Επειδή αύριο θα πάω κανονικά στη εργασία μου(Στα χωράφια μου) γιατί κοίταξα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ μου εορτολόγιο και δεν γιορτάζουμε τίποτα, Θα αφιερώσω από σήμερα για αύριο, σε όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας το παρακάτω βίντεο.


Θα παραθέσω ένα δύο μικρά βίντεο από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ, Black Μπέε του Θόδωρου Μαραγκού, που αμφιβάλω αν έχει παιχτεί από την τηλεόραση.


                                                                          Αφιερωμένο




Παρατηρήστε πόσοι ΔΕΝ χειροκροτούν στο παρακάτω βίντεο, που σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην συμφωνείς, χειροκροτείς από σεβασμό.
 

Αν θέλετε να το δείτε όλο:



                                                             Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                           Κείμενο. Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια

  1. Μετα από ότι διάβασα και άκουσα από αυτή την ανάρτηση τι να πω. Είμαι 73 χρονών και δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου γράφοντας κάτι. Εαν αυτά μπορούσαν να διδαχτούν στα σχολεία μας νομίζω θα ήμασταν πολύ διαφορετικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε μου ξεκίνησα να ελευθερώνομαι στα 38 μου, μου πήρε σχεδόν 10 χρόνια να καθαρίσει το μυαλό μου από την χριστιανική προπαγάνδα. Έφτασα στα πενήντα μου για να καταλάβω ότι είμαι Έλληνας, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Προλαβαίνουμε να διδάξουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.