Το μνημόσυνο, 2017, του ιερέα της ΕΕΘ μετά από την προσβολή που δέχτηκε από την Ορθοδοξία, στην κήδευση του.

Η θρησκεία που μας δυναστεύει τώρα και 17 αιώνες έκανε πως δεν ήξερε ποιος ήταν ο Αιγέας, έκανε πως δεν ήξερε πως ήταν ιερέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.

Εκμεταλλεύτηκε τον πόνο των συγγενών και τους παρέσυρε με άμεσο ή έμμεσο τρόπο(Έτσι υποθέτω τουλάχιστον) στο να γίνει η κήδευση με το χριστιανικό τελετουργικό.
Εκμεταλλεύτηκε την ίδια την ήττα της.

Εκμεταλλεύτηκε την για μερικές μέρες, ούτε καν μήνας, δυνατότητα της ληξιαρχικής δήλωσης του θρησκεύματος <<Ελληνική Εθνική Θρησκεία>> μετά την προ ολίγων μηνών αναγνώριση της θρησκείας των Ελλήνων από το Ελληνικό Δημόσιο.

Εκμεταλλεύτηκε ότι έγινε αυτή η δυνατότητα όταν το σώμα του Αιγέα ήταν νικημένο από την ασθένεια και δεν είχε την δυνατότητα να πράξει τα αυτονόητα στο ληξιαρχείο.

Μάλλον εκμεταλλεύτηκε γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι η θρησκεία των Ελλήνων είναι πλέον νόμιμη μετά από 17 αιώνες.
17 ολόκληροι αιώνες πέρασαν από τότε που την απαγόρευσε ο ¨΄αγιος¨ της Θεοδόσιος.

Ποτέ δεν μας έχει απαντήσει στην απορία που βγαίνει από το ψέμα που διδάσκει τόσα χρόνια μέσω της παιδείας μας στους Έλληνες, ότι δηλαδή οι Έλληνες με την θέληση τους απαρνιόταν την Ελληνική Θρησκεία για χάρη του χριστιανισμού.
Γιατί δεν μας έχουν απαντήσει στην παρακάτω απορία;
Γιατί την έθεσε εκτός νόμου αφού οι Έλληνες όπως μας λέει την απαρνιόταν με την θέληση τους;
Γιατί θανατώνονταν, βασανίζονταν και έχαναν τις περιουσίες τους όσοι συνέχιζαν να ακολουθούν την εθνική θρησκεία αφού όπως μας λέει με την θέληση τους την άφηναν;
 Είναι συνωμοτικά σενάρια φαντασίας όλα αυτά; Δεν υπάρχουν τα διατάγματα από αυτόν αλλά και από τους άλλους ¨αγίους¨ της;

Ο πόνος μου είναι μεγάλος για να συνεχίσω αυτό το γνωστό, άγνωστο θέμα σε αυτή την ανάρτηση.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή η ύβρις μπόρεσε να πραγματοποιηθεί με τη διαφορά μόνο λίγων εβδομάδων. Πριν κλείσει ένα κεφάλαιο 1700 χρόνων, από την απαγόρευση μέχρι και την δυνατότητα της δήλωσης στο ληξιαρχείο.

Οι θεοί δεν έπαιξαν με τον Αιγέα για μερικές μέρες, οι θεοί τίμησαν μέσω του Αιγέα τον αγώνα όλων των προηγούμενων, σημερινών και μετέπειτα ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
Φίλε μου Αιγέα μας έδωσες κουράγιο να συνεχίσουμε τον απίστευτα δύσκολο αγώνα, ένα αγώνα που γίνεται μέσα σε μια τυφλή κοινωνία, μέσα σε μια κοινωνία που δεν θέλει να πονέσει μαθαίνοντας την αλήθεια, μια κοινωνία που προτιμά να νιώθει καλά απλά κάνοντας ότι και οι άλλοι μέσα στο σπήλαιο του Πλάτωνα ώστε να μην νιώσει την απόρριψη του συνόλου.

Φίλε μου Αιγέα είμαι σίγουρος ότι πόνεσες τις πρώτες στιγμές, πριν ταξιδεύσεις στο Κόσμος, που είδες το σώμα σου στο ¨ναό¨ του σκοταδιού αλλά ξέρω ότι ο πόνος θα ήταν στιγμιαίος γιατί είδες αν και ήξερες ότι δεν είχε καμιά δύναμη και εξουσία στην ψυχή σου.

                             Ξέρω ότι ήσουν και εσύ εχθές, στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ μνημόσυνο σου.

                                                    Αθάνατος θα είσαι στη μνήμη μας!
                                      Παρακολουθήστε Έλληνες ένα Ελληνικό μνημόσυνο.
              Παρακολουθήστε τα λόγια που ακουγόντουσαν για χιλιάδες χρόνια στον τόπο μας.
                                   Ελληνικά λόγια, Ελληνικές στιγμές για μια Ελληνική ψυχή.
                                                                      Χαίρε Αιγέα!
   
                                     
                                                       Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                        Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ