Δείτε τι συμβούλεψαν οι αστυνομικοί από τη Βιέννη μια κοπέλα που είχε δεχτεί επίθεση από 4 άτομα Αφγανικής καταγωγής:

                                           One couple man and woman domestic violence
                           © Photographer: Pixattitude | Agency: Dreamstime.com

Η συμβουλές που της έδωσαν ήταν το να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να τα κάνει από ξανθά μελαχρινά, να μην ντύνετε προκλητικά και να μην κυκλοφορεί μόνη της μετά τις 20:00.             Διαβάστε εδώ το άρθρο της Εφημερίδας που της πήρε συνέντευξη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Να γράψω την άποψη μου: Αυτές οι συμβουλές από αστυνομικούς της Ευρώπης που υποτίθεται ότι πρεσβεύει τις Ελληνικές αξίες της ελευθερίας είναι άκρως φασιστικές και προκαλούν σκοτεινά ρίγη στον εγκέφαλο και θυμίζουν Χριστιανικό μεσαίωνα.

Μήπως τελικά δεν έχει απελευθερωθεί η Ευρώπη από αυτόν;  Μήπως με την βοήθεια της αδερφής θρησκείας προσπαθεί να γυρίσει;

Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος γύρω μας έχει τα ίδια ανθρώπινα δικαιώματα με εμάς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και να θυμίζουμε ότι έχει και τις ίδιες υποχρεώσεις με εμάς.

Αυτός που προκάλεσε την επίθεση στην κοπέλα όσο και αν δεν αρέσει στους φασίστες, έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι οι κοπέλες δεν πρέπει να είναι ξανθιές και ότι πρέπει να είναι ντυμένες με καλυμμένο όλο το σώμα τους, έχει δικαίωμα να το υποστηρίζει αυτό λέγοντας την άποψη του και προσπαθώντας να το μεταδώσει.

Δεν έχει όμως το δικαίωμα να επιβάλει την άποψη του με την βία, φραστική ή σωματική.
Ευθύνες πολλές για την Ευρώπη που δεν διδάσκει τους κατοίκους της (όλους), τις αξίες της ελευθερίας και γενικά των δυτικών αξιών. Όσο κυκλοφορούν τέτοιοι άρρωστοι ευθύνεται η Ευρώπη.

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ότι θέλει στο κεφάλι του αλλά ήθελα να ήξερα, μπορεί άραγε ο κάθε θεσμός να έχει ότι θέλει στο κεφάλι του; Τι θέλω να πω; Μια θρησκεία όταν λειτουργεί σε επίπεδο απλής νομικής αναγνώρισης, έχει το δικαίωμα να διδάσκει πράγματα ενάντια στην ελευθερία όπως κάνουν όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες; Και εντάξει αν έχουν το δικαίωμα όταν είναι σε επίπεδο απλής νομικής αναγνώρισης, μπορούν να το έχουν όταν είναι σε επίπεδο θεσμού; Όπως είναι ο χριστιανισμός και πάει να γίνει και το ισλάμ;

Γίνεται σε μια Ευρώπη που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τις αξίες της Αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος να έχει ως θεσμό, να διδάσκεται στα σχολεία, οι γιορτές της να είναι θεσμικές εορτές, μια θρησκεία που διδάσκει κατά της ελευθερίας;  Γιατί το επιτρέπει;

Πάντως το γιατί δεν αντιδράει ο κόσμος νομίζω ότι το ξέρω, γιατί δεν γνωρίζει τίποτα για τη θρησκεία του και νομίζει ότι είναι κάτι άλλο και είναι σίγουρος ότι η θρησκεία του υπερασπίζεται την ελευθερία και έτσι με κλειστά τα μάτια του πλέον υπερασπίζετε το τέρας που ξυπνάει και πάλι.

Πώς ξεχνάει ο ακαλλιέργητος άνθρωπος έτσι γρήγορα; Ούτε 300 χρόνια δεν είναι που τελείωσε ο χριστιανικός μεσαίωνας στην Ευρώπη και ξέχασε κιόλας; Πιθανότατα ξέχασε γιατί η Ευρώπη δεν προσπαθεί να υπερασπιστεί τις αξίες της ελευθερίας αλλά έμμεσα και σιγά σιγά μας βάζει σε κάτι σκοτεινό πάλι.
Φυσικά η ευθύνη είναι και δικιά μας, πρέπει ασταμάτητα και πάντα με ηθικό τρόπο να μεταδίδουμε τον Ελληνισμό και τις αξίες του.  Σε καμία περίπτωση μην επιλέγεται την ασφάλεια αντί για την ελευθερία, όπως δηλαδή πρότειναν στην κοπέλα στην παραπάνω είδηση οι αστυνομικοί. Δεν εννοώ φυσικά αναρχία αλλά την δημοκρατία που έφτιαξαν οι προγονοί μας. Αρετή.

Αυτά που έγραψα μου θύμισαν το παρακάτω βίντεο:
 

                                                         Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                   Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική, φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
Οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια του ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ