Ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας έκανε αντιχριστιανική δήλωση. Μεγάλο ατόπημα. Δεν έχει διαβάσει τη Βίβλο;


Ευτυχώς που υπάρχει, πλέον, και ένας στη Χώρα μας που ξεδιαλύνει τα πράγματα.
Γιατί η πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί, μας κάνει να καταλαβαίνουμε ως ορθό το οποιοδήποτε ατόπημα που εκφράζει, για να μας εντυπωσιάσει, ο πνευματικός κατακτητής μας.

Η απάντηση για τις υποκριτικές δηλώσεις του προκαθήμενου από το ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ήταν άμεση.
-------------------------------------------------

ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ «ΠΑΤΡΙΔΑ» Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;

Ανακοίνωση 321/19.10.«2016»

«Πατρίδας οικούσιν ιδίας, αλλ' ως πάροικοι... πάσα ξένη πατρίς εστίν αυτών και πάσα πατρίς ξένη» («κατοικούν στις πατρίδες τους, αλλά ως προσωρινοί... κάθε ξένη γη πατρίδα τους είναι και κάθε πατρίδα ξένη γη», Προς Διόγνητον Επιστολή, V.5)

Είναι γνωστό πως η ορθόδοξη Εκκλησία αρέσκεται να εμφανίζεται επαναληπτικά και ανερυθρίαστα ως κήνσορας και «νηπιαγωγός», παρά το ότι ευθύνεται σε πολύ μεγάλο μέρος για τα σημερινά αδιέξοδα της πατρίδας μας, είτε με την επί γενεές ενστάλαξη των αρρωστημένων βυζαντινών νοοτροπιών στα μυαλά των Νεοελλήνων, είτε με την οικονομική αφαίμαξη του κρατικού χρήματος που συνδυάζεται με ακραία φοροαπαλλαγή και ιδιοποίηση κρατικών γαιών. Γιατί να μην το πράξει άλλωστε, αφού αρκετοί ανόητοι, ακόμα και πολιτικοί και δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυθαίρετα την ορθόδοξη Εκκλησία ως τάχα θεμελιώδη και καθολικό κοινωνικό «θεσμό»;

Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των νηπιαγωγικών ανακοινώσεων, ο προκαθήμενος τής ορθόδοξης Εκκλησίας, εμφανώς σε μία προσπάθεια ν  αποκτήσει περισσότερες συμπάθειες στον στενάζοντα λαό με το να «μαλώνει» τους «μνημονιακούς» πολιτικούς, εδήλωσε χθες πως «μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε». Και καλώς βεβαίως εποίησε για το «imagemaking» του, ωστόσο δεν μπορούμε να αφήνουμε τα πάντα αναπάντητα, στο μέτρο μάλιστα που αυτά αγγίζουν τα δικά μας εθνικά σεβάσματα.

Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Ιερώνυμο καθώς και όποιον άλλον υφιστάμενο ή ποιμαντορευόμενό του, σε ποιο σημείο των «ιερών» βιβλίων της θρησκείας του Χριστιανισμού γίνεται θετική αναφορά σε πατρίδα, καθώς επίσης και πότε, πριν βεβαίως την κατασκευή του αυτοκέφαλου ελλαδικού τμήματός της από τον φον Μάουρερ, αναγνώρισε πατρίδα η Εκκλησία;

Υποχρεωνόμαστε να ρωτήσουμε, μετά από μία ακόμα εχθρική προς τον πραγματικό Ελληνισμό ενέργεια του φορέα που προϊσταται ο κ. Ιερώνυμος, που απέδειξε για μία ακόμη φορά πως η φερτή αυτή θρησκεία δεν έχει τελικά καμία απολύτως πρόθεση να σεβαστεί στοιχειωδώς την πατρίδα μας, τις ιερότητές της και την αυτόχθονα προγενέστερη Θρησκεία της. Μιλάμε για την απερίγραπτη «Αντιαιρετική (sic) Εκδήλωση» που διοργάνωσε προ δύο μόλις ημερών η Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, στην οποία ο Γραμματέας της «Συνοδικής Επιτροπής επι των Αιρέσεων (sic) της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος» καταπιάστηκε και με την Εθνική Θρησκεία των Ελλήνων και παραπλάνησε το κοινό, με πλήθος ψευδών και συκοφαντιών.

Ο ομιλητής και οι διοργανωτές δεν ήξεραν άραγε πως η Θρησκεία μας δεν είναι «αίρεση» της δικής τους, αλλά μία εντελώς ξένη προς αυτήν Θρησκεία, την οποία, πριν από 16 αιώνες, οι φερτοί δικοί τους πνευματικοί πρόγονοι βρήκαν αυτόχθονα και εθνική σε αυτόν τον τόπο και της επετέθησαν με σκοπό να την αφανίσουν;

Ο ομιλητής και οι διοργανωτές δεν ήξεραν άραγε πως είναι τουλάχιστον γελοίο να επιχειρεί μία Θρησκεία να ερμηνεύσει κατά το δικό της δοκούν μία άλλη Θρησκεία, όταν με κακοήθεια όσο και ηλιθιοσύνη αποτίμησαν ως  «νεοεποχίτικη επινόηση» (sic) την, μετά από αιώνες απηνών καταδιώξεων, δημόσια επανανάδυση τής αυτοχθόνου και εθνικής Θρησκείας αυτού του τόπου;

Ο ομιλητής και οι διοργανωτές δεν ήξεραν εν τέλει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί, όταν κατηγόρησαν την αυτόχθονα, εθνική, ιστορικά συνεχή και παραδεδομένη Θρησκεία αυτού του τόπου πως τάχα «διχάζει τους Έλληνες σε "Έλληνες" και "Χριστιανούς"»; Ποιοι; Αυτοί που καπηλεύονται το δικό μας εθνικό όνομα και παράλογα και ανιστόρητα τολμούν να μοιράζουν «ελληνοσύνη» αποκλειστικά και μόνο στο ποίμνιό τους, αφήνοντας απέξω ακόμα και εμάς τους πραγματικούς Έλληνες, εξ ου και η ηλίθια απόπειρά τους να παρουσιάσουν ως «νεοεποχίτικη επινόηση» τον Ελληνικό Εθνισμό. Ποιοι; Αυτοί που αρνούνται το δικαίωμα νομικής ύπαρξης στην αυτόχθονα και εθνική Θρησκεία, παρά το ότι αυτή πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσε μόνο του, με δικό του νόμο, το υπόδουλο στην θεοκρατία Νεοελληνικό κράτος!

Τουλάχιστον οι Πατριαρχικοί και οι ρωσόδουλοι είναι ειλικρινέστεροι, περιοριζόμενοι στο να μιλούν για «ρωμιούς» και «γένος των ορθοδόξων». «Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν», προέτρεπε ο («νεοεποχίτης» κατ  αυτούς!) φιλόθεος, φιλόσοφος και θείος Πυθαγόρας. Αν δεν το ξέρουν αυτό οι «imagemakers» και τα στελέχη της Εκκλησίας, ας μάθουν τουλάχιστον το πιο λαϊκό, ότι σε περιπτώσεις που πρόκειται να εκτεθεί κάποιος άσχημα, «το σιγάν» είναι «κρείττον του λαλείν». Για να μην εκτίθενται άσχημα με καπηλεύσεις των δικών μας όρων και συκοφαντίες κατά των δικών μας ιερών και νομιζομένων.

Τους φιλοξενούμε στην πατρίδα μας. Και είμαστε εξαιρετικά φιλόξενοι. Συνεπώς δεν επιθυμούμε να ρεζιλεύονται οι  φιλοξενούμενοί μας. Πόσω μάλλον να αυτορεζιλεύονται.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr

                                              Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                               Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ