Δεν μας έφταναν οι επίτηδες έχουμε και τους κατά λάθος που προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο για το τι είναι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Διευκρινιστικό βίντεο από τον Γενικό Γραμματέα του Ύπατου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών.




Σχόλιο δικό μου: Ο καθένας φυσικά και έχει το δικαίωμα να φτιάξει την δικιά του θρησκεία αλλά δεν θα είναι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει την δικιά του εκδοχή για το πως πρέπει να είναι η Ελληνική εθνική Θρησκεία αλλά δεν θα είναι αυτή που μεταβιβάζεται από Ελληνα σε Ελληνα τώρα και κάτι χιλιετίες, δεν θα είναι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

Το σκοτεινό πέπλο που προσπαθεί τώρα και 1700 χρόνια να μας σκεπάσει γελάει ευχαριστημένο που την σημαντικότερη αυτή χρονική στιγμή, μετά την εποχή του Πλήθωνα, γιατί νομίζει ότι δεν έχουμε μια ενωμένη και στιβαρή γραμμή προάσπισης του Ελληνικού μας πολιτισμού.

 ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ.

Σίγουρα θα υπάρξουν ταλαντεύσεις, σπασμωδικές κινήσεις από άτομα που όλη τους τη ζωή ήταν μεγαλωμένα με την Χριστιανική πλύση εγκεφάλου για το πως είναι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Προβληματίστηκαν για το άτοπο του Ιουδαίου θεού και στράφηκαν προς τον Ελληνισμό αλλά δυστυχώς για το τι είναι Ελληνισμός δεν μπορούν να το βρουν εύκολα μέσα στο θεό κρατούμενο κράτος μας. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν πρώτο ελευθερώνεσαι, όταν βγαίνεις από την σπηλιά να μη ξέρεις που να κοιτάξεις και τι είναι αυτό που βλέπεις.

Ναι, υπάρχει ένας πόλεμος, μια προπαγάνδα, η οποία έχει σκοπό να μπερδέψει όσο μπορεί τον κόσμο που ξυπνάει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το μεγάλο(σε δύναμη μόνο, αλλά πότε τρόμαξε τους Έλληνες η δύναμη του αντιπάλου και θα μας τρομάξει τώρα) έχει πανικοβληθεί και κάνει λάθη.
Όση  διαστρέβλωση και να μεταδώσει για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν νομίζω ότι μπορεί να φέρει κανέναν πίσω στο σκοτάδι, ούτε έναν. Ίσως με αυτήν την διαστρέβλωση να κρατήσει κάποιους που δεν έχουν αναρωτηθεί ακόμα για κάποια πράγματα αλλά για να γυρίσει, δεν θα γυρίσει κανέναν.

Δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί που δεν θα γυρίσουν στο σκοτάδι θα βρουν και τον Ελληνικό τους δρόμο αλλά σίγουρα δεν θα γυρίσουν πίσω.  Θα ταξιδέψουν σε πελάγη υποθετικού Ελληνισμού, εξωγήινων, Ελληνοχριστιανισμού,εθνικισμών, ανθρώπων σωτήρων αλλά και στην ζάλη που θα τους δώσει το ίδιο το μυαλό τους προσπαθώντας να τους φτιάξει μια υποθετική μορφή για το πως είναι ή θα πρέπει να είναι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία.
Όλες αυτές οι παγίδες που πέφτουν οι περισσότεροι μετά το πρώτο ταρακούνημα και ξεκόλλημα από το σκοτάδι έχουν δημιουργηθεί από το ίδιο το σκοτάδι αλλά νομίζω ότι οι παγίδες αυτές θα κάνουν στο τέλος μεγαλύτερο κακό στο ίδιο παρά στην Ελληνική εθνική θρησκεία.
Μόνο καθυστέρηση κάνουν, είναι στο 90΄ και χάνουν με 5-0.


Το ότι χάνουν φαίνεται από το ότι τα ΜΜΕ κάνουν σαν να μην υπάρχει το ΥΣΕΕ και οι Ελληνες Εθνικοί τώρα και 20 χρόνια που συνέχισε ως Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών.
Σύντομα δεν θα μπορούν να κάνουν πως δεν υπάρχουμε.

                                     

                                                        Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                   Κείμενο: Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Σχόλια