Ο φορέας την Ελληνικής Εθνικής θρησκείας πληροφορεί τους βουλευτές που ανακάλυψαν το δήθεν ΤΑΜΑ. Διαβάστε:

                                                        Κάποιοι δεν έχουν χορτάσει ακόμα.

ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΤΑΜΑ"!

Ανακοίνωση 325/16.2."2017"

Σε μία χώρα που βρίσκεται πια στο χείλος της οικονομικής αβύσσου και του κοινωνικού καννιβαλισμού, 18 ρωμιοί βουλευτές θεώρησαν καίριο και πρωτεύον ζήτημα να καταθέσουν επίκαιρη ερώτηση, προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού, υπό τον τίτλο «Ανεκπλήρωτο παραμένει το τάμα του έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα»! Κατ' αυτούς, αυτή η ανέγερση "συνεχίζει να αποτελεί ηθική και συμβατική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας" και μάλιστα "στο Πεδίον του Αρεως, τα ξέφωτα του Ζαππείου ή του Εθνικού Κήπου, ή το Αττικό Αλσος"!

Ασχέτως του γεγονότος πως αυτό το γελοιούργημα αποσύρθηκε τελικά εσπευσμένα, μετά από παρέμβαση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ανήκουν οι 16 από αυτούς, η κατάθεσή του αποτελεί από μόνη της ένα ισχυρότατο καμπάνισμα για τον τεράστιο κίνδυνο που εγκυμονεί η διαπλοκή των κομμάτων με την Ορθόδοξη Εκκλησία και η συνεχής προσπάθεια για βυζαντινισμό, ανορθολογισμό και, βεβαίως, αποτρέλλανση του θρησκόληπτου ποσοστού του λαού.

Πληροφορούμε λοιπόν τους θρήσκους ορθόδοξους κ.κ. βουλευτές Σάββα Αναστασιάδη, Γιώργο Βαγιωνά, Κωνσταντίνο Βλάση, Γεράσιμο Γιακουμάτο, Στέργιο Γιαννάκη, Θανάση Δαβάκη, Θεόδωρο Καράογλου, Γιώργο Κασαπίδη, Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, Δημήτρη Κυριαζίδη, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελο Μπασιάκο, Χρήστο Μπουκώρο, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Ράπτη, Κωνσταντίνο Σκρέκα, άπαντες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τον Δημήτρη Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον ανεξάρτητο Νίκο Νικολόπουλο, ότι ποτέ δεν δόθηκε υπόσχεση από κανέναν, πόσω μάλλον εξ' ονόματος του έθνους, για αυτό το υποτιθέμενο τάμα. Ένα τάμα που αποτελεί μία ακόμα από τις αμέτρητες κατασκευές της ορθόδοξης προπαγάνδας, όμοια με την παραχάραξη του λόγου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα από τον Φιλήμονα, τον εκδότη του περιβόητου "Αιώνος", οργάνου της επίσης περιβόητης και ρωσοκίνητης "Φιλορθοδόξου Εταιρείας".

Τάμα έθνους για πρόσθεση μίας ακόμα, κολοσσιαίας μάλιστα, εκκλησίας στις υπεράριθμες που κατακλύζουν τον τόπο μας, δεν έγινε ποτέ. Από το "γένος των ορθοδόξων", κατά την ορολογία που τιμίως χρησιμοποιεί ο Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης για το "ρουμ μιλέτ", θα μπορούσε ίσως να είχε γίνει, από το έθνος όμως (που στις αρχές του 19ου αιώνος αποτελούσε ανατρεπτική ιδέα) ποτέ. Ας σοβαρευθούνε λοιπόν οι αστείοι αυτοί άνθρωποι που προσπαθούν να γλείψουν τους θρησκόληπτους μπας κι εξασφαλίσουν τον βουλευτικό μισθό και στην επόμενη κοινοβουλευτική θητεία.

Ας σοβαρευθούν και οι αρχηγοί όλων των κομμάτων που επίσης γλείφουνε νυχθημερόν τους θρησκόληπτους, αλλά και την εκκλησιαστική και περιεκκλησιαστική δεσποτεία. Η πατρίδα μας, η κοινωνία της και οι άνθρωποί της, καταρρέουν σε όλα τα επιπεδα. Δεν είναι καιροί αυτοί για βοσκή και άρμεγμα προβληματικών υπηκόων, είναι καιροί για ιδρώτα, αίμα και δάκρυα προς αποφυγήν της αβύσσου.

Πού ζούνε αυτοί οι άνθρωποι; Σε ποια πραγματικότητα και σε ποια χρονολογία;

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ



Ευχαριστώ που με διαβάζετε
Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.