Πιθανότατα κανείς από αυτούς που ΄αγωνίζονται' για το σκοπιανό δεν θέλει αποτέλεσμα υπέρ του Ελληνισμού. Διαβάστε γιατί:

Η παραπάνω φωτογραφία περιγράφει μια χαρά το πάθος όλων των ανθελλήνων που προσπαθούν να κάνουν δικιά τους αυτήν που τόσο μισούν και να κερδίσουν εντυπώσεις από τους μπερδεμένους και σε βαθύ ύπνο νεοέλληνες.

Το μόνο λογικό, δίκαιο και με ουσία όνομα για τα ΣΚΟΠΙΑ είναι το καμία σχέση με την Μακεδονία.

Εκτός αν επιθυμούν να λέγονται Μακεδόνες, δηλαδή Έλληνες και θέλουν την προσάρτηση τους στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έχει την παραμικρή λογική. Ή το ένα ή το άλλο, δεν υπάρχει τρίτη εναλλακτική λύση.

Ή γίνονται Έλληνες και τα εδάφη τους γίνονται Ελλάδα ή δεν είναι Έλληνες και είναι κάτι άλλο.

Βέβαια το θέμα είναι ότι ούτε εμείς γνωρίζουμε τι σημαίνει Έλληνας και για αυτό δεν υπήρξε ξεκάθαρη λύση του θέματος τώρα και 30 χρόνια. Εκτός του ότι ίσως να μην μπορούσαν, λόγω της αόρατης και παγκόσμιας σκακιέρας που υπάρχει, να το λύσουν, ίσως να μην ήθελαν κιόλας.

Μην περιμένετε λύση, το μόνο που κάνουν αυτοί που ¨θέλουν¨ λύση είναι το να προσπαθούν να πάρουν τα περισσότερα εύσημα για την υποτιθέμενη προσπάθεια και το ποιος θα αλλάξει και θα καπηλευθεί περισσότερο το όνομα Έλληνας.

Η χώρα μας βρίσκεται σε πολιτισμικό πρόβλημα και όχι σε οικονομικό τώρα και αιώνες.
Ένα έθνος που δεν είναι εθνικό, δεν είναι έθνος, δεν μπορεί να παίρνει εθνικές αποφάσεις.

Ο Έλληνας δεν είναι κομουνιστής, δεν είναι εθνικιστής, δεν είναι εξωγήινος, δεν είναι δισεκατομμυριούχος, δεν είναι αναρχικός, δεν είναι άθεος, δεν είναι καμιά παραλλαγή της θρησκείας του Ιουδαίου θεού που είναι εξ αρχής και σύμφωνα με τα ιερά τους βιβλία κατά των εθνών, δεν είναι ανώτερος ούτε κατώτερος από άλλα έθνη, δεν είναι ίσος με άλλα έθνη. Είναι απλά Έλληνας.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να είναι Ελληνικό κράτος αλλά δεν μπορούν να είναι Ελληνικό έθνος.
Και αν κάποιος πεταχτεί και πει <<δεν μπορώ να είμαι ότι θέλω;>> θα του θυμίσω ότι την ελεύθερη έκφραση και δημοκρατία οι Έλληνες την δημιούργησαν και όλοι οι παραπάνω την πολέμησαν. Απλά όταν περιγράφω ότι Έλληνας δεν είναι αυτό και δεν είναι το άλλο περιγράφω την σημερινή κατάσταση, το πόσοι δηλαδή διαφορετικοί προσπαθούν να από μπαχαλιάσουν το ήδη μπάχαλο μυαλό του νεοέλληνα.

Αν ο Έλληνας δεν βρει την ταυτότητα του δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει τίποτα Ελληνικό, θα κοροϊδεύετε και ξανά θα ξανά κοροϊδεύετε. Η πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί εμείς, οι μανάδες μας, οι παππούδες μας και οι προπαππούδες μας καθιστούν την πιθανότητα να δούμε την αλήθεια τουλάχιστον απίθανη και όλα αυτά που γράφω παράξενα και μόνο παράξενα.

Δεν γίνεται να υπερασπιστείς κάτι που δεν ξέρεις τίποτα για αυτό και όταν ειδικά σου έχουν μάθει ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που δεν ξέρεις. Το παιχνίδι είναι χαμένο. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να καταφέρουμε να δίνουμε λύσεις που θα είναι υπέρ αυτού που πλέον δεν γνωρίζουμε, θέλει δουλεία για να γνωρίσουμε, την Ελλάδας μας δηλαδή.

Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε λύση στο σκοπιανό γιατί είμαστε σε άλλο κόσμο, μη ελληνικό, το Έλληνας μας το πουλάνε μόνο για να μας ελέγχουν και είναι εύκολο να μας ελέγχουν γιατί έχουν φτιάξει πολλά είδη Ελλήνων αλλά και μη Ελλήνων.

Η μόνη ελπίδα για να βγει το όνομα υπέρ της ιστορίας μας είναι να είμαστε τυχεροί και να βολεύει αυτούς που παίζουν σκάκι, μην περιμένετε τίποτα από τους εντός.

ΕΣΤΙ ΜΕΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ <<ΣΤΡΑΒΩΝ>>.
Η μόνη διαφορά με το σήμερα είναι ότι ο ΣΤΡΑΒΩΝ δεν ήταν εθνικιστής, δεν ήταν κομουνιστής και όλα τα παραπάνω που έγραψα αλλά ήταν Έλληνας εθνικός, αν και τότε το εθνικός δεν είχε νόημα γιατί το Έλληνας αυτό σήμαινε και τίποτα άλλο. σήμερα τι είμαστε;

Είμαστε αυτό που προσπαθούμε να υπερασπιστούμε;
Ένα είναι σίγουρο και θετικό, μπορεί να μας δουλεύουν αλλά δεν είμαστε στον μεσαίωνα, μπορούμε να γίνουμε αυτό που ήταν ο ΣΤΡΑΒΩΝ(Όχι απόλυτα, δεν θα αρχίσουμε να φοράμε σαντάλια, δεν είμαστε αρχαιόπληκτοι αλλά Έλληνες και ο Ελληνισμός δεν είναι κάτι στάσιμο και το ότι δεν είσαι στάσιμος δεν σημαίνει ότι δεν είσαι Έλληνας), αν βγάλουμε τις τσίμπλες από τα μάτια μας και κοιτάξουμε απευθείας τον Ήλιο, θα πονέσουμε τρομερά, θα πονέσουμε όσο πόνεσε αυτός που βγήκε από το σπήλαιο του Πλάτων από το 7ο κεφάλαιο της πολιτείας και κοίταξε για πρώτη φορά τον ήλιο, αυτόν που τόσο τον είχαν πείσει ότι ήταν το σκοτάδι και ότι έπρεπε να φοβάται.

Εγώ φοβάμαι ότι λύση Ελληνική στο σκοπιανό δεν μπορεί να δοθεί από Έλληνες που δεν ξέρουν τι είναι Έλληνας και που βάζουν την ταμπέλα αυτού που είχε απαγορεύσει την λέξη Έλλην σε όλη την εποχή του Βυζαντίου.

Μακάρι η διεθνή σκακιέρα να οδηγήσει σε λύση που δεν θα προσβάλει την ιστορία μας και τους προγόνους μας γιατί από εντός μην περιμένετε τίποτα.

Κάθε μέρα ρωμιοί ξυπνάν και γίνονται Έλληνες αλλά είμαστε ακόμα λίγοι για να μπορούμε να ορίζουμε διεθνείς κανόνες.

Ένα είναι σίγουρο δεν θα σταματήσουμε να μεταδίδουμε τι είναι Ελληνισμός γιατί αν δεν καταλάβει ο μέσα μην περιμένετε να καταλάβει ο έξω.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας για το σκοπιανό ΕΔΩ
Ευχαριστώ που με διαβάζετε
Κείμενο Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια