Πρώτα ανακάλυψαν τη λέξη δωδεκαθεϊστές για να μπερδέψουν, τώρα θέλουν να πείσουν ότι είμαστε αρχαιολάτρες. Η Ελληνική εθνική Θρησκεία ζει στο σήμερα. Διευκρινήσεις από τον Γενικό γραμματέα, βίντεο.


Φυσικά και δεν θα μας ονομάσουν, δεν θα μας περιγράψουν, δεν θα πουν τι είναι αυτό που υποστηρίζουμε γιατί θα χάσουν σε μια μέρα.
Η προπαγάνδα προσπαθεί να πείσει ότι είμαστε κάτι άλλο, ειδωλολάτρες, δωδεκαθειστές, αρχαιολάτρες, στον κόσμο μας και άλλα πολλά.
Δεν πρόκειται ποτέ να μας πουν Έλληνες γιατί έχουν πείσει ότι Ελληνισμός πλέον είναι κάτι άλλο(ένα μείγμα παράξενο).
Δυστυχώς φοβάμαι ότι όπως τότε που η Ορθοδοξία έδωσε το Βυζάντιο στους Οθωμανούς για να αντιμετωπίσουν την Επανελλήνιση του Πλήθων.                                                                                       Υπάρχουν πολλά κείμενα χριστιανικά που περιγράφουν ότι ο θεός τους έφερε τους Οθωμανούς για να προστατεύσει την πίστη τους. Από τι άραγε; Μα από τον Ελληνισμό.
Φοβάμαι λοιπόν ότι έτσι και σήμερα κάτι μεγάλο θα γίνει για να σταματήσουν την Επανελλήνιση.
Ελπίζω να κάνω λάθος.
Έτσι και αλλιώς η ελευθερία δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει αγώνες πνευματικούς.
Εύχομαι οι Συμπατριώτες μου να μάθουν την αλήθεια που τους κρύβουν πριν κάποιο παράξενο σχέδιο μπει σε εφαρμογή ή που έχει μπει ήδη.
Ή όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα της αχαλίνωτης φαντασίας μου.
 Ο αγώνας του να καθαρίσουμε και να σβήσουμε την πλύση εγκεφάλου που έχει δεχτεί ο Έλληνας συνεχίζεται.
Είμαστε νικητές ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Γιατί ο ελεύθερος άνθρωπος είναι νικητής με το που γίνετε ελεύθερος, άρα δεν έχει να χάσει κάποιο αγώνα πλέον γιατί είναι ήδη νικητής, γιαυτό συνεχίζει να αγωνίζεται για το φως ΑΤΡΟΜΗΤΑ.

                                                              Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                        Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου.

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ



Σχόλια