Διαβάστε τι σημαίνει Έλληνας εθνικός;

                                                            Πατήστε για να μεγεθύνετε



Υπό ευρεία έννοια, «Εθνικός» είναι ο κάθε ένας που υπάρχει και συμπεριφέρεται ως φορέας μίας συγκεκριμένης εθνικής ταυτότητας και ενός συγκεκριμένου Έθους, υπό στενή έννοια δε είναι ο κάθε άνθρωπος που δεν έχει
απαρνηθεί τα πιο πάνω, ως αποτέλεσμα του προσηλυτισμού του στις μονοθεϊστικές ανεθνικές θρησκείες (Χριστιανισμό και Μωαμεθανισμό).

Ο Ιουδαϊσμός, που απετέλεσε τη μήτρα των τελευταίων, αποκαλεί «γκογίμ» (κτηνανθρώπους) όλα τα εκτός των Ιουδαίων Έθνη, όρο που λανθασμένα απέδωσαν οι αλεξανδρινοί μεταφραστές της Βίβλου ως «τα Έθνη» η «οι Εθνικοί» στα Ελληνικά και ως «Gentiles» στα Λατινικά.

Εμείς, απαλλοτριώνουμε και καθαρίζουμε τον όρο, επαναφέροντάς τον στην αρχική του έννοια, τηρώντας ωστόσο τη διάσταση που αυτός δηλώνει από τους ακολουθητές των Ιουδαιογενών θρησκειών και ηθών.

Κανονικά, θα έπρεπε να αρκεί η χρήση του όρου «Έλλην» για να δηλώσει αυτό που εμείς εκφράζουμε με το «Έλλην Εθνικός», όμως, δυστυχώς, ο όρος «Έλλην» έχει υποβιβασθεί από δηλωτικός εθνικής κοσμοαντιλήψεως και συμπεριφοράς σε όρο προσδιορισμού των Ορθόδοξων χριστιανών στην πλειοψηφία τους υπηκόων ενός Κράτους που μόνον καταχρηστικά και καταπατητικά θέλει να σχετίζεται με τον όρο «Ελληνικό».
WWW.YSEE.GR
Ο γραμματέας του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών Βλάσης Γ. Ρασσιάς για το τι είναι έθνος .

                                        

Σχόλιο δικό μου: Ο απόλυτος παραλογισμός είναι ο εθνικισμός στη χώρα μας, που θέλει να ονομάζεται και Ελληνικός(Παραλογισμός). Αγαπάνε λέει το έθνος τους αλλά την ίδια στιγμή υπερασπίζονται μια θρησκεία, η οποία είναι αντεθνική. Είναι σαν το άλλο παράλογο, είμαστε περήφανοι για τον Παρθενώνα ή άλλα μνημεία και συγχρόνως είμαστε περήφανοι και για την θρησκεία που τα κατέστρεψε.  

Θεοδοσιάνειος Κώδικας (αποσπάσματα) :
  • XVI.10.25
    Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδωρο, 'Επαρχο Πραιτορίου
    Απαγορεύεται σε όλους να επιμένουν σε άθλιες ειδωλολατρικές απόψεις, να προσφέρουν καταραμένες θυσίες και να συμμετάσχουν σε άλλες καταδικασμένες, με παλαιότερες αποφάσεις, τελετές. Διατάσσουμε ότι όλα τα ιερά και οι ναοί τους, που βρίσκονται ακόμη άθικτα, θα καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και θα εξαγνιστούν με ύψωση εκκλησίας.
    Ας γνωρίσουν όλοι ότι αν, με αποδείξεις και ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανιστεί ότι κάποιος έχει παραβιάσει το νόμο αυτό, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου. - 435 μαχχ
Ευχαριστ'ω που με διαβάζετε
Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ