Εξορκισμό σε άτομα με ειδικές ανάγκες, το απόλυτο αίσχος από την θρησκεία της ¨αγάπης¨. Βίντεο.

Επειδή τυγχάνει να έχω παιδί με ειδικές ανάγκες και έχω δει αμέτρητες περιπτώσεις παιδιών στα διάφορα ειδικά κέντρα θεραπείας που τον έχω πάει, τώρα και 23 χρόνια, μπορώ να πω ότι για όλα αυτά τα παιδιά είναι η καθημερινότητα τους αυτές οι κινήσεις και οι φωνές και όχι επειδή έχουν κάποιο σατανά μέσα τους.
Αίσχος!!! Μόνο αυτό μπορώ να πω.

Δυστυχώς το παραπάνω βίντεο μας δείχνει πως είναι η χριστιανοκατάθλιψη, εκτός από τα άτομα με ειδικές ανάγκες που βλέπω στο βίντεο υπάρχουν και άτομα που, από τον φόβο που μας εγκαθιστά μέσα μας αυτή η θρησκεία από τότε που γεννιόμαστε, και δαιμονισμένοι γίνονται και ότι άλλο θέλεις, επίτηδες ή από την βαθιά πλύση εγκεφάλου.
 Τα προβλήματα από την πλύση εγκεφάλου είναι αληθινά και όχι φανταστικά.
Η θεραπεία είναι να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος αλλά η ελευθερία δεν διδάσκεται στη Βίβλο, σου λένε μόνο ότι είσαι ελεύθερος να ακολουθήσεις και να πας στον παράδεισο ή αλλιώς στην κόλαση, αλλά οι αξίες της ελευθερίας όχι μόνο δεν διδάσκονται αλλά και μας προτρέπει να την αποφεύγουμε γιαυτό και πάντα ήταν κατά των φιλοσόφων μας. Βλέπε αναθεματισμούς την Κυριακή της Ορθοδοξίας.
Πίστευε και μη ερεύνα και άλλα.

Απληστία και αφέλεια είναι να σε πείθουν ότι για αυτό που θα κάνεις στα χρόνια που θα ζήσεις, δηλαδή πόσο ταπεινός και αμέτοχος θα είσαι για 80-90 χρόνια, θα σου δώσουν αθάνατη ξάπλα στον παράδεισο.

Να κάνουμε λίγα μαθηματικά.
Αν πούμε ότι η αθανασία μπορεί να πάρει την τιμή 100, πόσο σε σύγκριση με το 100 θα μπορούσε να είναι τα 80 χρόνια που ζούμε;
Σε σχέση δηλαδή με την άπειρη αθανασία πόσο είναι τα 80 χρόνια;
0,000000000000001 ή λιγότερο;
Πόσο άπληστος μπορεί να είναι κάποιος για να δεχτεί ότι για αυτό που θα κάνει στο 0,00000000000001 θα του χαρίσει ο φανταστικός θεούλης τον παράδεισο για 100.

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει αν και αυτό το δικαίωμα του το έδωσε η αναγέννηση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος στη Ευρώπη και η ήττα του χριστιανικού μεσαίωνα.

Ένας είναι ο τρόπος ελευθέρωσης ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ που τόσο μεθοδευμένα δεν μας μαθαίνουν ή ακόμα χειρότερα μας τον μαθαίνουν όπως θέλουν.
Δεν μπορούν πλέον να με φοβίσουν ούτε κατά το ελάχιστο, ούτε με τις απειλές του Γιαχβέ τους(ο Ιουδαίος θεός) ούτε με το τέρας που έχουν φτιάξει για να τρομοκρατούν τα πρόβατα(σατανάς).

Διαβάστε εδώ τη σχέση Χριστιανισμού και ασθενειών.ΕΔΩ


Που είσαι ¨ειδωλολάτρη¨ Ιπποκράτη να δεις αυτούς που δεν είναι ειδωλολάτρες και οι οποίοι θεωρούνται απόγονοι σου.

Τέλος πάντων, ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει αλλά το θέμα του βίντεο νομίζω ότι θέλει μέχρι και εισαγγελική έρευνα, δεν ξέρω.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:  

   Δείτε και ένα άλλο εξορκισμό από τον ίδιο παπά από το παραπάνω βίντεο, μην γελάσετε δεν είναι αστείο, πραγματική ¨ελληνοχριστιανική¨ πραγματικότητα, όλη η πραγματικότητα αυτού που μας έχει κάνει αυτή η θρησκεία είναι στο βλέμμα της κυρίας που είναι στα δεξιά του.


         
                   Το δραματικό είναι ότι φαίνεται ότι δεν τον τράβηξαν βίντεο εν αγνοία του.
   Πραγματικά ήθελε με το βίντεο να προστατέψει τους χριστιανούς, δεν σκέφτηκε ότι τα παιδιά δεν    πρέπει να τα βγάζουμε στο διαδίκτυο;
                                                          Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                           Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
                             

Σχόλια

  1. Αν δεν φοβηθούν οι άνθρωποι δεν θα πληρώσουν τις προσευχές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλα αυτά αν ένας θεός έπλασε αυτόν των κόσμο εγώ δεν θαθελα να ήμουν στην θεσιτου η αδικία κάτω στη γη θα μου σπαράζει την ψυχή,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.