Η αναγνώριση έπεσε βαριά και το ΥΣΕΕ δέχεται επίθεση από τους άλλους και από αυτούς που υποτίθεται ότι δεν είναι με τους άλλους.Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, Αφήστε δεν φτάνετε, είστε κοντοί. Μια είναι η απάντηση που θα σας δίνω από εδώ και πέρα. Διαβάστε αν θέλετε, μπας και φτάσετε ή καταλάβετε ότι δεν φτάνετε:


Πονάει που νόμιμα και αναγνωρισμένα πλέον μπορούμε να λέμε μετά από 1700 χρόνια τα παρακάτω λόγια, φανερά. Αν δεν τα διαβάζετε πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση. 
Ακούστε τα καλά, θα συνεχίσουν να ακούγονται στους αιώνες των αιώνων όπως ακούγονταν, ασταμάτητα, κρυφά ή φανερά, τώρα και αιώνες.  
     
Μόνο έτσι, πλέον, θα απαντώ στις οργανωμένες εκτοξεύσεις από ψέματα, παραποιήσεις, τυφλές ύβρις.
Δεν ακολουθώ τον βρώμικο δρόμο που πάτε να στρώσετε. 
 Θα σας αφήσουμε εκεί που ανήκετε, στην ανυπαρξία. 
Το ΥΣΕΕ θα συνεχίσει το σοβαρό και δύσκολο έργο του.
'Έχουμε μεγάλη εμπειρία πλέον, ξεχωρίζουμε εύκολα τους δήθεν, τους διαστημάνθρωπους, τους δισεκατομμυριούχους, τους φασίστες, τους μηδενιστές αριστερούς και όλα τα υπόλοιπα παράξενα ανάμεσα τους, τους αρχαιόπληκτους, τους ελληνορθόδοξους, τους ομάδες Α-Β-Γ-Δ-Ε, τους τεμπέληδες που μεταδίδουν ότι ακούσουν χωρίς να το ψάξουν, τους άσχετους που είναι κάτι γιατί έτσι τους έμαθαν, αυτούς που έκατσαν  και δημιούργησαν μια θρησκεία για τους Έλληνες χωρίς παράδοση και χωρίς έθνος, έτσι τους άρεσε έτσι την έφτιαξαν, όλους όσους εγκατέλειψαν για συμφέροντα την κοινή απόφαση δημιουργίας του 1996 του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ και τώρα αναρωτιούνται και οι ίδιοι ποιος ίδρυσε το ΥΣΕΕ μήπως πρέπει να αναριωτιούνται ποιος πρόδωσε το ΥΣΕΕ;   

Επειδή μάλλον θα γράφω πολύ ώρα για το πόσοι είναι οι αυτοί, θα δώσω την τελευταία γενική εικόνα που τους περιγράφει και τους ξεχωρίζει. 
Ξεχωρίζουν από την έλλειψη αντίληψης, μόνος τους σκοπός είναι η εκπαίδευση τους για το πως να υπερασπίζονται την θέση που βρίσκονται τώρα, σε αυτό λέμε αυτό, σε αυτό το άλλο και σε εκείνο το παράλλο. 
Δεν τους απασχολεί αν το αυτό και το άλλο είναι ψέματα αλλά μόνο αν είναι πιασάρικο στους αμαθείς κάτοικους αυτής της χώρας. 
Χτίστε την εγκυκλοπαίδεια του μυαλού σας, γεμίστε την κάθε σελίδα σας με την απαιτούμενη ψεύτικη απάντηση που πρέπει να διαδίδεται.
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν είστε στο ΥΣΕΕ; 
Γιατί δεν τα φτάνετε και τα κάνετε κρεμαστάρια;
Γιατί είστε εγκυκλοπαίδειες, είστε αυτό που σας έχουν βάλει στις σελίδες σας. 
Αντίληψη και όχι εγκυκλοπαίδεια είναι ο ελεύθερος τρόπος που κοιτάει ο φιλόσοφος τον άπειρο κόσμο γύρω του και αυτός ο κοινός τρόπος που κοιτάμε αυτόν τον άπειρο κόσμο λέγεται Ελληνισμός. 
Όσοι δεν κοίταξαν ή δεν θα κοιτάξουν είναι έξω από αυτό που λέγεται Ελλάδα.

  'Ελληνες μπορεί να είναι ως κάτοικοι αυτής της χώρας αλλά Έλληνες Εθνικοί δεν είναι σίγουρα.

Α! Ναι. Και ένα ευχαριστώ που μας κάνετε πιο δυνατούς, πιο δεμένους και πιο συγκεντρωμένους στο στόχο μας, στο να τιμούμε και να μνημονεύουμε θεούς και προγόνους.

                                                         Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                          Πλήθων Τ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.