Πάλι καλά που η σχολή ΙΚΑΡΩΝ λέγεται ακόμα έτσι και όχι με το όνομα του προστάτη του Ισραήλ, Μιχαήλ. Διαβάστε.

                   Ο Αρχάγγελος των Ελλήνων.

               και ο αρχάγγελος των Εβραίων.
                                                 Icon of the archangel Michael
Θα γιορτάσουμε πάλι τον άγγελο του Χριστιανισμού, του Ισλάμ, του πατέρα τους Ιουδαϊσμό και όλων των αιρέσεων αυτών.
Φυσικά και δεν στρέφομαι εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου, δικαίωμα του να λατρεύει ότι θέλει. Εδώ όμως πρόκειται για ένα θεσμικό, κρατικό ατόπημα, το ένα έθνος που ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ να έχει προστάτες, ειδικά στρατιωτικών δυνάμεων, ξένους αγίους από ξένη μυθολογία.

Κρίνουμε τους σκοπιανούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας ώστε από την ιστορική ανυπαρξία να έρθουν στο φως ενώ εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε αυτό που έχουμε κλέβοντας κάτι ξένο.
Αυτοί θέλουν να κλέψουν κάτι φωτεινό για να σκεπάσουν το τίποτα που έχουν ενώ εμείς προσπαθούμε να κλέψουμε το σκοτάδι για να σκεπάσουμε το δικό μας φως.
Υποβαθμίζουμε τον Ελληνισμό και ανυψώνουμε τον Ιουδαϊσμό μέσω της αίρεσης του που λέγετε Χριστιανισμός.

Εμείς που σταματήσαμε μια ολόκληρη Περσική αυτοκρατορία καθυστερώντας για 1000 χρόνια τον μεσαίωνα του ολοκληρωτισμού τώρα τον υμνούμε.

Εμείς που δημιουργήσαμε όλες τις αξίες του δυτικού κόσμου υμνούμε αυτούς που τον βύθισαν στο σκοτάδι για 1700 χρόνια.

Εμείς που δημιουργήσαμε την δημοκρατία, την αξία της ελευθερίας, το θέατρο, τη μουσική, την Ιατρική, όλες τις επιστήμες υμνούμε αυτούς που χαρακτήρισαν και χαρακτηρίζουν σατανικές όλες τις παραπάνω αξίες.

Εμείς που βγάλαμε τους μεγαλύτερους φιλόσοφους έχουμε πειστεί ότι είναι ένα τίποτα μπροστά στους ξένους αγίους, σε αυτούς που τα βιογραφικά τους είναι γεμάτα με καταστροφές Ελληνικών ναών και όχι μόνο ναών.

Το έθνος των Ελλήνων δέχεται επίθεση τώρα και 2000 χρόνια.

Σήμερα οι αριστεροί μηδενιστές μας διδάσκουν ότι είναι το μεγαλύτερο κακό να αγαπάς το έθνος σου και οι εθνικιστές από την άλλη ότι έτσι είναι όταν κάποιος αγαπά το έθνος του, φασιστικά και μέσω μιας ξένης θρησκείας.
Αυτοί οι δύο και καλά αντίθετοι πόλοι διδάσκουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο
                                           <<Σβήστε το έθνος των Ελλήνων>>.

Με χαρά και οι εθνικιστές σήμερα γιορτάζουν τον προστάτη του κράτους του Ισραήλ και την ίδια στιγμή είναι κατά των Εβραίων.
Τρία πουλάκια κάθονταν.

Προς αριστερούς και δεξιούς ψάλτες.
Υπάρχει πλέον αντίλογος.
Οι Έλληνες εθνικοί έχουν πλέον και φανερό λόγο, επίσημο.
Τα παραμύθια που ποτίζετε τώρα και 1700 χρόνια τα μυαλά των παιδιών μας θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν σιγά σιγά.

         


Ο Ελληνισμός δεν είναι η μυθολογία της τρίτης δημοτικού, δεν γίνεται να τον αντιληφθείς σύμφωνα με αυτά που σε έχουν διδάξει για αυτόν, θέλει προσπάθεια και χρόνο για να βγεις από το σπήλαιο του Πλάτωνα. 

Θεώρησα χρέος μου για τους προγόνους μου και για το έθνος μου να ακολουθήσω για άλλη μια φορά τον δύσκολο δρόμο.
 Τον δρόμο της αλήθειας, τον δρόμο της μη αποδοχής από τη μάζα, το δρόμο που σε δείχνουν με το δάχτυλο ως διαφορετικό.
Τον δρόμο τον Ελληνικό.
Αυτόν που χαρακτηρίζουν σήμερα ως μη Ελληνικό.

Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι και να γιορτάζουν ότι επιθυμούν, δικαίωμα τους είναι και αυτό το δικαίωμα, τους το έδωσε η αναγέννηση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος στην Ευρώπη και τους το στερούσε αυτό που σήμερα και κάθε μέρα γιορτάζουν.
Εγώ δεν μπορώ να δώσω καμιά ευχή για χάρη του σκοταδιού.

Το πιο δραματικό από όλα είναι ότι από την τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου που ΕΧΟΥΜΕ δεχτεί θα φανώ εγώ προκλητικός με αυτά που γράφω και όχι όλοι αυτοί που έχουν διαβάλλει με τα παραμύθια τους το τι σημαίνει Έλληνας!

Το Ελληνας και Εβραίος δεν αναφέρονται για να υπονοήσω ότι το πρώτο είναι ανώτερο, καλύτερο αλλά ότι είναι εντελώς διαφορετικό. Οι κοσμοθεωρίες που διαμορφώνουν την εθνική σκέψη αυτών των δύο εθνών είναι εντελώς διαφορετικές και δημιουργούν διαφορετικές αξίες.  Αλλά και όπως και αν το δούμε το πρώτο έφερε αξίες και οι αιρέσεις του δεύτερου, μεσαίωνες.
                                                        
                                                                      Πλήθων