Τα εννέα ζητούμενα για τα οποία υπάρχει, μάχεται και ζητάει την ενεργό συστράτευση σας το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών:



1) Σαφής ορισμός των χαρακτηριστικών και των συνόρων που ορίζουν την κοινότητά μας ως συγχρόνων Ελλήνων που ακολουθούμε τα εθνικά μας και πάτρια ήθη και νομιζόμενα.

2) Εκφορά ενός εγκύρου και συλλογικού λόγου των Ελλήνων Εθνικών απέναντι στην πολιτεία και κάθε ενδιαφερόμενο ή μη.

3) Περιφρούρηση της κοινότητός μας από προβοκάτορες, ιδιοποιητές και διαστρεβλωτές των ιδεών μας.

4) Απόκτηση των δικών μας κοινών ή λατρευτικών χώρων για τις ανάγκες της κοινότητός μας.

5) Προάσπιση των κοινωνικών, πολιτικών, θρησκευτικών και λοιπών δικαιωμάτων μας, σε συλλογικό επίπεδο ως κοινότητα ή σε ατομικό, ως άτομα, μέσα σε ένα θεσμικό νεοελληνικό περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό για όσα εμείς πρεσβεύουμε κι εκπροσωπούμε.

6) Πολιτισμική αναστροφή της νεοελληνικής κοινωνίας μακριά από τον σκοταδισμό, την απαιδευσία, τη δεισιδαιμονία και την πνευματική μιζέρια που σήμερα την χαρακτηρίζουν.

7) Aσκηση οργανωμένης δράσεως με προοπτική να εξελιχθούμε σύντομα σε ισχυρή ομάδα πιέσεως.

8) Αποτελεσματική υπεράσπιση της ζώσης ή μνημειακής εθνικής μας Παραδόσεως, η οποία σήμερα κακοποιείται η απαξιώνεται στα χέρια του αδιάφορου, αν όχι εχθρικού, νεοελληνικού Κράτους.

9) Να ξανατιμηθούν κατά τα πρέποντα οι Εθνικοί μας Θεοί και οι ψυχές των Προγόνων μας στον τόπο που δικαιωματικά τους ανήκει.


                                                      Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                      Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ