζεστε τρία πράγματα.
1) Οφθαλμίατρο 2) Ελεύθερη σκέψη 3) Μάθημα πραγματικής Ιστορίας

Α! Για να μην παρεξηγηθώ. Τον Ελληνισμό δεν τον έχει καταστρέψει μόνο ο Χριστιανισμός και οι διάφοροι κατακτητές αλλά και άλλοι. Όπως: Εθνικισμός, Κομουνισμός, οι δήθεν μέσοι όροι τους.


                    
          
Ο μέγας ΕΛΛΗΝΑΣ Κολοκοτρώνης δεν βάζει τυχαία πληθυντικό όταν μιλάει για το θείο. Φοράει περικεφαλαία σαν τους προγόνους του. Φέρει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ισοσκελή σταυρό στην περικεφαλαία και όχι τον Χριστιανικό. Δυστυχώς αρκετά κείμενα του έχουν δεχτεί επεμβάσεις για να γίνουν πιο φιλικά ως προς τον χριστιανισμό.
  
Η επανάσταση ήταν ημιτελής, ο αγώνας συνεχίζεται. Σήμερα βέβαια δεν χρειάζεται βία, δεν υπάρχει κατακτητής που με βία μας ελέγχει. Ο κατακτητής είναι μέσα στο μυαλό μας.  Το μόνο που χρειάζεται είναι η μετάδοση της αλήθειας και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
                          

Ευχαριστώ που με διαβάζετε
Κείμενο: Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου