Δείτε την Ορθόδοξη πονηράδα που έχουν κάνει στο εθνόσημο των αθλητών:

Πονηρά, πονηρά, αφαίρεσαν τον Ισοσκελή Ελληνικό σταυρό, που έχει και η σημαία μας, από τα εθνόσημα.
Αν προσέξουμε έχει επιμηκυνθεί, όχι λίγο αλλά αρκετά, το κάτω μέρος ώστε να μοιάζει ξεκάθαρα με χριστιανικό. Έτσι και αλλιώς εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι περισσότεροι Ρωμιοί νομίζουν ότι είναι χριστιανικός ο ισοσκελής σταυρός.
Πως ήταν το εθνόσημο.
ή 
Δείτε παρακάτω τον πιο παλιό Ελληνικό σταυρό που καμία σχέση δεν έχει με τον χριστιανικό.

Στην αρχαιότητα δεν γινόντουσαν αθλητικοί αγώνες για διασκέδαση ούτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Ήταν ένα θρησκευτικό γεγονός, μια θρησκευτική πράξη προς τιμή των θεών.
Οι Ολυμπιακοί για τους Ολύμπιους θεούς και ούτω καθεξής .
Γιαυτό και τους κατάργησε ο Θεοδόσιος το 393 μ.α.χ.χ
Το παρακάτω παράδειγμα δεν είναι καθόλου ακραίο. Τουλάχιστον για όσους έχουν ελάχιστα απελευθερωθεί.
Είναι σαν αργότερα, φανταστικά, να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει πια Χριστιανισμός και το 98% των ανθρώπων πια να μην γνωρίζει τίποτα για αυτόν και να καθόμαστε για διασκέδαση ή για άσχετο εντελώς λόγο να λέμε το πάτερ ημών.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει σήμερα και με τους αθλητικούς αγώνες και ειδικά με τους Ολυμπιακούς.
Στο φανταστικό λοιπόν παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να πει, όπως εγώ λέω τώρα, <<μα είναι δυνατόν να λέτε το πάτερ ημών του χριστιανισμού χωρίς δίπλα να βάζετε ένα χριστιανικό σταυρό αλλά με άσχετα σύμβολα;>>
Με το ίδιο λοιπόν σκεπτικό είναι απίστευτα ακραίο μια θρησκευτική πράξη της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, όπως είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες να έχουν σύμβολα που μοιάζουν με χριστιανικό σταυρό.
Μια χαρά θα ήταν το εθνόσημο όπως είναι σήμερα αν ήταν με τον ξεκάθαρο ισοσκελή σταυρό του Δία ή με άλλο Ελληνικό σύμβολο.

Το 2012 στους Ολυμπιακούς της Αγγλίας οι εκεί μονοθεϊστές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους που έχουν διαβάλλει τους Ολυμπιακούς αγώνες και έβγαλαν τότε το δικό τους ολυμπιακό σύμβολο τους γράφοντας πλατιά φαρδιά ΣΙΩΝ, που στα αγγλικά γράφεται ΖΙΟΝ. 
Η πλάκα είναι ότι μόνο το Ιράν τότε είχε αντιδράσει λες και το Ισλάμ δεν είναι Σιών. Λες και δεν πιστεύουν στον ίδιο Ιουδαίο θεό.
2012 London Olympics Countdown Clock
Τώρα βέβαια αν και υμνούν την αγία Σιών στις εκκλησίες, αν και η λέξη ακούγεται συνεχώς στους ψαλμούς τους κανένα πλοκάμι του μονοθεϊσμού δεν παραδέχεται ότι έχει σχέση με τον εαυτό του.
Αλλά φυσικά δεν έχουν μάθει να ακούν ούτε να καταλαβαίνουν οι πιστοί αυτά που ακούγονται στις εκκλησίες.
Δεν μπορώ να μην βάλω το ωραίο βιντεάκι του Καλογερόπουλου.
<<Μέχρι που άρχισα να καταλαβαίνω τι λέω>> <<τόσοι ωραίοι Ναοί>>

               
                               
 Ότι και να κάνουν, όποιοι και αν το κάνουν. Όσο και αν προσβάλουν με τον τρόπο που τους διοργανώνουν το έθνος μου και την κοσμοαντίληψη μου, όσο και αν χτυπιούνται κάτω, οι Ολυμπιακοί είναι μια θρησκευτική πράξη τιμής προς τους Ολύμπιους θεούς.
         Μπορεί κάποια στιγμή να γίνονται όπως πρέπει να γίνονται.

Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Σχόλια

  1. Ότι είπες πήγε χαμένο. Δεν σε διάβασε κανένας.
    Αλλά να ξέρεις αυτό το σήμα που συμβολίζει την ελληνική σημαία είναι ότι καλύτερο και καλοσχεδιασμένο που βγήκε από τις 4 Νοεμβρίου 2013 και είναι σχεδιασμένο από ελληνικά χέρια.
    Αυτά τα σήματα που είχε η εθνική ποδοσφαίρου πριν και μετά το 2004 είναι κακοποίησεις ελληνικής σημαίας από χέρια άγνωστης προέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.
    Συγνώμη για την δυναμική του ιστιολογίου μου. Μόνο 528 άτομα έχουν διαβάσει αυτή την ανάρτηση αλλά αφού μου την θύμησες θα την δοκιμάσω και σήμερα μετά από 4 χρόνια να δω.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πιο καλαίσθητο. Η μόνη ένσταση και ο λόγος που έγινε αυτή η ανάρτηση είναι επειδή ο σταυρός πλέον είναι καθαρά χριστιανικός και όχι Ελληνικός.
    Αντί για μια επιπλέον απάντηση σε σχόλιο θα προσθέσω αυτά που θα έγραφα εδώ, στην ανάρτηση ως απάντηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα λες,να ρίχνεις τον σπόρο, η γνώση είναι ΧΡΣΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.