21 Απριλίου σήμερα. Κάποιοι αναπολούν, χρόνια χωρίς ελευθερία. Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα που δεν βλέπουμε:


Τώρα και πολλούς αιώνες, το σύστημα, προσπαθεί να εξαφανίσει τον Ελληνισμό γιατί κάνει τους ανθρώπους να σκέπτονται ελεύθερα και άρα τους καθιστά μη ελέγξιμους.

Ποιο είναι το κόλπο;
Η δημιουργία ολοκληρωτισμών. Ολοκληρωτισμός τι είναι;
Ολοκληρωτισμός είναι όταν έχουμε ολοκληρώσει, όταν πιστεύουμε ότι έχουμε βρει το τέλειο σύστημα και δεν επιτρέπουμε την οποιαδήποτε ελεύθερη άποψη που μπορεί να το αλλάξει. Είναι ένα σύστημα εντολών και κανόνων που πρέπει να τηρούνται. Η ελεύθερη άποψη και φιλοσοφία απαγορεύονται δια ροπάλου. Ο Ελληνισμός, δηλαδή, απαγορεύεται.

Μετά από αυτό, το κόλπο, απλά δημιουργείς το επόμενο μεγαλύτερο. Δημιουργείς αρκετούς ολοκληρωτισμούς και τους βάζεις να μάχονται μεταξύ τους και είσαι έτοιμος.

Υπάρχει και τρίτο βήμα.
Μετά από τόσους αιώνες, χωρίς τον Ελληνισμό(Φιλοσοφία), και ζώντας μόνο με ολοκληρωτισμούς, ειδικά με τον χριστιανισμό, έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας και πλέων είμαστε εμείς το σύστημα. Μόνοι μας πλέων φτιάχνουμε καινούργιους ολοκληρωτισμούς και έτσι ο εγκλωβισμός μεγαλώνει με απίστευτη ταχύτητα.
Ο τέλειος εγκλωβισμός για την ανθρωπότητα.

Δύσκολα κάποιος θα απεγκλωβιστεί και θα κοιτάξει προς τον Ελληνισμό.

 Οι ολοκληρωτισμοί πολλοί.
Όλες οι θρησκείες που δεν είναι φυσικές.

Ο χριστιανισμός, μέγας διώκτης της ελεύθερης έκφρασης.
Τα κατάφερε καλά στον δυτικό μεσαίωνα αλλά και στον ανατολικό, του Βυζαντίου, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπήρξε.

Ο μουσουλμανισμός, μέγας διώκτης της ελεύθερης έκφρασης.
Σήμερα χειρότερος από τον χριστιανισμό γιατί ο χριστιανισμός έχει δεχθεί μια ήτα από την αναγέννηση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη ενώ ο μουσουλμανισμός δεν έχει δεχτεί καμία ήτα.
Αυτή είναι η μοναδική τους διαφορά. Εμείς σήμερα μπερδευόμαστε και τους βλέπουμε διαφορετικούς γιατί ταυτίζουμε αυτό το ανάμικτο(Χριστιανισμό και αναγέννηση) με τον χριστιανισμό.
Ακόμα θέλει δουλειά ο μουσουλμανισμός για να φτάσει τα εγκλήματα του χριστιανισμού αλλά όπως πάει μπορεί και να τα καταφέρει.

Ο Ιουδαϊσμός, μέγας διώκτης τος ελεύθερης έκφρασης.
Αυτός βέβαια είναι πιο κύριος. ¨Βάζει¨ τα παιδιά του να τσακώνονται και κάνει τη δουλεία του. Τον Χριστιανισμό και τον Μουσουλμανισμό, δηλαδή.

30.000 ολοκληρωτισμούς έχει φτιάξει μόνο ο χριστιανισμός με τις αιρέσεις του. Ο μουσουλμανισμός δεν ξέρω αλλά θα είναι πολλές.

Οι ολοκληρωτισμοί δεν είναι μόνο θρησκείες.
Έχουμε πολλούς.

Εθνικισμός.
Όσο και αν ακούγετε παράξενο, σε αυτούς που δεν γνωρίζουν και πολλά, ο εθνικισμός δεν έχει καμιά σχέση με το έθνος.
Είναι πολέμιοι του έθνους, ειδικά του Ελληνικού. Δεν το γνωρίζουν βέβαια, όχι όλοι.
Γίνετε να είσαι υπέρ του ελληνικού έθνους και να υποστηρίζεις την θρησκεία που μισεί τα έθνη και τους εθνισμούς; Ειδικά του Ελληνισμού.
Ανοίξτε τη βίβλο και διαβάστε το μίσος για τη λέξη εθνικός αλλά και για τη λέξη Έλλην.
Τόσα σύμβολα είχε η αρχαία Ελλάδα γιατί έχετε κόλλημα με χαιρετισμούς και σύμβολα των Ναζί; Πραγματικά ποια είναι η σχέση σας με την ελεύθερη έκφραση και την φιλοσοφία;
                Ο Βλάσσης Ρασσιάς μας εξηγεί την διαφορά έθνους και εθνικισμού στο παρακάτω βίντεο.

                                                       
Ο Κομουνισμός.
Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ένα παράδειγμα φτάνει. Το παρακάτω είναι ευτυχία;                             Και σε μια φυλακή όλοι έχουν την κατοικία τους, την τροφή τους, την βόλτα τους στο προαύλιο, δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις, όλα είναι μια χαρά.  Και εδώ η ελεύθερη έκφραση δεν υπάρχει.

Καπιταλισμός.
Ενώ είναι ο μοναδικός που παρέχει την ελεύθερη έκφραση καλλιεργεί την εξάρτιση από τα υλικά αγαθά και υποστηρίζει την υπερβολική απόσταση των τάξεων, ώστε πάλι να μην υπάρχει η ελεύθερη έκφραση. Αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν μπορέσεις να ελευθερωθείς από την ευτυχία χωρίς βούληση που φέρνουν, τα μοδάτα, θα μπορέσεις να εκφράσεις μια ελεύθερη άποψη.
Σίγουρα αυτό που μόλις τώρα κάνω και με διαβάζουν στο ίντερνετ δεν θα μπορούσα να το κάνω στην κίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο κομουνιστικό κράτος.

Αριστερίστικες ιδέες μηδενιστικού ολοκληρωτισμού.
Δεν θέλουν πολιτισμούς, δεν θέλουν έθνη.

Υπάρχουν και άλλοι πιο περίεργοι ολοκληρωτισμοί.
Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες και άλλα.
Ο πρώτοι αλλά και οι δεύτεροι εύχονται χωρίς να το ξέρουν να υπάρχει η εξουσία γιατί μόνο έτσι υπάρχουν γιατί αν επικρατήσει η ζούγκλα που ονειρεύονται θα περάσουν στην ανυπαρξία.

Οι τρίτοι το έχουν απογειώσει, σαν τους φασίστες γυρνάνε και ορίζουν τον οποιοδήποτε αν είναι ή όχι φασίστας.

Η χούντα, της 21 Απριλίου, ήταν εθνικιστική κίνηση και όχι εθνική.    
Η αγάπη τους για τον χριστιανισμό μας δείχνει το μίσος τους για τους Έλληνες(Με την εθνική έννοια).  Λένε κάποιοι ότι αγωνίστηκαν εναντίον του συστήματος που θέλει να μας κάνει σκλάβους.
αυτοί λοιπόν που δεν ήθελαν σκλάβους, στη χούντα, ας μας δώσουν μια λίστα από τις αξίες της ελευθερίας που ελευθέρωσαν και ανέδειξαν. Μήπως καμιά;

Όλοι, σχεδόν, οι ολοκληρωτισμοί, μετά την αναγέννηση, για να μην χάνουν πελάτες, δεν δήλωναν ξεκάθαρα ότι είναι εναντίον του Ελληνισμού. Τους αρκεί ότι έχουν κρύψει μια χαρά την ιστορία και ο κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα και έτσι εκμεταλλεύονται το όνομα Έλλην όπως τους βολεύει κάθε φορά.
Αν και ήταν παράνομο το όνομα Έλλην, στο ορθόδοξο Βυζάντιο, σήμερα αν και δεν τους αρέσει να το βάζουν στο στόμα τους, το χρησιμοποιούν αναγκαστικά.
Ακόμα τους πονάει, που οι ήρωες του 21, μας ονόμασαν ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι Ρωμανία και ρωμιοί που ήθελαν.

Υπάρχουν λοιπόν δύο πράγματα και όχι 500: οι ολοκληρωτισμοί και ο Ελληνισμός.

Ο καθένας με τον ολοκληρωτισμό του νομίζει ότι πολεμάει το σύστημα αλλά χειραγωγείται από το σύστημα. Έναν μόνο φοβάται μην και τυχόν ξυπνήσει, το σύστημα. Τον Ελληνισμό. 

 Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ των ανθρώπων, δεν είναι ρατσιστικό το θέμα(όπως πιστεύουν οι εθνικιστές) η διαφορά είναι μόνο στον τρόπο σκέψης του καθενός και ποιος ολοκληρωτισμός τους τον προκάλεσε.

                                    Ή  με την ελευθερία θα είσαι ή με τους ολοκληρωτισμούς.

Στη σκέψη ή Έλληνας θα είσαι ή Ιουδαίος, όπως μας εξηγεί στο παρακάτω βίντεο ο Βλάσσης Ρασσιάς.


Ευχαριστώ που με διαβάζετε
  Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ