Άνοιξε το Τριώδιο, μόνο στην νεοελληνική κοινωνία μπορείς δεις Ολυμπιακούς να φοράνε μπλούζες με το τριφύλλι, να παίζουν στη λεωφόρο, να μην χωνεύουν τον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή να φωνάζουν κάτω ο Παναθηναϊκός, ζήτω ο Ολυμπιακός. Διαβάστε:

                                          
Σας φαίνονται παράξενα όλα αυτά;
Μπορώ να κάνω πολλούς συνδυασμούς.

Άλλο ένα.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι καπνιστές, διδάσκουν ότι το κάπνισμα κάνει καλό και την ίδια στιγμή αντιμάχονται αυτούς που καπνίζουν ενώ είναι μέλη σε αντικαπνιστικό σύλλογο που διδάσκει ότι το κάπνισμα κάνει καλό.
Κάνουν αντικαπνιστικό αγώνα καθώς καπνίζουν και χαίρονται που το κάπνισμα κάνει τόσο καλό στον αντικαπνιστικό αγώνα.

Άλλο ένα.
Το καλοκαίρι φτιάχνουμε χιονάνθρωπους στην παραλία γιορτάζοντας το πόσο βοηθά η ζέστη στο να φτιαχτεί ένας χιονάνθρωπος και τον χειμώνα κυκλοφορούμε με το μαγιό για να ζεσταινόμαστε.

Υπάρχει και άλλο.
Αποκριά σημαίνει αποχή από το κρέας, είναι επίσημη γιορτή της Ορθοδοξίας και στην οποία βέβαια δεν χορεύεις, δεν γελάς, δεν καρναβαλίζεις αλλά μόνο με κατάνυξη προετοιμάζεσαι για την μεγάλη σαρακοστή. 

Κάθε χρόνο η Ορθοδοξία δηλώνει ότι τα καρναβάλια είναι αντιχριστιανικά και έντονα κατά της Ορθοδοξίας διότι είναι γιορτές των «ειδωλολατρών» προγόνων μας.

Την ίδια στιγμή λαϊκά, αποκριά σημαίνει καρναβάλι, ξεφάντωμα, τήρηση από άγνοια των Ελληνικών εορτών, των Ανθεστηρίων.
Είναι τόσο σίγουροι ότι είναι μια χριστιανική εορτή ώστε καθώς περνάνε οι μασκαρεμένοι, που αν ζούσαμε στο μεσαίωνα του Βυζαντίου θα είχαν αφοριστεί(το ποιο ελαφρύ που θα μπορούσαν να πάθουν), τους εύχονται και καλή σαρακοστή.

Δηλαδή περνά ο άλλος με την κουδούνα και τα κέρατα που θυμίζουν Διονυσιακές εορτές και εύχεται και καλή σαρακοστή.😋

Ας τελειώνουμε με τα παλαβά.
Όταν επικρατεί τόσο μπάχαλο στο μυαλό του νεοέλληνα, που του καλλιεργείτε από τότε που έχει γεννηθεί ώστε να μην μπορέσει ποτέ να φτιάξει ξανά εθνική(όχι εθνικιστική) ταυτότητα, και εμείς νομίζουμε ότι μπορούμε να λύσουμε εθνικά θέματα, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.

Αν ο Έλληνας δεν βρει την ταυτότητα του δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει τίποτα Ελληνικό, θα κοροϊδεύετε και ξανά θα ξανά κοροϊδεύετε. 
Η πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί εμείς, οι μανάδες μας, οι παππούδες μας και οι προπαππούδες καθιστούν την πιθανότητα να δούμε την αλήθεια απίθανη και όλα αυτά που γράφω παράξενα και μόνο παράξενα.

Οι περισσότεροι αγωνίζονται, χωρίς να το καταλαβαίνουν για να ελευθερωθούν από τον μονοθεϊσμό, αν και τις περισσότερες φορές τον εδραιώνουν με αυτό τον τρόπο περισσότερο. Τα παραδείγματα αμέτρητα. 

Το βασικό βέβαια είναι το να προσπαθούν να φτιάξουν στο μυαλό τους μια Ορθοδοξία φανταστική ώστε να νιώθουν καλά που υποστηρίζουν την γνήσια που δεν γνωρίζουν.

Την περίοδο αυτή ενώ τους το «απαγορεύει» η ίδια η θρησκεία τους, ως κάτι ξένο με αυτήν και διαβολικό, γιορτάζουν, διασκεδάζουν, μεταμφιέζονται, χορεύουν γλεντούν και λατρεύουν τον Διόνυσο και τα Ανθεστήρια και όχι την αποχή από το κρέας, χωρίς στην πραγματικότητα να το καταλαβαίνουν. 


Αν και τζάμπα τα έγραψα όλα αυτά. 
Το παρακάτω βίντεο μας τα εξηγεί πολύ ξεκάθαρά.
                                                                   Β+Α=ΒΑ
           

                                              

Σχόλια

  1. Ο,τι πιό όμορφο , λογικό , Φωτεινό κι Ελληνικό πού διάβασα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....χαλάρωσε οι Βαβαροί μας ονομάτισαν Έλληνες, αλλά ακόμη και οι ποιητές Ρωμιούς μας φωναζουν😒☹️😢

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ουσία αυτό ακριβώς εξηγώ.
    Ότι δεν μπορούμε να ελευθερωθούμε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης.
    Πάντα βρίσκουμε όμορφες απαντήσεις να δικαιολογούμε τον δεσμοφύλακα μας.
    Αθέλητα το κάνουμε, το έκανα και εγώ πριν 20 χρόνια. Θέλει δουλειά. Πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.